2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
پر پر جون منم دقیقا مث شما.. تو این دوران فک میکنم به کارای گذشتم.انگار دنبال دلیلم که ربطش بدم به ا ...

اين يه چيز طبيعيه، ولي بايد به رحمت خدا اعتقاد و اعتماد داشته باشيم، بزرگتر ازونه كه از اشتباهات يه بنده كوچيكش بخواد انتقام سخت بگيره. ان شاءالله زودتر تموم ميشه اين انتظار و ذهنتون پاك ميشه و به آرامش قلبي ميرسيد

خوب برا شما جنين چند روزه گذاشتن پس از من جلوتري  برا من ١٤ شهريور روز ١٣ پري  جنين يك رو ...

اتفاقا برام سواله که ماکه جنین ۵روزه انتقال میدن چطور حساب میشیم.جنینم ۵روزه و ۱۴شهریور انتقال الان چندهفته میشم.راستی مگه جنین یک روزه هم هست ۳روزه و۵روزه نیست ؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها . میشه یه نگاه به آزمایش غربالگري من بندازين لطفا ؟؟ مشکلی نداره؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

سلام بچه ها

من رفتم دكتر

گفت اندومترت خوبه 

( اين ماه فقط استراديول داشتم)

ولي من بخاطر رگه هاي خون كه تو ترشحات بوده، خواستم كنسل شه

دكتر هم پذيرفت

باز من موندم و ي سيكل كنسل شده

سه ماه قبل هيستروسكوپي هم شدم

دليل اين لكه بيني ها از چي ميتونه باشه؟!!

راه و درماني ميشناسيد، راهنماييم كنيد

ممنونم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
اتفاقا برام سواله که ماکه جنین ۵روزه انتقال میدن چطور حساب میشیم.جنینم ۵روزه و ۱۴شهریور انتقال الان ...

عزیزم میشی ۳هفته+ ۵روز+ ۲هفته میشه ۵ هفته و ۵روز....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم میشی ۳هفته+ ۵روز+ ۲هفته میشه ۵ هفته و ۵روز....

وای خدارو شکر یک هفته جلو رفتم خیلی خوشحال شدم😍😍چی میشد کلا تو دستگاه بود😊😊

وای خدارو شکر یک هفته جلو رفتم خیلی خوشحال شدم😍😍چی میشد کلا تو دستگاه بود😊😊

خخخخخخخخ....

اون وقت رو دل میکردی مامانی.....

ایشالله از تک تک لحظاتش لذت ببری.....

من که دیگه آخراش همه جام داره ارور میده.....

خخخخخخخخخخ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
خخخخخخخخ.... اون وقت رو دل میکردی مامانی..... ایشالله از تک تک لحظاتش لذت ببری..... من که دیگه آخ ...

دعاکن واسه ما.که روزای خوش رو ببینیم.انشالله شمااین روزا رو خوب سپری کنی😍😍

بچه ها یه سوال شماچطورحموم میرید.من هفته ای یکبار اونم ۵دقیقه اما میایم بیرون بدنم پوست میده انگارچرک بسته اصلا اینجوری نبودم.منظور از حموم یعنی بدن اب نخوره؟من بیرون باکیسه نمدارمیکشم بعد میرم حموم اینجوری ایراد داره  اب نمیزنما.ببخشید خیلی واضح گفتم

منو شما باهمیم منم ۴هفته و۵روزم من یکشنبه سونو رفتم.اماسریا قبل بهم میگفتن یک هفته بعد برو .البته من ...

پس بتا من روز قبل از سونو ٨٥٣ بود بتاي اوليم ك شنبه بود٤٤٨ بود 

يعني بتاي من كم بوده ؟

بايد چند باشه تا ساك ديده بشه ؟؟ 

پس بتا من روز قبل از سونو ٨٥٣ بود بتاي اوليم ك شنبه بود٤٤٨ بود  يعني بتاي من كم بوده ؟ بايد چ ...

نمیدونم باید بپرسی قدرت دستگاشون چه بتای نشون میده قبلش بگو الکی پول سونو نده بتات که عالیه