2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام به همگی  دوستان منم انتقال دادم التماس دعا  نحوه خوابیدن بعد انتقال به چه صورته ...

عزیرم اتفاقا به پهلو بخوابی بهتره خصوصا پهلوی چپ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی  دوستان منم انتقال دادم التماس دعا  نحوه خوابیدن بعد انتقال به چه صورته ...

عزیزم به سلامتی انتقال دادی؟

پس دیگه رسما مامان شدی دیگه......

از الان مبارکت باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم ساناز جون متاسفانه منفی شدن.....

سلام دختر گلیا یه سوال من از دوشنبه باید امپول بوسرلین رو شروع کنم. آیا کبودی داره اگه روی بازو بزن ...

عریزم پس سیکلت لانگه.....

خوب زده بشه کبودی نداره اما خوب احتمالشم هست.....

آستین کوتاه نپوشی موردی نداره که.....

عزیرم برا مهار سیستم باروریته......

بچه ها.اون روزي كه من رفتم برا تخمك كشي،شش هفت نفر بوديم كه باهم دوست شديم.من هايپر شدن و انتقالم به ...

عزیزم قرار نیست خودتو با کسی مقایسه کنی.....

به چیزای خوب فکر کن.....

بگو آنای پیر و پاتال با اون همه مشکل طبیعی مامان شده من چرا نشم......

البته من تازه ۱۴ سالمو تموم کردما!!!!!!

خخخخخخخخخ.....

انا جون پس چرا دفعه قبل براي من هنوز حتي به ٥٠٠ نرسيده بود هنوز بتام( رشد بتام نرمال بود) گفتن خارج ...

عزیزم والا نمیدونم.....

اما خوب شاید التهابی چیزی تو لوله ها دیدن.....

من نمیتونم قضاوت کنم.....

به دلت بد راه نده دیگه گذشته.....

سلام، خانمی، خسته نباشید، من سه شنبه رفتم دکتر گفتن دوقلو دارم صدایی قلب یکیش خوب بود دومی صداش بم ب ...

عزیزم مبارکت باشه.....

ایشالله هر دورو صحیح و سالم بغل میکنی.....

عزیزم فقط طبق تجویز پیش برو و استراحتتم بیشتر کن.....

ایشالله بند میاد.....

عزیزم قرار نیست خودتو با کسی مقایسه کنی..... به چیزای خوب فکر کن..... بگو آنای پیر و پاتال با اون ...

عزيزم مرسي از محبتتتت.من خودمم ٣٣ سالمه😂😂😂😂ما تازه اول شر و شورمونه😂😂😂

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام، خانمی، خسته نباشید، من سه شنبه رفتم دکتر گفتن دوقلو دارم صدایی قلب یکیش خوب بود دومی صداش بم ب ...

عزيزم ايشالله به سلامتي😍😍😍😍

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
انا جون و بقيه دوستان سلام من عضو جديدم،١٥مرداد ٢تا جنين فريز انتقال دادم و به لطف خدا نتيجه مثبت ش ...

سلام عزیرم....

به جمعمون خوش اومدی.....

گوارای وجودت و مبارکت باشه.....

عزیزم مامان ارغوانم مثل شما بود دو تا جنین انتقال دادن سه قلو شد و دو تاش همسان و تو یه ساک بود و یکی تکی.....

نهایتا تکی رو ریداکت کرد و به سلامتی دوقلوهاشو بغل کرد.....

سلام به همگی.آناجون ی سوال . آمپول اچ سی جی اثرش روی خون هم میمونه ؟یعنی مثلا اگر 5روز قبل امپول اچ ...

عزیرم خور اثرش رو خون بیشتر از ادراره که.....

اما خوب عددش انقدری بالا نیست که....

یعنی اگه آز بدی بتات تپل باشه بی شک مال بارداریه.....

بچه ها من معده درد دارم داغون شدم اصلا اشتها به غذاندارم چکارکنم😢😢.قرصb6واسه تهوع میخورم 

عزیزم با دکترت مشورت کن شاید داروی دیگه ای جایگزین کنه.....

بپرس ببین نظرش رو پنتاپرازول چیه!!!!!

مبارکه عزیزم بسلامتی.چندانتقال دادی؟من فکرمیکردم ای وی اف کیسه جنین جداست مگه دوتا جنین جداانتقال نم ...

عزیزم یه جنین تقسیم شده دو تا شده.....

همسانن....

خوب روز ۱۴ یعنی نه روز از امپولتون میگذره یک هفته بعد از امپول خیلی روی تیتر اثر نداره من تا ر ...

عزیزم داروهای میکرو گیر میاد به سادگی؟ تو مراکز ناباروری هست داروهاش؟ همش نگرانم نکنه داروهاش نباشه

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
تو همین تاپیک یکی از خانم ها چهار قلو باردار میشه یکیش رو ریداکت میکنه همشون میمیرن

عزیرم اگه منظورت مرسانا و سورناست خوب اون زایمان زودرس داشته به ریداکتش ربط نداشته.....

باید شرایط رو سنجید.....

چون بعضا حتی دو قلو هم پر خطره و رحم نمیتونه دو تارو تحمل کنه چه برسه سه تا.....

بعضی رحممام جنین بیشتریو میتونن تحمل کنن.....

باید همه جانبه سنجید.....

نمیشه مقایسه کرد.....