2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048040 بازدید | 684638 پست
عزیزم والا من جی سی اس افم رو نیم ساعت قبل انتقال زدم..... زیر جلدی تجویز کرده؟ انوکسانتم از روز ا ...

انا جون فک کنم زیر جلدی نوشته دفترچم دستم نیست پس مثب سوپر فکت باشه زیر جلدی خودم تزریق میکنم.انا جون شما خودت گفتی دکتر نوشت یا خودش توصیه کرد.دکتر من هیچی نمیده خودم گفتم بهش پیشنهاد پی ار پی هم دادم گفت اندومترت خوبه نیاز نیست

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای چرااا  چطور شد اخه؟ :( الهی خدا اون یکی گلتو صحیح و سالم بذاره تو بغلت

ديروز بعد نزديكي درد بدي گرفت دلم دفعه هاي قبل اصلا اينجوري نبودم، از دكترمم پرسيده بودم گفته بود مشكلي نيست براي رابطه

زياد محل نذاشتم به درد سريع يه شياف گذاشتمو خوابيدم بيدار مه شدم يهو ازم خون ابه اومد(ببخشيد واضح توضيح ميدم) انقدر بعدش ترسيدم كه سريع به شوهرم گفتم يه جاييو پيدا كنه بريم سونو، شنبه ميخواستم برم واسه سونو ان تي😞كه ديگه ديروز انجام داد و گفت رشد يكي از جنينا تو ٨ هفته متوقف شده، دقيقا همون موقع كه دل درد گرفته بودم😞

خيلي محتاجم به دعاهاتون

ببخشي طولاني شد

والا دردارو که گاها دارم اما دلم قرصه به دعاهاتون..... واسه همین خودمو سپردم به خدا و میدونم با دوس ...

انا جون فردا لطفا در مورد قرص میزو بگین که برا سقطه بهم داده قبل انتقال زیر زبانی و شیاف کتم رحمم شل شه

انا جون فردا لطفا در مورد قرص میزو بگین که برا سقطه بهم داده قبل انتقال زیر زبانی و شیاف کتم رحمم شل ...

بدلیل تنگی دهانه رحم.میترسم خیلی شل بشه جنین نمونه

هم بوبیا سبز خوردم هم گوجه من کلا بدنم به استرادیول جواب نمیده  یکی از سیکلهامو خودم گفتم برام ...

استرومارین همون اکویین هستش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوستای گلم فردا روز چهاردهم پری هستم میرم برا سونو تاریخ انتقالم مشخص شه برام دعا کنید لطفا خیلی به ...

عزیزم ان شاالله بهترینها در انتظارته ، شما هایپر شده بودین ؟ برای انتقال از کی رفتین و دارو هم داشتین ؟ میخوام بدونم چند روز طول میکشه ، اخه به من گفتن از پریود دوم بیا 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
آنا جون چرا بچه های این گروه ای وی اف میگن ذخیره میشه تعداد فولیکولای راست و چپ تقسیم بر ده مثلا کسی ...

خخخخخ فرمول ریاضی عدد ذخیره هم پس کشف شد!!!!!!!!
من که 21 دونه داشتم سری قبل پس عدد ذخیره ام باید بشه 2.1
اصلا درست نیست همچین چیزی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
والا بستگی به شرایط داره من فکر میکنم اگه درست برداشت کرده باشم هپارین قویتره..... من بار دوم هپاری ...

اره عزیزم درست گفتی هپارین وزن مولکولیش سنگین تره
بقیه هم در واقع هپارین هستن اما با مولکول های شکسته و وزن مولکولی متفاوت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نسيم جون به خاطر دليل خاصى بهتون اين آمپول رو تحويز كردن يا اينكه فقط به خاطر اينكه شانس لانه گزينى ...

نه هانا جون ، همون به خاطر بهبود لانه گزینی زدن . منم اصلا سوال نکردم 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
انا خدا شاهده كه چ جوري از عمق قلللب از خدا براي خودت و نينيت سلامتي ميخوام، خدا خودش ميدونه اناجون ...

آره عزیزم تنها مکملی که سری آخر همسرم داشت که نسبت به قبلش فرق داشت همین الکارنتین با دز بالا بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون فک کنم زیر جلدی نوشته دفترچم دستم نیست پس مثب سوپر فکت باشه زیر جلدی خودم تزریق میکنم.انا جو ...

عزیزم خودش نوشت.....

برا من که همون جا تو بیمارستان نیم ساعت قبل انتقال پرستاره زد.....

فقط آمپولو برده بودم اونجا برام زدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com