2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
منظورشون از پرولاکتین خون چی بوده؟ پرولاکتینتون بالاست؟؟ از قبل بالا بود و دارو میخوردین یا بعد از ت ...

عزیزم بعضا تحریک زیاد باعث بالا رفتن پرولاکتین میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بعضا تحریک زیاد باعث بالا رفتن پرولاکتین میشه....

یا خدا، حالا من که همینجوری پرولاکتینم بالا بود و هفته ای دو کابرگولین میخورم تا نرمال شده یعنی توی سیکل چی میشه؟؟؟ همینجوری داروهامو ادامه بدم میتونه نرمال نگهش داره؟؟ اینهمه مدت شش ماهه زحمتا که برا نرمال شدنش کشیدیم،هدر نره؟

...
امپول اره اصلا متوجه نميشي خيلي راحته فقط بعد از اينكه به هوش اومدم درد دارم كه ميگن طبيعيه و كمي ...

ارزوجون خدارو خیلی شکر کن یه خان ه دیگه از این هفت خانو به حول و قوه الهی پشت سر گذاشتی، الحمدلله، استراحت کن و مراقب خودت باش و توی خوردن داروهای تقویتی هم هول نکن خدای نکرده نشه حکایت “اسکنجبین صفرا فزود” به قول اناجون کارای عجیب غریب و چیزایی که قبلا نخوردی رو امتحان نکن حتی دارو ها، تا انشالله دو سه هفته بعد نوبت انتقالت سر برسه و خدا رحمتشو‌شامل کنه، برا بقیه هم دعا کن، موفق باشی🌺🌹🌹🌹🌺🌺🌺🌺

قبلا لترزول خورده بودی؟ با لترزول معمولی چن تا فولیکول بالغ داشتی هر سیکل؟

...
پرسیدم منشی گفت جوری بزن کبود نشه یعنی کسی کبود نمیشه من فقط میشم؟ گفت رون پا و دور نافم میشه زد ...

عزیزم هپارین میزنی؟

من سیکل قبلی  به بازو میزدم  دستام عین بادمجون شده بود

کبودی  فکر کنم طبیعیه..

پرسیدم منشی گفت جوری بزن کبود نشه یعنی کسی کبود نمیشه من فقط میشم؟ گفت رون پا و دور نافم میشه زد ...

ساناز جون منم دوتای اول رو بازو زدم که وحشتنااااک کبود شد..بعد از اون دورناف.همسرم میزد برام.

دورناف اصلا درد نداره.من ی کوچولو بعد امپول نگه میداشتم پنبه رو بعدم تموم.اصلا کبود نمیشد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ساناز جون منم دوتای اول رو بازو زدم که وحشتنااااک کبود شد..بعد از اون دورناف.همسرم میزد برام. دورنا ...

عزیزم اخه  پرستار دور نافم زد اونم اندازه جا سوزن کبود شده 

دور ناف زاویه چند درجه؟

رون زاویه چند درجه

یا خدا، حالا من که همینجوری پرولاکتینم بالا بود و هفته ای دو کابرگولین میخورم تا نرمال شده یعنی ...

عزیزم کسایی که مستعد هایپرین این احتمال رو دارن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اخه  پرستار دور نافم زد اونم اندازه جا سوزن کبود شده  دور ناف زاویه چند درجه؟ ...

دور ناف مستقیم میزدیم... پرستار یاد داد به همسرم.۹۰ درجه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم والا من به خاطر مشکل ناباروریمون دو بار میکرو کردم اما منفی شد..... البته ما مشکل ایمنی، انعق ...

انا جون من لاپراسکوپی شدم گفت همه چی نرماله اگه اندومتریوز بودمنشون میداد؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

عزیزم دور ناف که بهتره احتمال کبودی خیلی کمتره.....