2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
اره ب خدا ارزو من از جَوِشم كه ترسناك بود زده شدم اصلا جو خوبي نبود نفر به نفر صدا ميزدن انگار ميخوا ...

😂😂😂😂😂

من از بعدش بدم مياد

قبلش كه خوب بود

مخصوصا من كه اولين نَفَر رفتم و زود هم اومدم

شانس اوردم وسط عمل به هوش نيومدم😜😜😜😜😜

تو هم زود به هوش اومدي ؟؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
اره ب خدا ارزو من از جَوِشم كه ترسناك بود زده شدم اصلا جو خوبي نبود نفر به نفر صدا ميزدن انگار ميخوا ...

دختر چرا سر ببرن.....

بگو یکی یکی صدا میزدن دردونه هامونو گلچین کنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا خودتو چشم بزن!!!!  خداروشکر که خوبی

واي لي لا جان اينقد ديروز بد بودم كه خدا ميدونه

راضي بودم سه چها روزه خوب شم

همسرم كه منو ميديد همش به خودش بد و بيراه ميگفت 

ميگفت اصلا نميخوام بچه

بچه اي كه بخواد به اين روز بندازتت نميخوام

گفتم حالا صبر كن هنوز اولشه بذار بياد همه اينا رو واسش ميگم كه چقد اذيت شديم تا اونو داشته باشيم و با اولين خنده اش اينا همه يادمون ميره

انشالله

خدايا ما رو به آرزوهامون برسون

ما كه داريم تلاش خودمون رو ميكنيم

دوستان خوبین؟اولین پست من تو این تایپیکه و من بعد از نزدیک یک سال که فهمیدم بچه دار نمیشیم بالاخره پذیرفتم برم سمت کمک باروری،شوهرم مشکل داره و اسپرمش خیلی کمه صفر نیست ولی نزدیکه صفره،خودمم پلی کیستیکم،فکر کنم باید میکرو کنیم،ولی هیچ اطلاعاتی ندارم که کجا انجامش بدیم بهتره،میشه راهنماییم کنید؟ دکترو هر مرکز خوبی که میشناسینو ممنون میشم معرفی کنید،حتی من به مشاورم نیاز دارم که تو این تصمیم بتونه کمکم کنه اگه شما هم این مسیرو بهم بگین خیلی به کمکتون احتیاج دارم 

واي لي لا جان اينقد ديروز بد بودم كه خدا ميدونه راضي بودم سه چها روزه خوب شم همسرم كه منو ميديد هم ...

راست میگی با خنده شون آدم همه چی یادش میره

روزی که خانوم برادرم فوت شد، برادرزاده ام چهار دست و پا میرفت پای داداشم رو میگرفت، برادرم کلی خواهش و تمنا میکرد که تورو خدا بچه رو ببرین از پیشم یه اتاق دیگه، من حوصله ندارم، اما الان جوری شده که داداشم ماموریت که میره خواب پسرش رو میبینه. از بس بهش وابسته شده، شده جونش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام بچه ها تازه با تاپيك خوبتون آشنا شدم 

منم روزهاي خيلي سختي رو پشت سر گذاشتم و همه اميدم به خداست، سه بار پانكچر شدم كه هر سه دفعه حالم تا يك هفته خييييلي بد بود شايد روزي ٤ بار گلاب به روتون بالا مي آوردم. چون اندومتريوز دارم بايد حداقل ٨ تا جنين فريز كنم تا عمل بشم و بعد از عمل بهم انتقال ميدن، الان جنين ها رو فريز كردم و منتظر عملم هستم 

از ته قلبم تو اين روزها براي همتون دعا ميكنم ان شاالله با اومدن ني ني هاتون همه اين سختي ها رو فراموش كنيد🙏🏻🙏🏻

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
دوستان خوبین؟اولین پست من تو این تایپیکه و من بعد از نزدیک یک سال که فهمیدم بچه دار نمیشیم بالاخره پ ...

عزیزم دوستان میان کمکت میکنن. اگه تهرانی دکتر رزاقی دکتر طرازی دکتر عارفی ، البته باید ببینی با کدوم راحت تری. بعدم مرکز ناباروری زیاده مثل ابن سینا رویان، اما خب خیلی از دوستامون ترجیح میدن به جای شلوغی مراکز مستقیم برن مطب دکتر و بیمارستان پیشنهادی دکترشون. مثلا من خودم پیش دکتر عارفی میرممطب. و کاراش رو بیمارستان بهمن انجام میدم. اگرم همسرتون مشکل داره پیش یه اورولوژ خوب برین. مثلا دکتر امیر جنتی که ظاهرا مرکز ابن سینام هستن. معمولا  با دارو و مکمل که حداقل مصرفش 3 ماه هست وضعیت همسرتون خیلی بهتر شه عزیزم. راستی شبی یک ربع هم کمپرس سرد بذارن روی ب ی ض ه واقعا موثره

راست میگی با خنده شون آدم همه چی یادش میره روزی که خانوم برادرم فوت شد، برادرزاده ام چهار دست و پا ...

عزيزم

خدا رحمت كنه عروستون رو و به همه شما صبر بده انشالله😞😞😞

سلام بچه ها تازه با تاپيك خوبتون آشنا شدم  منم روزهاي خيلي سختي رو پشت سر گذاشتم و همه اميدم ب ...

سلام امیدوارم اینبار نتیجه دلخواهت رو بگیری خانومی. عزیزم یعنی تخمدان هاتم درگیرن که احتمال کاهش ذخیره هست بعد عمل؟ تهرانی؟

عزيزم خدا رحمت كنه عروستون رو و به همه شما صبر بده انشالله😞😞😞

فدااات آرزو جان. خدا بیامرزه همه اسیران خاک رو. ماه بعد انتقال میدی؟

وقتی از فریز بیرون اومد معلوم شد که ضعیفه؟ یا از همون ابتدا معلوم شد که ضعیفه؟

یکیش همون اول گفتن قابلیت فریز نداره یکیشم از فریز که دراومد گفتن ضعیفه انتقال ندادن

خداجونم شکرت       
سلام امیدوارم اینبار نتیجه دلخواهت رو بگیری خانومی. عزیزم یعنی تخمدان هاتم درگیرن که احتمال کاهش ذخی ...

آره عزيزم فقط تخمدانم درگيره الان ذخيرم ١/٧ بعد از عمل ديگه مياد پايين شايد ديگه تخمك با كيفيتي نداشته باشم برا ميكرو

شيرازم تحت نظر سعيدالبرزي

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
فدااات آرزو جان. خدا بیامرزه همه اسیران خاک رو. ماه بعد انتقال میدی؟

مشخص نيست لي لا جون

كاش ميشد 

فقط چون دكاپپتيل بهم دادن بايد فريز كنم

ظاهرا مشكل ديگه اي نداشتم

انتظار خيلي سخته

همسرم هم خيلي دوست داشت زودتر انتقال بديم