2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان گلم...تبریک ب مامانای جدید امیدوارم دوران بارداری راحت و عالی داشته باشید و خیلی ناراحت ...

عزیزم این پوسته شدنا مال بارداری و پروژسترونه.....

عزیزم با دکتر مشورت کن ولی معمولا دوستان بیو اویل یا همچین چیزایی استفاده میکنن.....

یا روغن زیتون.....

بازم ببیم دکتر نظرش در مورد دارویی که استفاده میکردی چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم...تبریک ب مامانای جدید امیدوارم دوران بارداری راحت و عالی داشته باشید و خیلی ناراحت ...

بهارجون من برای دستم که اگزما داشت همه چی امتحان کردم فقط حنا جواب داد نمیدونم برای سینه هم مناسب باشه یا نه

خدایا شکرت😙
@تورک_آنا       انا جون من داروهام اينه: روزي دوتا شباف دوتا استراديول و هر سه ...

عزیزم نگران نباش طبق دستور جلو برو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم این پوسته شدنا مال بارداری و پروژسترونه..... عزیزم با دکتر مشورت کن ولی معمولا دوستان بیو اوی ...

انا جون دردناک و سنگین شدن و ورم سینه هم مال امپوله؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام دوستان من ازمایش دومم منفی شد البته انتظار مثبت شدن نداشتم انشالله قسمت بقیه

عزیزم ایشالله که به زودی خبر خوش رو میدی و جبران این تلخی میشه......

انا جون دردناک و سنگین شدن و ورم سینه هم مال امپوله؟

آره عزیزم هم میتونه از پروژسترون باسه هم میتونه مال پروژسترون ناشی از بارداری باشه.....

آره عزیزم هم میتونه از پروژسترون باسه هم میتونه مالپروژسترون ناشی از بارداری باشه.....

انا جون خب من دوازده ذوز زدم پس چرا ورم نمیکرد از قبل انتقال میزدم چطور تو این دو روز اینطور ورم میکنه صبحا از درد سینه بیدار میشم.خیلی ببخشید واژنم از داخل انگار وسط رحمم درد میکنه و تیر میکشه به سمت نافم

عزيزم منم داشتم  اول حس گز گز  بعد احساس ميكرد سفت شده  الانم دست بگيرم يكم درد دا ...

الهی قربونت بشم حداقل یکم اروممیشه ادم حرفای مثبت میشنوه من دست میگیرم وزنشون دو برابر میشه خواهری

انا جون خب من دوازده ذوز زدم پس چرا ورم نمیکرد از قبل انتقال میزدم چطور تو این دو روز اینطور ورم میک ...

خوب پس ایشالله مال مامان شدنته!!!!!

الهی قربونت بشم حداقل یکم اروممیشه ادم حرفای مثبت میشنوه من دست میگیرم وزنشون دو برابر میشه خواهری

من تا از رختخواب بلند ميشدم اين حس رو داشتم 

خيره ان شاءالله 

من همين حس رو نشونه ي بارداريم دونستم 

ان شاءالله ب زودي خوشخبر باشي 

من تا از رختخواب بلند ميشدم اين حس رو داشتم  خيره ان شاءالله  من همين حس رو نشونه ي بارد ...

اخه گلم من همش حس میکنم چون درد پریودی و کمردرد من کم شده واینکه لک ندیدم همه چیز منتفی هستش.خواهشا نظرتو بگو

عزیزم نگران نباش طبق دستور جلو برو.....

ممنونم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم