2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
قاووت خیلی خوشمزه هستش  من برای تقویت همسرم با عسل قاطیش کردم با یه لیوان شیر شبا میدم همسرم ب ...

از کجا قاووت بگیرم که مطمئن باشه. من طبعم سرده میخوام قاووت بخورم بلکه گرم شم!!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کجا قاووت بگیرم که مطمئن باشه. من طبعم سرده میخوام قاووت بخورم بلکه گرم شم!!!

فک کنم عطاری ها داشته باشن 

به ما یکی از آشناها که کرمانی هستن سوغات آوردن 

خداجونم شکرت       
قاووت خیلی خوشمزه هستش  من برای تقویت همسرم با عسل قاطیش کردم با یه لیوان شیر شبا میدم همسرم ب ...

نوش جونتون عزيزم

خيلي واسه اسپرم عاليه

رازيانه هم واسه كيفيت تخمك خوبه خيلي هم شبيه تخمك هست ولي نبايد سر خود استفاده كرد

مثلا رازيانه واسه كسايي كه فيبروم دارن خوب نيست

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نوش جونتون عزيزم خيلي واسه اسپرم عاليه رازيانه هم واسه كيفيت تخمك خوبه خيلي هم شبيه تخمك هست ولي ن ...

مرسی گلم 

والا خودم واسه کیفیت تخمک جز اینوفولیک چیزی نخوردم 

خداجونم شکرت       
لی لا جانم با حرفات بغض کردم یعنی منم مامان میشم؟؟ نی نی تپل بغلم میگیرم؟؟ نی نی تو بغل همسرم میبی ...

فدااااات شم نی نی تپل جون، معلومه که مامان و بابا میشین. نی نی های تپل مپلی با یه عالمه لپ. راستش عجیب مطمئنم اینسری مامان میشی. مرسی از دعای قشنگت عزیزم، به قول خودت به حق صاحب این روزا بیای بگی نی نی هام تو دلم همدیگرو هول میدن و مشت و لگد به دلم حواله میکنن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فک کنم عطاری ها داشته باشن  به ما یکی از آشناها که کرمانی هستن سوغات آوردن

قاووت أصلي از تخم چهل تا گياه و بو دادن اونهاست و اگه أصل باشه خيلي گرونه

من تهران نديدم تا حالا ولي حتما عطاري هاي معروف بايد داشته باشن

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
دوستان خوبین؟اولین پست من تو این تایپیکه و من بعد از نزدیک یک سال که فهمیدم بچه دار نمیشیم بالاخره پ ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.....

ایشالله این خونه به زودی شاهد خبر خوشگل مادر شدنت بشه.....

عزیزم والا خوب مراکز و دکتر خوب داریم.....

بستگی به سلیقتم داره.....

معمولا مراکز کارشون گروهیه.....

من شخصا ترجیح میدم با یه دکتر طرف باشم اما خیلیام تیم وورک رو ترجیح میدن.....

باید ببینی روحیه خودت چی میطلبه.....

عزیزم ده صفحه اولو یه مروری کنی بد نیست فقط شرمنده بعد بروزرسانی سایت فرمتش به هم ریخته و شاید تو دید اول کلافت کنه اما چکیده فعالیت دوستان و یه سری درمانها و اصطلاحاته.....

خلاصه اینجا همه دوستات در حد توانشون در کنارتن و کمکت میکنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان خوبین؟اولین پست من تو این تایپیکه و من بعد از نزدیک یک سال که فهمیدم بچه دار نمیشیم بالاخره پ ...

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:
سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده:

در وهله اول با توجه به بدن مادر (بر اساس آزهای هورمونی و سونوی روز اول تا سوم) پروتکل مناسب برای سیکل انتخاب میشه. چند تا پروتکلی که من باهاشون آشنایی دارم اینان:

۱- سیکل بلند با ال دی:
تو سیکل بلند که همراه با ال دی یا اچ دی هست از روز ۳ پریودی، ال دی شروع میشه و معمولا از اواسط سیکل به بعد بستگی به بدن مادر از روزهای ۱۷-۱۸-۱۹-۲۰ و حتی ۲۱ سیکل سینافکت یا همون سوپرفکتها روزانه شروع میشن، یا از تک دز یک سوم دیفیرلین یا دکاپیتیل استفاده میشه و نهایتا منتظر پریود و سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۲- سیکل کوتاه با ال دی:
از روز ۳ پریودی ال دی شروع میشه و بعد از اتمام ۲۱ عدد قرص منتظر پریود دوم برای سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۳- سیکل کوتاه بدون ال دی:
یکراست آماده سونوی روز اول تا سوم پریود برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

و اما بازه زمانی شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری:

۱- با سینافکت:
سینافکت حکم مهار کننده تخمکگذاری رو داره و از ابتدای تزریقها با دزی متناسب با شرایط بدن شروع میشه و به دنبالش تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن. نهایتا بعد از چند سونو و با توجه به رشد فولیکولها تجدید و یا اصلاح دز داروها صورت میگیره و سونوی نهایی برای تعیین وقت عمل پانکچر یا همان تخمکگیری انجام میشه و ۳۶ ساعت قبل از زمان تعیین شده برای عمل ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی بنا به شرایط تزریق میشه.

۲- با ستروتاید:
این سیکل به نام سیکل آنتا یا آنتاگونیست معروفه و اینجا ستروتاید حکم مهارکننده تخمکگذاری رو داره اما نه از ابتدای تزریقها. ابتدا تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن و بعد از اینکه تا حدی فولیکولها رشد کردن با تجویز چند عدد آمپول ستروتاید تخمکگذاری مهار میشه، با آخرین سونو هم وقت عمل تعیین و ۳۶ ساعت قبلش ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی تزریق میشه.

ادامه دارد....

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:
سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده:

عمل پانکچر یا تخمکگیری:
بعد از تعیین وقت عمل و اعلام ساعت دقیق عمل ۳۶ ساعت قبل تایم عمل تزریق آمپول های آزاد سازی تخمک صورت گرفته و آماده عمل تخمکگیری خواهیم بود.

با توجه به اینکه عمل تحت بیهوشی هست لذا باید شرایط ناشتا بودن رو رعایت کرد. روز عمل حضور همسر الزامی هست چون همان روز عمل نمونه گیری برای اسپرم لازم خواهد بود. ضمنا قابل توجه هست حداقل ۳ و حداکثر ۷ روز قبل پانکچر باید تخلیه منی انجام شده باشد.

بعد از نمونه گیری اسپرم کار شستشوی اسپرم در واحد جنینشناسی انجام میشه و آماده انتخاب اسپرمهای ایده آل از لحاظ شکل ظاهری برای تزریق داخل تخمکها خواهند بود.

بعد از تزریق اسپرمها داخل تخمک جنینها در انکوباتر برای تقسیمات سلولی و رشد خواهند بود و با توجه به اینکه جنین ۲-۳-۴-۵ روزه انتقال داده بشه، روز انتقال جنین تعیین میشه.

انتقال جنین:
انتقال جنین بدون بیهوشی بوده و نیازی به ناشتا بودن نیست ابتدا کار شستشوی رحم و اسپکلوم گذاری انجام میشه و سپس کتتر انتقال جنین در موقعیت مناسب قرار داده میشه و جنین شناس جنین ها رو از طریق یه سرنگ بلند و از مسیر کتتر انتقال میده.

زمان انتظار برای اولین آزمایش بتا:

معمولا ۱۴ الی ۱۶ روز بعد انتقال جنین اولین آزمایش تیتر بتا انجام میشه که امیدوارم همه این آزهای منتهی به یک بتای عالی بشه!!!!

@microinjection

سلام آنا جون لیست آزهای ایمنی صفحه چند گذاشتین؟

همبنجا عزیز دلم واست میذارم.....

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

راست میگی با خنده شون آدم همه چی یادش میره روزی که خانوم برادرم فوت شد، برادرزاده ام چهار دست و پا ...

عزیزم.....

خدا بر هم حفظشون کنه.....

برا شمام حفظ کنه و شما رو هم برا اونا......

ایشالله..... کامل رسیدگی کن چون به زودی مامان میشی دیگه نمیتونی بهشون برسی.....

ایشالا ایشالا😚😙😚 چشم🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘