2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
اشتباه برداشت نكن  من ده تا منوپيور رو توي ٥ روز زدم يعني روزي دوتا با يك آب از روز هشت پري شد ...

ببخشيد اشتباه متوجه شدم، پس فرقتون ميشه شما روزي دو منوپيور بودين و سارا روزي يكي،، چه گيري دادم ببخشيد،،شرمندم، مرسي كه محبت ميكنين راهنمايي ميكنين، ميدوني راستش لاله جون اينجا گفت بهتره اگر رفتي شهرستان برا شروع سيكل ، حواست به داروهاي باشه، هنوز تصميم نگرفتم ابن سينا راحت تره يا شهرستان، براهمين ميخوام داروها رو ياد بگيرم حواسم باشه تا حد امكان

بنابراين شما سينال هاتون مشابه بود دوزش و منوپيورهاتون شما روزيي دو سارا روزي يك،،، درست گرفتم مطلبو يا بازم گيج زدم؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما اینجا نوشته متفورمین دوروز قبل عمل باید قطع شه؟؟؟  درسته  خانمایی که متفورمین خورد ...

من گلای وانس میخورم و هیچوقت بهم نگفتن قطعش کنم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
ببخشيد اشتباه متوجه شدم، پس فرقتون ميشه شما روزي دو منوپيور بودين و سارا روزي يكي،، چه گيري دادم ببخ ...

نه عزيزم چه اشكال داره بپرسي

فقط ببين دارو رو بر أساس شرايط هر شخصي متفاوت تجويز ميكنن

انشالله تو هم به راحتي ميري تو سيكل و ني ني دار ميشي

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
آخه کرمان کسی رو نمیشناسم، تهرانم جای مطمئن بلد نیستم متاسفانه. به همسرم بگم مسافرت بریم کرمان!!!!!

به نظرم لازم نيست هزار و خورده اي كيلومتر بري واسه قووتو

ميتوني تو نت بگردي پيدا كني و سفارش بدي

اگه خيلي هم واست مهمه كه أصل باشه دستورش رو از نت بگير و خودت درست كن عزيزم

خيلي خوبه منم اينجوريم ب خدا نبين اينجا مينالم تنها جاييه كه ميتونم يه كم غر بزنم وگرنه حالت عادي اص ...

انشالله عزیزم ..وای باورم نمیشه انتقال دادم چی میشه اگه بمونه برام

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
به نظرم لازم نيست هزار و خورده اي كيلومتر بري واسه قووتو ميتوني تو نت بگردي پيدا كني و سفارش بدي ا ...

خیلی هم کدبانوام که خودم درست کنم خخخخخخخ

تو نت هست اما میترسم مطمئن نباشه عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشالله عزیزم ..وای باورم نمیشه انتقال دادم چی میشه اگه بمونه برام

چي ميشه بمونه چيه دختر

اومده كه بمونه

فقط انرژي مثبت جذب كن

باهاش حرف بزن

حرف بزن

حرف بزن

حتما میمونه عزیزم. مبارکت باشه

خدا کنه ..دعام کنین دوست جونیا..سلامت باشی عزیزم انشالله که به اون مرحله تبریک هم من برسم هم همه اقدامیا

چي ميشه بمونه چيه دختر اومده كه بمونه فقط انرژي مثبت جذب كن باهاش حرف بزن حرف بزن حرف بزن &nbs ...

چیـبگم؟؟خندم میگیره😂😂

وای من میمیرم قطعا از خوشی

ممنون بخاطر انرژی مثبتت

خیلی هم کدبانوام که خودم درست کنم خخخخخخخ تو نت هست اما میترسم مطمئن نباشه عزیزم

اصلا كاري نداره

برو عطاري

از هر كدوم صد تا دويست گرم از موادش بخر بيا تو خونه سنگ شور كن خوب بشورشون بريز تو صافي آبش بره بعد پهن كن روي پارچه نخي تا خشك شن تو ماهيتابه رو اجاق بؤ بده خنك كه شد آسياب كن بعدشم با شكر يا نبات أسياب شده مخلوط كن

والسلام 

چیـبگم؟؟خندم میگیره😂😂 وای من میمیرم قطعا از خوشی ممنون بخاطر انرژی مثبتت

خنده ات ميگيره كه باهاش حرف بزني؟؟؟

پس ريسه برو واسه جنين هاي احتمالي من كه به زور دارن يك روزه ميشن تو ابن سينا و من از اينجا دارم باهاشون حرف ميزنم 

خنده ات ميگيره كه باهاش حرف بزني؟؟؟ پس ريسه برو واسه جنين هاي احتمالي من كه به زور دارن يك روزه ميش ...

عزییزم انشالله که خیره و خوب پیش میرن ...

انتقالتونم همین ماه هست؟؟با سارا با همه؟؟