2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
ینی واقعا امکانش هست؟ من خودم میترسم دوباره بچم مشکل دار باشه یا نگیره ، شوهرمم انقد مضطرب شده که حت ...

عزیزم چرا که نه.....

مشکل کرومزومیت دقیقا چی بوده؟

خودت کاریوتایپ نداده بودی قبلش؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ابن سينا

سلام

عزیزم به سلامتی

انشاالله همه تخمکاتون جنینای خوب و سالمی بشن.هم شما و هم ساراجان.

عزیزم پس چرا حسابداری ابن سینا به من گفت ۳و نیم پانکچر،سه و نیم میکرو و ۲ تومن هزینه انتقال؟

این هزینه ها اشتباهه پس؟الکی گفته ؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم چرا که نه..... مشکل کرومزومیت دقیقا چی بوده؟ خودت کاریوتایپ نداده بودی قبلش؟

من باردار بودم ماه هفت فهمیدم دخترم هم شکاف کام داره هم مشکل قلب و مغز و هم کلاب فوت ، تا اونموقع همه سونو و آزمایشات کاملا سالم بود

بعد سقط با شوهرم رفتیم کاریوتایپ ، شوهرم سالم بود ، من جابجایی کروموزومی داشتم بین دو تا کروموزوم

من باردار بودم ماه هفت فهمیدم دخترم هم شکاف کام داره هم مشکل قلب و مغز و هم کلاب فوت ، تا اونموقع هم ...

عزیزم پس میتونی با تعیین سلامت جنین قبل انتقال نتیجه بگیری.....

فقط بدون به زودی دوباره مامان میشی و به سلامتی بغلش میکنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
توبیمارستان امام خمینی  میترسم نکنه جنین نداشتم الکی اونجوری گف

نه بابا مگه ميشه شايد سرشون شلوغه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیزم به سلامتی..... ایشالله هر دوتون به زودی خبر مامان شدنتونو بدین.....

مرسي عزيزم🌸🌸

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
من باردار بودم ماه هفت فهمیدم دخترم هم شکاف کام داره هم مشکل قلب و مغز و هم کلاب فوت ، تا اونموقع هم ...

عزیزم انشاالله به زودی زود خدا جاشو برات پر میکنه با بچه های سالم و خوشگل و تپلی 😍

عزیزم پی جی دی تو ابن سینا سه تومن گفت حسابداری.ولی یه خانمه اونجا میگفت دوتومن داده ..نفهمیدم دقیق دیگه چه جوری حساب کرده بودن..دوتا جنین داشت...صارم هم گفت ۴ و نیم.دیگه نمیدونم کل جنینا رو میگن یا دونه ای حساب میکنن..فکر کنم کلی..

سلام عزیزم به سلامتی انشاالله همه تخمکاتون جنینای خوب و سالمی بشن.هم شما و هم ساراجان. عزیزم پس چ ...

ممنون عزيزم

منم قبل از اينكه بيام واسه عمل هفته گذشته كه پرسيدم گفتن عمل پانكچر ٣ تومن تا ٣ خورده اي ميشه امروز صندوق ازم.. ٢٥گرفت البته هنوز نرفتم كاراي ترخيص رو كنم 

اونجا هم هر چقد شد ميگم بهت

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنون عزيزم منم قبل از اينكه بيام واسه عمل هفته گذشته كه پرسيدم گفتن عمل پانكچر ٣ تومن تا ٣ خورده ا ...

دستت دردنکنه گلم.لطف میکنی 

عزیزم والا یادمه یخچالی بود چون من با یخ بردمش بیمارستان.....

مى خواستم اگه دكتر برام تجويز كرد با خودم ببرمش قبل انتقال بعديم بزنم اما يخچالى باشه چه جورى اين همه راه رو با خودم ببرم😕😕😕

عزیزم پس میتونی با تعیین سلامت جنین قبل انتقال نتیجه بگیری..... فقط بدون به زودی دوباره مامان میشی ...

خدا از دهنت بشنوه ، قبل از شروع کارام رژیم خاص غذایی هست که به روند کار کمک کنه ؟

شما این سینا رو پیشنهاد میکنی گلم؟