2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684631 پست
سلام دوستان تا كي بايد اين سفيده تخم مرغ رو بخوريم؟؟؟؟از كجا بدونيم كه ديگه نيازي بهش نيست بخدا دي ...

هنوز خیلی زوده قطع کنی
باید تا موعد پریودت بخوری
وقتی پریود شدی کم کم اوضاع بهتر میشه و میتونی سفیده رو نخوری دیگه
اما خم و راست شدن و کار سنگین و اینا تا وقتی سونو بشی به قوت خودش باقیه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
شما سه شنبه روز چند پریتون میشه

١٦ عزيزم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم برا حساسیت و خارش و کهیر جای پروژسترونا......

اها چقدر خوب پس عاديه اولش انقدر ترسيدم بعد تو گوگل عوارضشو سرچ كردم زده بود خارش و كهير و حساسيت

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
خدارو شكر واسه اين هفته فكر كنم خيلي هم خوبه، بايد برم نمودارو ببينم واسه هفته بعد خودم آمادگي داشته ...

ممنون از همکاریت عزیزم.....

منم خیلی از پستارو با لایک میگذرونم.....

چون اینطوری لااقل کمکیه برا کساییکه نمیتونن همه پستارو بخونن.....

منم در حد توانم سعی کردم همه رو بخونم ولی بعضا کم میارم.....

طفلک لاله جونم طبق شرایطش میبینین دیگه به سختی میتونه همه پستارو بخونه.....

اینطوری لااقل اکثر دوستان جواب سوالای ذهنشونو از سوالای خودشون یا بقیه میگیرن.....

یه دلیل دیگه که من پاسخ به سوالای عمومی رو به خصوصیا اولویت میدم اینه که اینجا به سوالی که جواب داده میشه ممکنه سوال خیلیا باشه که حتی نمیدونن چطوری سوالشونو مطرح کنن هم میتونه کمکی برا خیلیا باشه که میخواستن دقیقا همون سوالو بپرسن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امتقال دو مرحله ای یعنی دو روز متفاوت برات جنین انتقال میدن.....

خيلي با مزه س نشنيده بودم

سلام دوستان.اناجون من هفته بعداگه خدابخوادانتقال دارم.خواستم بدونم اين امپول چسب جنين واگه خودمون بگ ...

عزیزم خوب دکتر باید تجویز کنه حالا میتونی پیشنهادشو به دکترت بدی.....

اگه تجویز کرد تهیه کنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس از دیشب شروع شده پس هر ۲۴ ساعتو حساب کنی الان هنوز تو روز اولی تا شب..... شب میری تو روز دومت... ...

یعنی شب پنجم ک من باید ال دی شرو کنم میشه جمعه شبش اولین قرصو بخورم؟اگه پنجشنبه شبش بخورم چی؟یه روز اینور و اونور فرقی میکنه؟آخه من چون شب پری شدم یخورده بین پنجشنبه و جمعه گیر کردم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم ۲/۵ سی سی حجمشه..... اگه طول سر سوزنش بلندتر باشه برا تزریق عمیق عضلانی خوبه..... چون پروژست ...

اها فهميدم

پس نديدم تا حالا بايد از داروخانه ها بپرسم

ماشالله الانم كه همه چي بد گير مياد

ميدوني تو اين فكرم نخورم استراديول رو.من فيبروكيستيك سينه دارم.از وسواس فكريش ميميرم.ميخوام نخورم به ...

خب نخوری که نمیشه عزیز
پس چه جوری اندومترت اماده بشه؟
مگر اینکه انتقالت نچرال باشه
البته این روش برای کسانی که اندومتر نرمال با ضخامت نرمال داشتن همیشه مناسبه
میتونی در موردش با دکترت مشورت کنی
اما فکر اینکه نخوری و به دکترت هم نگی نکن
چون کارو خراب میکنی
در ضمن دکترت فکر میکنه اندومترت به دارو جواب نداده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون گلم من  تازه این تایپک رو پیدا کردم از این به بعد میام مزاحمت   میشم سوالامومیپرسم

عزیزم مراحمی و خونه خودته، اینجا همه دوستان در حد توانشون به هم کمک میکنن....

هنوز خیلی زوده قطع کنی باید تا موعد پریودت بخوری وقتی پریود شدی کم کم اوضاع بهتر میشه و میتونی سفی ...

وااااااااااي خيلي سخته عزيزم

دو هفته است خونه ام رو جارو نكشيدم بدم مياد از اين وضع

لإله جان من الان ظاهرا مشكلي ندارم تقريبا مثل قبل از مصرف دارو و پانكچرم 

انتقالمم كه فرش نيست نميتونم جارو بزنم خونه رو بدون خم و راست شدن؟؟؟

هيچ وقت نبوده اوضاع خونه ام اينجوري همش رو اعصابمه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خب نخوری که نمیشه عزیز پس چه جوری اندومترت اماده بشه؟ مگر اینکه انتقالت نچرال باشه البته این روش ب ...

من چند ماه اخير هربار رفتم سونو ضخامت اندومترم ١٠-١٣ بوده.من پريودم مدتيه كم شده.دكترم جرات ندارم بهش بگم زود عصباني ميشه

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
نتیجه بخش هم باشه بحق شش ماهه ی امام حسین😢😢😢 دعام کنین الهی که شما و آرزو جون هم فردا بیاین خبر ...

مرسي عزيز دلم ايشالا💓🙏🏽

یعنی شب پنجم ک من باید ال دی شرو کنم میشه جمعه شبش اولین قرصو بخورم؟اگه پنجشنبه شبش بخورم چی؟یه روز ...

چون بهتره ال دی رو شبا بخوری که احتمالا عوارضش و حالت تهوعی که میده کمتر اذیتت کنه همون پنجشنبه شب بخور.....

عزیزم اصلا دکا ربطی به انتقال نداره اونایی که هایپر میشن به جای هاش سی جی بهشون دکا یا اوویترول یا ...

نميدونم والا دكتر ارزو اومد بالا سرش گفت انتقالت عقب ميفته ارزو گفت چرا دكترم گفت چون امپول دكا داشتي🤔 حالا نميدونم رو چه حساب گفت والا سر در نياورديم