2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
مشكل من از ايران تا خارج از كشور بردنه پروازم هم مستقيم نيست حداقل ١٥ ساعت بايد تو چمدون بذارم ...

هانا جان فلاسک های استوانه ای هستن
میتونی تو اونا بذاری

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی؟ کیفیتش سر جاش میمونه؟

نگران نباش عزيزم ايشالا سيكل جديد ميتركوني

والا نه مثل اولش ولي بعضيا كه رو ب كاهشه وضعيتشون اين كارو كنن خوبه بهتر از هيچيه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیزم بی بی منفیش خیلی قابل اعتماد نیست شما روز 14 یا 15 انتقالت ازمایش بده تا خیالت جمع بشه ان شا ...

لاله جون سلام، یه فکری منو آزار میده، شما میدونی دو ماه ایا ممکنه که وضعیت اس خیلی جابجا بشه؟؟ من از روزی که آزمایش نمونه اس رو دادیم تا روز پانکچر حدودا شش هفت هفته فاصله س، یه جیزی نزدیک دو‌ماه، خییی نگرانه دی اف ای هستم عاخه لب مرز محسوب میشد

...
لاله جوووون تو رو خدا یه راهی جلو پای من بزارید هفته پیش رفتم دکتر نصر فقط طبق اون سونویی که میکروم ...

عزیزم 4 تا تو سیکل میکرو تخمک داشتی اما پانکچر نکرد؟
مگه میشه؟
من خیلی ها رو میشناسم پیشش میرن 3 تا یا 4 تا فولی داشتن و همونا رو پانکچر کرد و دو سه تا جنین شد و با همونا باردار شدن
چرا پانکچر نکرد شما رو ؟

به نظرم یه تست عدد ذخیره بده پیش رزاقی هم که نوبت داری
الکی زمان رو با اقدام طبیعی از دست نده

دکتر نصر کلا مشکل مردانه رو قبول نداره!!
به یکی که موفوی شوهرش 4 بود و میگفت کمه و مکمل بدین تا شرایط همسرم بهتر بشه، گفت شوهر شما مشکل نداره
کسی بیشتر از این مقدار مورفو نداره!!
بنده خدا گفت خیلی ها تو ابن سینا همراه ما از دادن و مورفوی شوهراشون 10 بود 20 بود حتی بالاتر بود
دکتر نصر گفت مگه میمونن که مورفوشون 20 باشه!!!!!!!!!!!!!!

خودتو برای این حرفا اذیت نکن
شما همسرت هم از اسپرم بده حتما تو ابن سینا ببین شرایطش چطوره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نگران نباش عزيزم ايشالا سيكل جديد ميتركوني والا نه مثل اولش ولي بعضيا كه رو ب كاهشه وضعيتشون اين كا ...

ساراجون فک کنم با کسی اشتباه گرفته باشی، اولین باره که اگرخدا بخواد سیکل شروع میکنم انشالله

...
ممنونم عزيزم 

بانو جان خیلی تبریک میگم، چقدر امید و انرژی میگیریم از این خبرهای خوش و صدای قلب ها،، صدها سال برات بتپه انشالله،، عزیزم میتونم در مورد دی اف ای همسرتون سوال کنم؟

...

[QUOTE=69142381]بانو جان خیلی تبریک میگم، چقدر امید و انرژی میگیریم از این خبرهای خوش و صدای قلب ها،، صدها سال برات ...[/QUOTE]

ممنونم عزيزم 

خواهش مى كنم

يادم نيست ببينم فردا بهت مى گم اگر يادم رفت بهم باز پيام بزار 🙏😘🍼

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
[QUOTE= 69142381 ]بانو جان خیلی تبریک میگم، چقدر امید و انرژی میگیریم از این خبرهای خوش و صدای قلب ه ...

ممنونم، عددش مهم نیس فقط در همین حد که یادتون نیس مشکلی نداشتن یا نه؟؟

...
بچه ها من بعد از پانكچر درد دارم نميتونم صاف راه برم شياف هم واسم ننوشته دكتر چيكار كنم سر خود شياف ...

عزیزم درد تا حدی طبیعیه....

اما خوب شما چون تحریک تخمدانت بالاتر بوده دردت بیشترم هست.....

فقط زیادی دولا راست نشو.....

انتقالن نداری شیاف میتونی بذاری.....

رژیمتم جدی رعایت کن.....

و در کل حواست به علایمت باشه.....

ورم و تهوع و تنگی نفس و.....

ایشالله چند رور بگذره بهتر میشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com