2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
ديروز بعد نزديكي درد بدي گرفت دلم دفعه هاي قبل اصلا اينجوري نبودم، از دكترمم پرسيده بودم گفته بود مش ...

عزیزم دیگه اتفاقیه افتاده اما خواهشا دیگه ن ز د ی کی نداشته باشین لااقل سه ماهه اول و سوم به هیچ وجه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون فردا لطفا در مورد قرص میزو بگین که برا سقطه بهم داده قبل انتقال زیر زبانی و شیاف کتم رحمم شل ...

عزیزم واقعا چیزی نمیدونستم حتی ذره ای اطلاعات نداشتم واسه همین نظری ندادم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جورى زدى آنا جون؟عضلانى بود؟

نه عزیزم زیر جلدی بود دکترم نوشته بود دور ناف ولی پرستاری که نیم ساعت قبل اومد بزنه به بازم زد.....

تاکیدم کردم گفت فرقی نداره.....

بعضی دوستان یکی دو روز قبل انتقال تزریق داخل رحمیشم داشتن.....

سلام دوستان خوبین؟ آنا جون من جای امپول هپارینم هم درد می کنه هم همش کبود میشه کمپرس سرد فایده ندار ...

عزیزم ماساژ که نمیدی؟

همه نکات صفحه ۶ رو رعایت میکنی؟

خخخخخ فرمول ریاضی عدد ذخیره هم پس کشف شد!!!!!!!! من که 21 دونه داشتم سری قبل پس عدد ذخیره ام باید بش ...

لاله جون یه چیز دیگه.....

شما ذخیرت پنج بود درسته؟

پس برو شکایت کن باید پنجاه تا تخمک تحویلت میدادن.....

باقیشو کش رفتن.....

بله عزیزم من سه بار پانکچر شدم.... هر بار مجبور بودم از صفر شروع کنم اما به نتیجش میارزید الان دختر ...

يعني اي بارداريت طبيعي بوده؟ مشكلت چي بوده؟

واقعا كه به نتيجه ش ميارزيد🙏🏽🙏🏽🙏🏽♥️♥️♥️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
يعني اي بارداريت طبيعي بوده؟ مشكلت چي بوده؟ واقعا كه به نتيجه ش ميارزيد🙏🏽🙏🏽🙏🏽♥️♥️♥️

عزیزم دخترمو با سومین میکروم دارم و دومیم طبیعی باردار شدم اونم در کمال ناباوری.....

عزیزم والا مشکل که زیاد داشتیم.....

اسپرم داغون.....

مشکل ایمنی، انعقادی، آندومتریوز خودم.....

اما خدا خواست و دومیو طبیعی باردار شدم.....

نه عزیزم زیر جلدی بود دکترم نوشته بود دور ناف ولی پرستاری که نیم ساعت قبل اومد بزنه به بازم زد..... ...

اين آمپول يخچالى هستش؟؟؟مى خوام به دكتر بگم اگه صلاح دونست برام بنويسه با خودم ببرم قبل انتقال بزنم

عزیزم ان شاالله بهترینها در انتظارته ، شما هایپر شده بودین ؟ برای انتقال از کی رفتین و دارو هم داشتی ...

عزیزم من جنین فریز دارم بار دومه میرم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

سلام ، من بخاطر جنین ناهنجاری که داشتم بعد از سقط بچم رفتم آزمایش کاریوتایپ و فهمیدم خودم جابجایی کروموزومی دارم ولی الحمدلله همسرم سالمه

بهم گفتن پی جی دی بشم

کسی اطلاعاتی در این زمینه داره

سلام بچه ها.آنا جون من چند باره هی سوالمو تکرار میکنم همون ک گفتم بعد از تحریک تخمدان درد و اینا داشتم.   3-4روز پریم عقب افتاده صب بی بی زدم منفی بود با اینکه امکان طبیعی باردار شدنم تقریبا صفره ولی نمیدونم چرا خیلی امید داشتم😢😢😢الان بنظرت برا پری چیکار کنم چون باید پری شم تا قرص ال دی شروع کنم.زنگ بزنم ب مرکز بنظرت؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین