2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
عزیزم مطمئن باش اگه مصلحتت تو انتقال بود میشد..... استراحت کن ایشالله خیره.....

چشم عزیزم 

راستی آناجون امروز خانم دکتر اشرفی بهم گف این سری روز انتقال یه دونه انتقال میدیم فرداش یکی دیگه گف اینجوری شانس گرفتن ۳۰ درصد افزایش پیدا میکنه 

این چطوریه شما میدونی؟؟

خداجونم شکرت       

سلام دوستان خوبین؟

بچه ها من گلوم یکم درد می کنه طبعمم سرد شیر نشاسته نمی تونم بخورم مخصوص اینک یبسم

با اینک همش جوراب پام سردمه کولرم خاموشه 

چ کار کنم ب نظرتون واس گلو دردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حسابی به روحیت برس..... آب زیاد بخور..... طبعتو بشناس..... مطابق طبعت بخور و خواهشا از تغذی ...

ممنون عزیزم.چه جوری میشه طبع رو فهمید؟ 

خودم میتونم تشخیص بدم یعنی؟ از روی چه علائمی؟ یا باید برم پیش طب سنتی و ......؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خدارو شکر عزیزم.... ایشالله اگه خیرت تو انتقاله انجام بشه واست.....

مرررسی آناجان 

آناجان واقعا ممنون باوجود یه فرشته کوچولو و یه نی نی ناز توراهی بازم بهمون سر میزنی و کمکمون میکنی😙😙😙😙😙😙❤❤❤❤❤❤

خداجونم شکرت       
عزیزم گفتم که اگه طبعت سرده دیگه دوغ نخور..... بقیه کفایت میکنه خصوصا سفیده تخم مرغ.....

اره دوغ و ژله منتفي شد

الانم دارم سفيده ميپزم بخورم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام دوستان خوبین؟ بچه ها من گلوم یکم درد می کنه طبعمم سرد شیر نشاسته نمی تونم بخورم مخصوص اینک یبس ...

به نظرم آب جوشيده ولرم شده رو يه قاشق غذا خوري عسل بهش أضافه كن خوب همش بزن نصف يه ليمو تازه هم اب بگير بريز توش تو همون دما بخور

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ببین هرچی دکترت تجویز کرده همون کارو بکن. من با دکتر عارفی بودم بیمارستان بهمن، بعد انتقال 2 تا آمپو ...

ا پس حله عزيزم مرسي از راهنماييت♥️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سری پیش هایپر شدم که جنینام فریز شد  این سری هایپر نشدم ولی آزمایش استرادیولم بالاس  دیر ...

كي پانكچرته؟ ايشالا اين سري مشكل استراديولت حل بشه بتوني زود انتقال بدي

سري پيش چندتا جنين داشتي؟

چشم عزیزم  راستی آناجون امروز خانم دکتر اشرفی بهم گف این سری روز انتقال یه دونه انتقال میدیم ف ...

عزیزم انتقال دو مرحله ای رو برا بعضی دوستان دیدم اکثرا نتیجه گرفتن.....

ایشالله دستش برا تو هم خوب باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان خوبین؟ بچه ها من گلوم یکم درد می کنه طبعمم سرد شیر نشاسته نمی تونم بخورم مخصوص اینک یبس ...

سوپ بخور.....

نوشیدنی گرم بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دردت و تهوعت بهتر شد سارا؟؟

تهوعم اره ولي مث زن باردار روي بو و مزه غذاها حساسم

قبل عملمم اينطوري بودما

هم اينكه از عوارض داروهاس هم اينكه من سندرومشو دارم 

يا قبل پري يا بعدش اين طوريم

الانم اونطوريم

ولي دردم نه زياد 

مثل تو نيستم ولي يه درد چندش مانندي دارم