2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست
مرسي عزيزم گفتن سه شنبه بيا براي انتقال اره شروع كردم به گوشت خوردن و پروتئين خوردن نوشيدني هم زيا ...

عزیزم گفتم که اگه طبعت سرده دیگه دوغ نخور.....

بقیه کفایت میکنه خصوصا سفیده تخم مرغ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان دارم از استرس میمیرم دوشنبه 19 مرداد رفتم سونو ساک بارداری خالی بود دلم میخاد فردا دوبار ...

عزیزم یه کم صبر کن ایشالله ساک و قلب رو با هم میبینی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون شما از مضرات سونو سه بعدي اطلاع دارين؟ من بايد بدم ولي ديشب تو نت ديدم نوشته زياد ضروري نيست ...

عزیزم برا من سر دخترم ۴ بعدی نوشته بود.....

انجام دادم.....

اما این دفعه فقط دو بلدی نوشت.....

عزیزم هر چه قدر دکتر سونوگراف فرز باشه و کارشو سریع انجام باشه نگرانیت کمتره.....

برا من ۴ بعدیو دکتر ص د ر ی انجام دادن و فکر کنم سر جمع ۶-۷ دقیق طول کشید و کارشم دقیق بود.....

خلاصه نگران نباش عزیزم.....

اگه دوست داری و دکترتم نوشته انجام بده.....

سلام خانما وقت همگی بخیر من برای انتقال دارم اماده میشم بعد دکترم بهم سل تراپی پیشنهاد داده ایا واقع ...

عزیزم من اطلاعی ندارم.....

@تورک_آنا    آناجون ب همسر شمام سینال و هاش سی جی و یا کلومفین داده بودن؟؟؟ یا فقط مکمل و ...

نه عزیزم فقط مکمل داده بود.....

هورنونی هیچی نداد.....

ممنون عزیزم طبیعی باردار نمیشم الان سیکل رو شروع کردم فردا باید برم سونو

عزیزم منم طبیعی باردار نمیشدم بخواد بشه میشه.....

رفقا سلام.

من امروز پری شدم و فردا میرم و سونو و تا ۱۵ مهر انتقال جنین های فریزم انجام میشه.

توی این بازه چه کارایی لازمه بکنم و چی بخورم؟ برای انتقال مثبت ، هر کی هر نظر و پیشنهادی داره ممنون میشم بگه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
رفقا سلام. من امروز پری شدم و فردا میرم و سونو و تا ۱۵ مهر انتقال جنین های فریزم انجام میشه. توی ا ...

عزیزم حسابی به روحیت برس.....

آب زیاد بخور.....

طبعتو بشناس.....

مطابق طبعت بخور و خواهشا از تغذیه کسی تقلید نکن.....

چیزایی که قبلا نخوردی تو این زمان نخور چون نمیدونی بدنت چه رفلکسی نشون میده.....

پیاده روی خوبه.....

بعد انتقال یه بند نخواب......

سعی کنی نفخ و یبوست نداشته باشی که اذیت نشی.....

ااا باشه عزيزم نميخورم😪ممنونم راستي به من روزي يه دونه امپول پروژسترون دادن گفتن بعد انتقال ٢ تا ب ...

ببین هرچی دکترت تجویز کرده همون کارو بکن. من با دکتر عارفی بودم بیمارستان بهمن، بعد انتقال 2 تا آمپول داشتم 1 شیاف

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من 20روزه پانکچر کردم انتقال ندادم.هنوز. نگران نباش .دکتر که به من نگفت خیلی مهمه بالابودنش فق ...

مرسی عزیزم 

امروز رفتم مرکز با خود خانم دکتر اشرفی ویزیت شدم واااییی انقد بهم انرژی مثبت داد خیلی خیلی دکتر خوبی هستن 

بهم گف اگه تخمکام اضافی باشه برام فریز میکنه چون همسرم خیلی ضعیف هستن 

و گفت روز عمل اگه حالت خوب باشه بعدش جنین فرش انتقال میدیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
مرسی عزیزم  امروز رفتم مرکز با خود خانم دکتر اشرفی ویزیت شدم واااییی انقد بهم انرژی مثبت داد خ ...

خدارو شکر عزیزم....

ایشالله اگه خیرت تو انتقاله انجام بشه واست.....

چرا قسمت نيس عزيزم

سری پیش هایپر شدم که جنینام فریز شد 

این سری هایپر نشدم ولی آزمایش استرادیولم بالاس 

دیروز کارشناس گف جنینات فریز میشن 

ولی خداروشکر امروز با دکتر اشرفی ویزیت شدم گفت اگه حالت خوب باشه چراکه نه انتقال میدم

انشالله هرچی خواست خدا باشه همون شه

خداجونم شکرت       

سلام به همگی .خواهرا کسی اینجا از قم هست؟درمورد نوبت دهی آیت الله تبریزیان اطلاعات میخوام که توی قم هستش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....