2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام، خانمی، خسته نباشید، من سه شنبه رفتم دکتر گفتن دوقلو دارم صدایی قلب یکیش خوب بود دومی صداش بم ب ...

سلام عزیزم کارایی که دکتر گفته انجام بده و استراحت کن دو سه روز استراحت کنی قطع میشه 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم با این بتا معلومه چیزی توی سونو دیده نمیشه باید بتاتون حداقل بالای دوهزار باشه تازه فقط ساک دی ...

فداتون بشم 

خدا خيرتون بده  هر چي ميخواين خدا بهتون بده كلي دلم رو آروووم كرديد 🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون و بقيه دوستان سلام من عضو جديدم،١٥مرداد ٢تا جنين فريز انتقال دادم و به لطف خدا نتيجه مثبت ش ...

گلم اصلااااااااااااااا ریداکت نکن چون احتمال اینکه با ریداکت یمیشون بقیه شون بمیرن خیلی زیاده یکی از دوستهام این اتفاق براش اغتاد

عزیزم ظاهرا اینا نرمالن.... والا مال من یه چهار تاش بالا بودن..... ۱۶، ۵۶، ۱۶+۵۶، ۵+۱۹ اینا بالا ب ...

سلام به همگی.آناجون ی سوال .

آمپول اچ سی جی اثرش روی خون هم میمونه ؟یعنی مثلا اگر 5روز قبل امپول اچ سی جی بزنی بعد بری آز بتا ممکنه عددش رو کاذب بزنه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا جون و بقيه دوستان سلام من عضو جديدم،١٥مرداد ٢تا جنين فريز انتقال دادم و به لطف خدا نتيجه مثبت ش ...

مبارکه عزیزم بسلامتی.چندانتقال دادی؟من فکرمیکردم ای وی اف کیسه جنین جداست مگه دوتا جنین جداانتقال نمیدن چراکیسش یکی شده؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

عزیزم.مبارکت .چه جالب دوتا انتقال دادی و3قلو شده.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تو همین تاپیک یکی از خانم ها چهار قلو باردار میشه یکیش رو ریداکت میکنه همشون میمیرن

اووه چ بد  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه،دو تا انتقال دادم ولي يكي از جنينا دوباره تقسيم شده

این خواست خدا بوده که شده 3تا .بنظر منکه دست بهشون نزن

سلام، خانمی، خسته نباشید، من سه شنبه رفتم دکتر گفتن دوقلو دارم صدایی قلب یکیش خوب بود دومی صداش بم ب ...

مبارکت باشه گلم.التماس دعا❤💚

عزیزم استراحت کن و داروهاتو طبق نظر دکتر مصرف کن، ایشالا که چیزی نیست🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام به همگی.آناجون ی سوال . آمپول اچ سی جی اثرش روی خون هم میمونه ؟یعنی مثلا اگر 5روز قبل امپول اچ ...

سلام ثمین جون

بله اثر هاش سی جی آز خون را هم مثبت کاذب نشون میده.این بلا سرم اومده

ای وای مبارکا باشه مامانی❤💓💚

برای ماهم دعا کن...

والا من اطلاعاتی ندارم اناجون و لاله جون حتما کمکت میکنن🍃🍀

ایشالا به خیر و سلامتی💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘