2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
اي بابا تو هنوز درد داري؟؟؟ رژيمت رو رعايت ميكني؟؟؟ خيلي خم و راست نشو تا به تخمدانهات فشار نياد آب ...

واي ارزو كباب شدم ب خدا الان طوري كه مامانم نفهمه اشك اومده تو چشمم

ب خدا كه تمام با سنم كبابه حتي نشستن و خوابيدنم سخت شده

اره دردم دارم تخمدان و رحمم از داخل درد ميكنه

رژيمم رعايت ميكنم

اين ديگه چه بلايي بود اي خدا😔😔😭😭

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

يا خود خدا خوب شد به جرم احتكار منوپيور دستگير نشدي دختر أسمت رو بايد گذاشت سلطان منوپيور اي ول ب ...

ههههه 

سلطان منوپيور 

دختر خدا شادت كنه ك يه دل سير خنديدم 😂

حقيقتش اينجوري نگفت داخل پرونده م هست اما زياد سر درنياوردن رو هم رفته ١٣ تا فوليكول داشتم ديگه نميدونم چند تا تخمك داده اينو بهم نگفتن 

٣ تا انتقال دادم و ٣ تا فريز دارم 

چون شوهرم آزو بود همين برام تشكيل شد 

بازم الحمدالله 

ان شاءالله دوم مهر آزمايش دارم 

دعا كن خدا قسمتم كنه 

چون وضعيت شوهرم اصلا خوب نيست و ديگه نميتونيم نمونه برداري كنيم 

الانم هر از گاهي سينه هام وز وز ميشه اما نميدونم برا دارو هست يا خبريه 😕

خخ من به آمپول راضی بودم با اینکه نه میتونستم بشینم نه درست راه برم نه بخوابم شیاف خیلی سختمه تو کت ...

چيش سخته اخه تو ب من بگو😑😑😑نوار بهداشتي بزار شورتت كثيف نشه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
واي ارزو كباب شدم ب خدا الان طوري كه مامانم نفهمه اشك اومده تو چشمم ب خدا كه تمام با سنم كبابه حتي ...

ديروز كه من ميگفتم باورت نميشد فك ميكردي ادا دارم

ولي من امروز اوكي ام

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
چيش سخته اخه تو ب من بگو😑😑😑نوار بهداشتي بزار شورتت كثيف نشه

بلد نیستم بزنم له میشه😐😐

شوهرم میگه بیا من برات بزنم😐😐😐منم زدمش بی ادبو

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
ديروز كه من ميگفتم باورت نميشد فك ميكردي ادا دارم ولي من امروز اوكي ام

نه واقعا باورت داشتم فقط تو دلم ميگفتم خوش ب حال كسايي كه درد ندارن

چقدر بدن با بدن فرق داره

پهلوهامم درد ميكنه بخاطر ديروزه يعني؟

نه مشکلم با حرامو این چیزا نیست ولی مشکلم با اینه که اگه خدامیخواس همینطوری میداد،اگه نداده شاید ...

عزیز دلم ببین تو فرض کن دور از جون سرطان داری.....

یعنی میخوایی درمان نکنی که اگه خدا میخواست نمیداد دردو؟

یا مثلا خونه نداری تلاش نکنی برا خریدش که خدا میخواست میداد دیگه و.....

عزیزم اصلا این مدلی به قضیه نگاه نکن.....

خدا بالفرض یه مانعی یا یه مشکلی یا هدفی برات تعریف کرده باید براش تلاش کنی ولی نهایتا نتیجه رو بسپاری به خدا.....

البته بگما بعضا همین مشکلات مسولشم خودمونیم.....

مثلا وقتی با اصلاح تغذیه و سبک زندگی خیلی از مشکلات قابل حلن پس مقصر بوجود اومدنشم خودمون بودیم دیگه.....

یه سری ناپرهیزیا بعضی مشکلاتو ایجاد کرده.....

پس با دید بهتری به این قضیه نگاه کن.....

چون واقعا خیلی از موانع رو خودمون ایجاد کردیم.....

مثلا اگه شما مادرزادی دست نداشتین میتونستی بگی این دیگه یه چیز خدادادیه.....

تازه هستن کسایی که بدون دست به دنیا اومدن و قادرن دنیارو فتح کنن!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بلد نیستم بزنم له میشه😐😐 شوهرم میگه بیا من برات بزنم😐😐😐منم زدمش بی ادبو

🤣🤣🤣🤣🤣اي دستو پا چلفتي حداقل بزار تو امر خير سهميم شه بابا

ههههه  سلطان منوپيور  دختر خدا شادت كنه ك يه دل سير خنديدم 😂 حقيقتش اينجوري نگفت داخل ...

هميشه بخندي عزيز دلم

من كه دلم روشنه ماماني عزيزم

اون گز گز كردن سينه هات هم نشانه بارداريه

انشالله خوش خبري با يه بتاي خيلي تپل

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم بذار هر کی بتونه کمکت میکنه.....

ممنونم آنا جون شما خوبید. انشالله

عزیزم توی یه پست جداگانه گذاشتم

هنوز کسی چیزی نگفته یکم نگران شدم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
کار خیرش  به ضررم تموم میشه بابا اینو مطمئنم

😂😂😂😂 نه ديگه بيخود كرده

قرنطينه ي قرنطينه😈😈😈

سلام خانوما من میکروییم اولین باره انجام میدم  الان پری هستم چهارشنبه اولین روز پریم بود همون ...

عزیزم جنین فریز داری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com