2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684631 پست
سلام به همگى  من برام يه سوالى پيش اومده كه خواستم با شما در ميون بذارم خيلى خانمها هستن كه ط ...

عزیزم من دور برم دیدم کسی هم که طبیعی باردار شه مثلا انوکسا میزنه یا داروهای مخصوص میخوره.دوستم ۳بار سقط کرد معلوم شد انزیم کبدش بالاست.بدن یه مشکلی داره که جنین رو پس میزنه.البته به کیفیت جنین هم بستگی دارها

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من دور برم دیدم کسی هم که طبیعی باردار شه مثلا انوکسا میزنه یا داروهای مخصوص میخوره.دوستم ۳بار ...

عزیزم نمونش خود من.....

این بارداریمم انوکسان دارم.....

ده بار دیگم باردار بشم باید بزنم وگرنه برام میتونه خطرناک باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم فكر ميكنم تا يه حديش طبيعي باشه حست ولي زيادي داري خودتو داغون ميكني، درسته كه اگه اين اتفاق ن ...

پر پر جون منم دقیقا مث شما.. تو این دوران فک میکنم به کارای گذشتم.انگار دنبال دلیلم که ربطش بدم به اون.

ولی باز میگم خدا ارحم الراحمینه.اهل انتقام که نیست.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم نه دونه ای یه تومن آزادشه البته با تایید مناسبتر میشه..... به ازای هر بیست کیلو از وزنت یه سر ...

الان که حتما گرونتر شده.خدا رحم کنه به جواب آزمایشم😁😁😁

میگم آنا جون اندو با هیسترو هم مشخص میشه؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم ببین مشکل ایمنی قضیش فرق داره نهایتش اینه که یا باردار میشی یا نمیشی یا سقط میشه یا نمیشه یعنی ...

وووای آنا جون آمبولی ریه چیه؟؟

من یدوره ال دی یدوره اچ دی یدوره مارلین داشتم.البته پشت هم نه ها.. 

آسپرین و هپارینم داشتم.

الان که حتما گرونتر شده.خدا رحم کنه به جواب آزمایشم😁😁😁 میگم آنا جون اندو با هیسترو هم مشخص میشه؟

عزیزم تا جایی که میدونم تشخیص قطعیش با لاپرا هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وووای آنا جون آمبولی ریه چیه؟؟ من یدوره ال دی یدوره اچ دی یدوره مارلین داشتم.البته پشت هم نه ها..&n ...

عزیزم یعنی لخته خون تو رگهای اصلی ریه تشکیل بشه و خونرسانی به ریه و کارکردش رو مختل کنه و باعث از کار افتادن ریه بشه.....

عزیزم اینو نگفتم بترسین که.....

مخاطبم هانا جون بود که بدونه دونستن این قضیه کم چیزی نیست.....

من خودم وقتی فهمیدم مشکل انعقادی داشتم روزی هزار بار شکر میکردم که انتقالهای قبلم منفی شده و باردار نشدم.....

خصوصا اولی که حتی یه دونه آسپرینم نداشتم.....

سلام دوستان

بعد از سه بار آی وی اف، امروز جواب بتام مثبت شد. امروز روز چهاردهم انتقالم بود. عدد بتا 579. این سیکل سه تا جنین برام انتقال دادن. دکتر عارفی. لنفوسیت تراپی و هیسترو هم این سیکل داشتم. بچه ها برام دعا کنید صدای قلبشون رو بشنوم.

یا سریع الرضا...
سلام دوستان بعد از سه بار آی وی اف، امروز جواب بتام مثبت شد. امروز روز چهاردهم انتقالم بود. عدد بتا ...

سلام عزیزم.....

مبارکت باشه و گوارای وجودت.....

ایشالله صدای قلبشم میشنوی عزیزم.....

عزیزم یعنی لخته خون تو رگهای اصلی ریه تشکیل بشه و خونرسانی به ریه و کارکردش رو مختل کنه و باعث از کا ...

آنا جون و لاله جون جواب همه تستهامو فرستادم براى دكترم

جمعه قراره جلسه تيمى در موردم بذارن و ٢شنبه بهمون خبر مى دن كه نياز به دارو براى ادامه درمان دارم يا نه

ايشالا كه بهترين راه حل رو براى مثبت شدن انتقال بعديم پيدا كنن

مرسى ازت عزيز دلم و مرسى از لاله جون عزيزم كه بودنتون آرامش همه ماهاست😘😘

دوستتون دارم و مى دونم با قلب بزرگى كه دارين بهترينها رو خدا براتون رقم مى زنه🙏🏼🌸🌸

سلام دوستان بعد از سه بار آی وی اف، امروز جواب بتام مثبت شد. امروز روز چهاردهم انتقالم بود. عدد بتا ...

مباركت باشه عزيزم🎊🎉ايشالا بهترين روز و ماهها رو در پيش داشته باشى عزيزم🌸💕👼🏻

براى همه ما منتظرها هم دعا كن🙏🏼

منو شما باهمیم منم ۴هفته و۵روزم من یکشنبه سونو رفتم.اماسریا قبل بهم میگفتن یک هفته بعد برو .البته من ...

خوب برا شما جنين چند روزه گذاشتن پس از من جلوتري 

برا من ١٤ شهريور روز ١٣ پري  جنين يك روزه گذاشتن  

شما الان بابد پنج هفته و ٤ روز باشي 

تاريخ آخرين پريت چند بوده ؟ و روز چند پري برات انتقال دادن ؟

براي من ٢ شهريور بود 

سلام خيلي خوشحال شدم 

ان شاءالله ك سالم و صالح بغلش ميگيري 

براا منم دعا كنم بارداريم سالم باشه ممنونت ميشم 🌹🌹

آنا جون و لاله جون جواب همه تستهامو فرستادم براى دكترم جمعه قراره جلسه تيمى در موردم بذارن و ٢شنبه ...

ایشالله بهترین تصمیم واست گرفته بشه عزیزم....