2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند بار اول به سختي، بعد بهتر ميشه. ببخشيد ولي بذار يه كم پماد بيرون بياد كه چرب بشه اون قسمت بعد من ...

چربش کردم......

ببخشیدا از هر طرف ورم داره.....

خیلی بیرون زده.....

یعنی همچین درد داشتم که پسرم محکم میکوبید به شکمم.....

کلی گریه کردم.....

الان رفتم حموم یه کم تو لگن آب ولرم نشستم.....

دست زدن بهش باز راحتتر شد.....

ببینم الان میتونم انجامش بدم......

یکی دو بار بتونم استفاده کنم ایشالله آروم بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تا روز ١٤ بايد مصرف كنيد؟من شنيدم گوارش رو بهم ميريزه تا عادت كني.مخصوصا مال من كه ايراني هم هست.فكر ...

دکتر فعلا نگفته تا کی مصرف کنم وفکر کنم استرادیول رو حالا حالاها دارم ..

ترتیبی که برا مصرفش نوشتم طبق تجویز پزشکه عزیزم ..طبق نظر پزشک مصرف کن 

ميگما من بعضي وقتا خصوصا وقتي از خواب بيدار ميشم دهنم به شدت خشكه و زبونم همينطور، باعث ميشه احساس ت ...

نه عزیزم طبیعیه.....

اکا اگه بیشتر شد به دکترت بگو شاید دارو بگیری بدتر نشه و به سوزش و درد مری و معده تبدیل نشه....

من چند روزه درگیر سوزش معدم.....

الانم که این......

خدا به دادمون برسه ختم به خیر بشه......

دو روزه پنتاپرازول صبح قبل صبحونه رو شروع کردم.....

همش مجبور بودم نشسته بخوابم از شدت سوزش و درد داشتم میمردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز روز سومم پیش دکترم رفتم سونو داروهاش شروع کرد  استرادیول،آ اس آ،پردنیزولون،امگا۳،فولیک ا ...

عزیزم در کل خیلی فرق نداره اما دو ساعتی فاصله بده... 

آسپرینو شبها بخوری بهتره جبران عدم تحرکتم میشه.....

پردنیزولونم و استرا رو با شکم خالی نخور.....

فولیکم قبل و بعدش چایی و کلسیم و..... نخور.....

راستی پرد که شروع کردی کلا نمک کمتر استفاده کن.....

عزیزم در کل خیلی فرق نداره اما دو ساعتی فاصله بده...  آسپرینو شبها بخوری بهتره جبران عدم تحرکت ...

ممنون گلم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
تا روز ١٤ بايد مصرف كنيد؟من شنيدم گوارش رو بهم ميريزه تا عادت كني.مخصوصا مال من كه ايراني هم هست.فكر ...

عزیزم والا من استرا رو تا هفته ۱۴ بارداریم داشتم یعنی احتمالا بعد انتقالم ادامه میدین....

البته خوب زودترم بودن که قطع کردن اما معمولا بعد بارداری حالا زودش هفته ۶-۷ بود فکر کنم.....

چربش کردم...... ببخشیدا از هر طرف ورم داره..... خیلی بیرون زده..... یعنی همچین درد داشتم که پسرم ...

سلام آنا جان برات ناراحت شدم 

ان شاءالله زودتر خوب بشي واقعا سخته

ببين من دارم اما موقع يبوست دچارش ميشم اما آنچنان اذيت نميكنه الحمدالله 

ببين من موقع پريود هم اينجوري ميشم 

تند تند بايد پد عوض كنم 

تو هم تند تند خودت رو خشك كن لباس زيرت رو عوض كن 

بالاخره از هيچي بهتره 

چربش کردم...... ببخشیدا از هر طرف ورم داره..... خیلی بیرون زده..... یعنی همچین درد داشتم که پسرم ...

الهي عزيزم... اتفاقا آب گرمو به منم گفت ولي ترسيدم چون گرم و ولرم باشه طوري نشه، باز اينجوري بهتره، يه كم تحمل كني عزيزم بهتر ميشه ان شاءالله

من نميدونم اين كجا بود كه يهوووو انقددد اينجوري زد واسه ما يه روزه زد بيرون

نه عزیزم طبیعیه..... اکا اگه بیشتر شد به دکترت بگو شاید دارو بگیری بدتر نشه و به سوزش و درد مری و م ...

به خير بگذره اين چند هفته ان شاءالله

جديدا بعد از غذا كمي احساس خفگي ميكنم انگار فشارررر مياد از معده به حلق،احتمالا اينم از همينه، حالا اين هفته به دكترم ميگم مرسي عزيزم

سلام آنا جان برات ناراحت شدم  ان شاءالله زودتر خوب بشي واقعا سخته ببين من دارم اما موقع يبوس ...

فدات عزیزم.....

والا من چون کلا به عفونت حساسم تند تند خودمو خشک میکنم و رعایت میکنم.....

الان بهترم یه کم آب ولرم قابل تحملش کرد تونستم پماد بزنم.....

الهي عزيزم... اتفاقا آب گرمو به منم گفت ولي ترسيدم چون گرم و ولرم باشه طوري نشه، باز اينجوري بهتره، ...

مال منم یهویی زد بیرون حتی یبوستم نبودم بگم فشار اومده......

توکل به خدا.....

این سه چهار هفته هم بگذره راحت میشیم......

ایشالله بی دردسرش قسمت تک تک دوستای منتظرمون بشه.....