2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
واقعا نباید دستارو بالا برد؟؟؟

عزیزم به نظرم بالا بردن دست ملاک نیست فشار نیاوردن ملاکه حالا بعضیا با بالابردن ناگهانی دست بهشون فشار میاد.....

من که مشکلی با این قضیه نداشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میگم آناجان منکه هایپر شدم ولی خدارو شکر بعد پانکچر حالم خوبه  میتونم جاروبرقی بکشم یا کارای خ ...

نه عزیزم نکش ریسک نکن اصلا لااقل تا پریود نشدی....

باید تخمدانات کوچیک بشن بعد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ميدونم عزيزم چي ميگي، فقط اينكه روزي سه بارو كه زدم بهتر شدم، يه دونه اش هم كمه دو سه تا بخريد كه مر ...

پرپر جون والا من نتونستم اپلیکاتورو داخل کنم جونم داشت بالا میومد.....

فقط تونستم یه کوچولو اطرافش بزنم.....

تو داخل میکردی؟

پرپر جون والا من نتونستم اپلیکاتورو داخل کنم جونم داشت بالا میومد..... فقط تونستم یه کوچولو اطرافش ...

چند بار اول به سختي، بعد بهتر ميشه. ببخشيد ولي بذار يه كم پماد بيرون بياد كه چرب بشه اون قسمت بعد من از سمتي كه ورم نداره آروم ميفرستادم كه درد كمتر بياد از وسط اصصصلا نميشه 

سلام به همگی  عزیزم منم فیبروکیستم..زیر نظر  جراح عمومی هستم..اجازه مصرف داروهای هو ...

شاينا جون مرسي از پاسخت.عزيزم استراديول دو ميلي روزي چهارتا ميخوري؟الان كدوم مرحله سيكل هستي؟داري اماده ميشي برا انتقال؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
شاينا جون مرسي از پاسخت.عزيزم استراديول دو ميلي روزي چهارتا ميخوري؟الان كدوم مرحله سيكل هستي؟دا ...

بله عزیزم دو.میل خارجی 

الان که درحال مصرف دارو هستم تا برم سونو وتاریخ دقیق انتقال رو بهم بگه ...التماس دعا 

عزیزم بذار بمونه برا ماه بعد چون میخواد سونوت کنه و پروتکل مناسبو شروع کنه....

امروز روز سومم پیش دکترم رفتم سونو داروهاش شروع کرد 

استرادیول،آ اس آ،پردنیزولون،امگا۳،فولیک اسید داد 

تو روز هر موقع بخورم فرقی نداره یا بعضیاش یه ساعتای از روز خورده بشه اثرش بهتره؟؟؟ اگه اینطوره کدوم و چه موقع از روز

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
بله عزیزم دو.میل خارجی  الان که درحال مصرف دارو هستم تا برم سونو وتاریخ دقیق انتقال رو بهم بگه ...

من ايرانيشو پيدا كردم فقط.خارجيش هيچ جا پيدا نشد.البته من شهرستانم.شما كجا خريدي؟بمن گفت از روز دوم تا ١٤ پري بخور روز چهار ده بيا برا انتقال

بله عزیزم دو.میل خارجی  الان که درحال مصرف دارو هستم تا برم سونو وتاریخ دقیق انتقال رو بهم بگه ...

شاینا جون میشه عکس استرادیول خارجیتو بذاری و اینکه دو میل رو بسته ای چند گرفتی؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
من ايرانيشو پيدا كردم فقط.خارجيش هيچ جا پيدا نشد.البته من شهرستانم.شما كجا خريدي؟بمن گفت از روز دوم ...

عزیزم استرادیولایی که دارم خرید قبل هست ..الان داروهای خارجی کمی سخت گیر میاد ..

من از روزسوم شروع کردم 

اول روزی دو تا 

بعد شد روزی سه تا 

الانم شده روزی چهارتا ...

عزیزم استرادیولایی که دارم خرید قبل هست ..الان داروهای خارجی کمی سخت گیر میاد .. من از روزسوم شروع ...

تا روز ١٤ بايد مصرف كنيد؟من شنيدم گوارش رو بهم ميريزه تا عادت كني.مخصوصا مال من كه ايراني هم هست.فكر كنم بهتره منم مث شما كم كم بخورم عادت كنم.

عزیزم استرادیولایی که دارم خرید قبل هست ..الان داروهای خارجی کمی سخت گیر میاد .. من از روزسوم شروع ...

گلم چند گرفته بئدی چون من جدید گرفتم الانم روزی سه عدد دو میل میخورم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه