2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
شامت هم نوش جونت  داري ميري خونه پودر ژله و كمپوت و دوغ محلي با انجير بخر تا هم هايپريت خوب شه ...

ژله دارم انجيرم دارم يه عالمه دوغم كه تو خونم هميشه هست اره حسابي رعايت ميكنم

توام رژيمتو رعايت كن

من از امشب شبي يه دونه پروژسترون دارم از بعد انتقال شبي دوتا كاش شياف بهم ميدادن😞

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
چیزایی که آرزوجون میگه رو بخور ایشالا درد سراغت نیاد. من روز اول درد نداشتم. فکر می کنم برای داروی ب ...

مرسي عزيز دلم

اره رعايت ميكنم

اگه ديدم درد دارم مسكن ميخورم

شما نتيجه ميكروت چي شد؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله حدودا یک ساعت قبل انتقال به بازوم زدن به منم اگه از قبل میگفتن خودم از بیرون تهیه میکردم اما گ ...

عزيزم براى شما هم فقط به خاطر اينكه شانس لانه گزينى رو بالا مى بره تجويز كردن؟عوارضى هم براتون داشت؟؟الان باردارين؟

سلام دوستان عزيزم من امروز رفتم سونوى قلب خدا رو شكر قلب و اندازه جنين و همه چيش عالى بود 

خيالم راحت شد 

براى ماه ديگه هم مى رم سونو و ازمايش غربالگرى در  نسل اميد 

دكترم گفت خيلى هم تعريف اش را شنيدم خوبه حتى از نيلو هم بهتره 

يك مشكلى هست من قندم ٩٥هست 

دكترم مى گه لب مرزه 

لطفا راهنمايى كنيد چى بخورم كه بياد پايين 

🙏😘🍼

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
براى شما هم فقط به خاطر اينكه شانس لانه گزينى رو بالا مى بره تجويز كردن؟عوارضى هم براتون داشت؟؟

بله

والا فردا صبحش حالت تهوع ، استفراغ و سردرد شدید داشتم که مجبور شدم سرم بزنم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
سلام دوستان عزيزم من امروز رفتم سونوى قلب خدا رو شكر قلب و اندازه جنين و همه چيش عالى بود  خيا ...

خداروشكر بانو جون🙏🏼💕ايشالا بهترين روزهاو ماهها در انتظارت باشه عزيزم🌸🌸

منم قند ناشتاييم ٩٥ هستش اما بعد از صبحانه ٩٣

اما دكتر چيزى بهم نگفت

اره منم گفتم زودتر بيام از حال هم با خبر شيم ب خدا امروز سكته دادي بهم واي هنوزم اونطوري هستي؟ الهي ...

من اونجا هم درد داشتم ولي بهت گفتم ارومم تا استرس نگيري 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خداروشكر بانو جون🙏🏼💕ايشالا بهترين روزهاو ماهها در انتظارت باشه عزيزم🌸🌸 منم قند ناشتاييم ٩ ...

ممنونم عزيزم 

انشالله قسمت خودت بشه به زودى 

من قند نداشتم الان در باردارى سراغم امده 

از ديابت باراادرى مى ترسم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
بله والا فردا صبحش حالت تهوع ، استفراغ و سردرد شدید داشتم که مجبور شدم سرم بزنم

اى بابا منم كه هميشه فشار پايينم😕مى خواستم بگيرم ببرم اگه افت فشار پيدا كنم سرم هم نمى دن بهم.

الان شما باردارين عزيزم؟

ممنونم عزيزم  انشالله قسمت خودت بشه به زودى  من قند نداشتم الان در باردارى سراغم امده&nb ...

مرسى عزيزدلم😘💕نگران نباش فعلا كه كمتر از حده

مراعات هم كن ايشالا همه چى برات عالى پيش مى ره🙏🏼🌸

ژله دارم انجيرم دارم يه عالمه دوغم كه تو خونم هميشه هست اره حسابي رعايت ميكنم توام رژيمتو رعايت كن ...

به منم شياف ندادن منم سه تا امپول پروژسترون دارم كه همونجا يكي بهم زدن فردا و پس فردا هم دارم و گفت تمام كه شدن پريود ميشي

وااااااي خيلي زوده واسه پري 

ميترسم اين دفعه سنگين باشه و با اين حال و روز اذيت شم 

شايد هم با اومدن پري بهتر شم نميدونم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
آنا جان  چند روز پیش لکه بینی داشتم که با استراحت و یه دوز شیاف اضافه برطرف شد حالا از یک ساع ...

عزیزم فقط یه دز استفاده کردی؟

یعنی شیاف رو اضافه کنی باید دیگه ادامه بدیا!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره منم گفتم زودتر بيام از حال هم با خبر شيم ب خدا امروز سكته دادي بهم واي هنوزم اونطوري هستي؟ الهي ...

مگه بعد پانکچر خونریزی میکنیم؟؟؟

من فک کنم سری پیش خونریزی نداشتم 🤔🤔🤔🤔

خداجونم شکرت