2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
خب اسپرم تا حتی 7 روز بعد از نزدیکی هم زنده می مونه

سلام زینب جان.دکتر گفته فعلا باید صبر کنی تا ببینیم یک جفت تشکیل شده برای هر دو یا دو تا

اگه یه جفت داشته باشت همون تخمکی که انتقال دادم تقسیم شده و دو تا جنین شده

اما اگه یه برا هر کدوم یه جفت تشکیل بشه دومی را طبیعی باردار شدی

فعلا باید ده روزی صبر کنم

دکتر گفت اینکه تو یه ساک باشن یا ساک جدا داشته باشن، دلیل بر همسان بودن یا ناهمسان بودن نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم والا من به خاطر مشکل ناباروریمون دو بار میکرو کردم اما منفی شد..... البته ما مشکل ایمنی، انعق ...

خدارو شکر،انشالله همیشه تنت سالم باشه، شما هم کیست اندومتریوز داشتید؟ذخیره تخمدانت چند بود؟جنین فریز کردید بعد عمل لاپا انجام دادید

رونم بستگی ب تپلی داره من تپل رونم 90بزنم گفتین؟

اگه تپله نود بزن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من انتقال ندارم عزیزم. قراره اول لاپاراسکوپی بشم. بعد اگر طبیعی باردار نشدم. نمونه اسپرم بدم و بعد ا ...

انشالله به کمک خدا زود این دورانو سپری میکنی و به روز انتقال میرسی، انشالله قبلش طبیعی باردار میشی🌺🌹

...
خدارو شکر،انشالله همیشه تنت سالم باشه، شما هم کیست اندومتریوز داشتید؟ذخیره تخمدانت چند بود؟جنین فریز ...

عزیزم بله داشتم.....

نه عزیزم من اول لاپرا کردم بعد پانکچر و انتقال فرش.....

ذخیرم قبل لاپرا ۱/۱۸ بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من انتقال ندارم عزیزم. قراره اول لاپاراسکوپی بشم. بعد اگر طبیعی باردار نشدم. نمونه اسپرم بدم و بعد ا ...

درد های خاصی یا علایم مشخصی داشتی که تصمیم گرفتی لاپاراسکوپی بری؟

...