2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048079 بازدید | 684642 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرين منم تو حال بدي فقط چيز ترش دلم ميخواد والسلام و دوغ تنها چيزيست كه من عاشقانه هميشه دوستش ميد ...

خخخ من از دوغ فراریم از صد کیلومتریش میدووم...بس که هایپر شدم دوغ خوردم😩

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
درسته عزیزم میفهمم چی میگین..... منظورم اینه قرار نیست کلی گفته بشه چون بعضیا با شرایط مشابه انتقال ...

سلام انا جون . من دوباره خونریزی کردم شدید . دکتر یکماه و نیم پیش گفت پشت جفتت خون هست و ممکنه خونریزی کنی . متاسفانه بازم تعطيلاته . نمیدونم استراحت کنم تا شنبه یا ممکنه دهانه رحمم باز شده باشه . طول سرويکس اندازه نزدن بدونم خطری تهديدم میکنه یا نه ؟ چرا من یه روز خوش ندارم ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آره یه چیزی تو اون مایه ها..... بعضیا ظاهرا تو حالت عادیم اینطوری میشن.... صحبت در مورد این کش و ق ...

واي گفتين كش و قوص من تقريبا دوبار در اين حالت چنان تخمكم تير كشيدك نگو 

ديگه ميترسم و حواسم هست ك اينجور نشم 

حالا من اين نشونه ها رو با فال نيك ميگيرم 😊

افرين منم تو حال بدي فقط چيز ترش دلم ميخواد والسلام و دوغ تنها چيزيست كه من عاشقانه هميشه دوستش ميد ...

منم موقع انتقال فقط اینارو میخواستم 

دوست داشتم به همچی نمک بپاشم

خداجونم شکرت       
خخخ من از دوغ فراریم از صد کیلومتریش میدووم...بس که هایپر شدم دوغ خوردم😩

جدي😂🤣 من اخه جزو زندگيمه به من بگن بجاي غذا فقط دوغ بخور اون روز پادشاهيمه😂🤣

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
بهم گفتن جمعه برم هم آزمایش بدم هم برم جنین شناسی

اها فردا ميري بسلامتي عزيزم ايشالا كلي ني ني داشته باشي

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
منم موقع انتقال فقط اینارو میخواستم  دوست داشتم به همچی نمک بپاشم

اره افرين منم همينطور

سلام خانوما من اول راهم تازه سینال اف دور ناف روشروع کردم و برای میکرو آماده میشم میشه تحربیاتتون رو ...

عزیزم فقط آب زیاد بخور....

این داروها غلظت خونتو بالا میبرن.....

زیادی دولا راست نشو....

جارو نکش.....

ایشالله بهترین تخمک و جنینا واست تشکیل میشه.....

تغذیت مناسب طبعت باشه از کسی تقلید نکن و چیزایی که قبلا نخوردی سر سیکل خواهشا امتحان نکن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون . من دوباره خونریزی کردم شدید . دکتر یکماه و نیم پیش گفت پشت جفتت خون هست و ممکنه خونری ...

عزیز دلم واقعا میفهمت.....

اینکه استرس همش هست.....

اونم وقتی تعطیلیه بیشتر استرس میگیری.....

پروژسترونت چقدره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com