2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
ژله و انجیر برای هایپری خوبه؟؟

ژله براي هايپري خوبه عزيزم

ولي من انجير خيس ميكنم ميخورم تا يبوست نگيرم

اين امپول هاي هورموني يبوست مياره

الان هم كه نشستن و بلند شدن و سرويس رفتن واسم سخت شده مصرفش إلزامي شده واسم

خونريزي كمش طبيعيه كه من از بار سوم بعد از پانكچر ديگه نداشتم خدا رو شكر

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام دوستان عزيزم من امروز رفتم سونوى قلب خدا رو شكر قلب و اندازه جنين و همه چيش عالى بود  خيا ...

خدا رو شكر عزيزم

الهي به سلامتي اين دوران رو بگذروني و ني ني ات رو با دل خوش در آغوش بگيري

واسه ديابت بارداري هم خيلي رعايت كن و حتما تحت نظر دكتر باش و سر خود دارو مصرف نكن

چون هم افت قند براي خودت و ني ني مضره هم بالا رفتنش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزيزم من امروز رفتم سونوى قلب خدا رو شكر قلب و اندازه جنين و همه چيش عالى بود  خيا ...

سلام عزیزم خدا رو شکر انشالله که چند ماهه دیگه نی نی ت رو سالم بغل بگیری برای قندت سعی کن برنج و نون و غذاهای فیبر دار رو کم کنی نون جو بخور یه نوع نون تست هست که با جو میپزن اگر پیدا کنی خیلی خوب و خوشمزه هست انشالله که خیلی زود میاد پایین خیالت راحت میشه

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
بچه ها من بعد از پانكچر درد دارم نميتونم صاف راه برم شياف هم واسم ننوشته دكتر چيكار كنم سر خود شياف ...

عزیزم منم دردم زیاد بود می تونی شیاف دیکلوفناک بذاری

البته من نذاشتم بیشتر دراز می کشیدم دردم کمتر می شد

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
اى بابا منم كه هميشه فشار پايينم😕مى خواستم بگيرم ببرم اگه افت فشار پيدا كنم سرم هم نمى دن بهم. الا ...

سه شنبه آزمایش باید بدم

اگه تا اون موقع این خونریزی شدید و پریود نشده باشه

توکل به خدا

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیزم فقط یه دز استفاده کردی؟ یعنی شیاف رو اضافه کنی باید دیگه ادامه بدیا!!!!!

اره فقط یک بار

چون برطرف شد و تقریبا از پنجشنبه عصر دیگه مشکلی نبود طبق روال عادی استفاده کردم

یعنی حتی اگه قطع بشه هم باید دز اضافه رو استفاده کنم؟

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

عزیزم من می دونم کدوسبز قند رو پایین میاره تروتازشو بگیر مثل خیار گازبزن بخور

فقط نمی دونم توی بارداری میشه ازش زیاد خورد یانه ؟مثلا روزی یکی

قندهای مصنوعی وکیک و...حذف

کربوهیدرات ها هم مثل نون وبرنج وسیب زمینی وماکارونی محدود بشه

میوه های خیلی شیرین مثل انگور وخربزه حذف 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

@تورک_آنا       عزیزدلم خوبی؟؟بهتر شدی؟

عزیزم یسوال داشتم ازت.من با دوتا ازدندونام به مشکل خوردم میخام برم درستشون کنم.امشب که رفتم دکترگفت چرکیه بهم ۴تا آمپول سفازولین و قرص مترونیدازول داد.با دوتا آمپول مسکن و قرص مسکن.

که ایشالا بعد تعطیلات برم درستش کنم.

امشب یدونه سفازولین رو زدم.فردا صب و عصر و پس فردا صب بزنم تموم.مترونیدازولم هم هر ۸ ساعت.

آمپولای مسکنم نمیخام استفاده کنم.گفتم درد زیاد داشتم یه مسکن میخورم فوقش .. که ایشالا این آمپولای چرک خشک کن بزنم احتیاجی به مسکن نباشه.

حالا میخاستم بگم من که فعلا تو سیکل نیستم مشکلی نداره این آمپولا؟؟یا زنگ بزنم به دکتر بگم..؟؟

من در حال حاضر همون قرص مارولین رو میخورم برای کیستا که ایشالا سه شنبه اخریش تموم میشه.

بنظرت این آمپولا تاثیر قرص رو از بین میبره یا ربطی ندارن...؟

والا انقد حساس شدم رو این داروها هرچیو میگم به دکتر بگم...

قبل پانکچرم همسرم دارو استفاده میکرد برای سرماخوردگی.. که دکتر اونموقع گفت عیب نداره.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم منم دردم زیاد بود می تونی شیاف دیکلوفناک بذاری البته من نذاشتم بیشتر دراز می کشیدم دردم کمتر ...

اهان باشه ممنون از پاسخگوييت عزيزم 🌸🌸🌸در حال حاضر فك كنم كمي بهتر شدم