2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048038 بازدید | 684638 پست
خوب پس چرا همون روز 14 بعد انتقال بازم آزمایش بتا نوشتن خواهری؟

خوب ۱۴ روز بعد انتقال مگه هاش سی جی داشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اینجا نمیشه کامنتمون رو‌ پاک کنیم؟

عزیزم همون لحظه یا چند دقیقه اول میشه اما بگذره نمیشه.....

قبلا میشد الان دیگه امکان حذف و ویرایش رو برداشتن فقط چند دقیقه اوله.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون و بقيه دوستان سلام من عضو جديدم،١٥مرداد ٢تا جنين فريز انتقال دادم و به لطف خدا نتيجه مثبت ش ...

عزيزم چجوري وقتي دو تا جنينه ميشه سه تا بشه؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم داروهای میکرو گیر میاد به سادگی؟ تو مراکز ناباروری هست داروهاش؟ همش نگرانم نکنه داروهاش نباشه

من این دفعه فقط انتقال دادم از جنینهای فریز سه سال قبلم استفاده کردم از بچه های که تازه سیکل رو شروع کردن باید بپرسید

من این دفعه فقط انتقال دادم از جنینهای فریز سه سال قبلم استفاده کردم از بچه های که تازه سیکل رو ...

ممنونم عزیزم

چقدر هزینه انتقالتون شد؟ بچه هم دارید؟ ‌دفعه چندم مثبت شد؟؟

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
عزیزم جلوگیری کن از سرماخوردگی..... سوپ بخور..... به فال نیکم بگیر شاید بدنت ایمنیش پایین اومده و ...

ممنونم 

آره ديروز سوپ درست كردم خوردم 

ليمو تو آب گرم خوردم چند بار

الحمدالله خوب شدم فعلا ديگه اون علايم رو ندارم  

ان شاءالله همينطور باشه 

انا جان من امروز صبح خونریزی افتادم البته دردم دارم دوتا امپول بایک شیاف گذاشتم.یعنی جنینا دفع شدن؟من سری اول هم مثبت شده بود درست مثل همین هفته خونریزی افتادم ودفع شد.الان استراحت کاملم ولی نوار گذاشتم دیگه.قبلا به دکتر گفتم خونریزی افتادم برم بیمارستان گفت غیر شیاف درمانی نداره 

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
انا جان من امروز صبح خونریزی افتادم البته دردم دارم دوتا امپول بایک شیاف گذاشتم.یعنی جنینا دفع شدن؟م ...

عزيزم ان شاءالله ك چيزي نيست 

ميدونم ك استرس داري اما سعي كن كمترش كني 

شياف هم ك بيشتر كردي 

خيره ان شاءالله 

خدا حفظ كنه بچه هات رو آمين 

عزيزم بشين صلوات بفرست 

استغفرالله بگو 

از روي گوشي سوره كهف رو بخون 

خدا كنارت هست 

عزيزم ان شاءالله ك چيزي نيست  ميدونم ك استرس داري اما سعي كن كمترش كني  شياف هم ك ب ...

استرس ندارم.ولی حوصله بارداری دردسر سازم ندارم.حالا فردابرم سونو.دلم میخواد بلند شم هرچی هست بیفته

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
ممنونم لاله جون.فقط شما ميدونين كدوم جنين رو ريداكت ميكنن؟يعني از اونايي كه داخل يه ساكن ميشه ريداكت ...

نه دیگه اونا که یه دونه جفت دارن
اگهخ اونا رو ریداکت کنن هر دو از دست میرن
اصولا یه دونه جنین رو ریداکت میکنن
البته اول صبر میکنن تا شرایط جنین کاملا مشخص بشه ببینن کدوم جنین ها از همه نرمال تر هستن ، جایگاهشون امن تره و....

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
استرس ندارم.ولی حوصله بارداری دردسر سازم ندارم.حالا فردابرم سونو.دلم میخواد بلند شم هرچی هست بیفته

عزيز دلم 

درسته سخته حق داري ان شاءالله خدا همه چي رو ب بهترين نحو برات طي كنه  

اما خواستيم ك براش تلاش كرديم 

ب چيزاي خوب فكر كن تا انرژي مثبت جذب كني 

فردا برو سونو ان شاءالله ك چيزي نيست عزيزم