2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048079 بازدید | 684642 پست
نه برای ایمنی چیو اندازه میگیرند؟یعنی ایمنی ممکنه باعث بشه تخمکام کم باشه؟

عزیزم فکر کنم یکی از دوستامون که آنتی تی پی اوی بالایی داشت دکتر ایمونولوژ گفته بود میتونه رو کیفیت تخمکاش تاثیر بذاره و از قبلش بهش پردنیزولون تجویز کرده بود.....

گفتم شاید این چیزام بیتاثیر نباشن.....

آندومتریوزم میتونه بیتاثیر نباشه من خودم بعد درمانش تخمکام هم تعدادش بالا شد هم کیفیتش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره راست ميگي ترس ادمو وسواسي ميكنه نميخوام بهش فكر كمم خي اينو بخورم اونو بخورم بار اول شما چندتا ...

عزیزم بار اول ۶ تا تخمک داشتم که دو تا جنین شد.....

بار دومم همین حدودا بود ۴ تا جنین شد.....

بار سوم بعد حل کلی از مشکلاتم ده تا تخمک عالی داشتم که پنج تاش جنین شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرت کدوم قوی تره

والا بستگی به شرایط داره من فکر میکنم اگه درست برداشت کرده باشم هپارین قویتره.....

من بار دوم هپارین داشتم اما بار آخر انوکسان.....

ظاهرا طبق توضیحات لاله جون وزن مولکولی هپارین سنگینتره البته اگه اشتباه یادم نمونده باشه.....

بچه ها من همیشه از ده روز قبل پری سینه هام درد میگرفت میفهمیدم قراره پریود بشم.و اینکه پریودام.منظمه ...

خدارو چه دیدی شاید مامان شدی.....

بچه ها من این دوره تحریک تخمدان شدم ولی ب آی یو آی نرسید.چند وقته موقع نزدیکی درد شدید تخمدان دارم ح ...

عزیزم مگه ذخیرت پایین نیست؟

یه لوله تم مگه مشکل نداره؟

البته اگه اشتباه نکنم؟

اگه اینطوره چرا با آی یو آی داری تخمکاتو هدر میدی؟

ممنون بابت اطلاعاتت.خیلی خوبه که تورو داریم😍😍😍

عزیزم چون بیمه تکمیلی ما ناباروری رو میده و یه سقفی داره ولی هیچ وقت انوکسان و حتی سرم آی وی آی جی رو جزء ناباروریا حساب نکرده و جزء سقف ناباروی در نظر نگرفته.....

چون غیر ناباروریام میتونن اینارو داشته باشن.....

پس حواست باشه سرت کلاه نره.....

مثلا همین سرم رو من یادمه موقع تزریق تو بیمارستان یه آقام داشت و سه سال بود درگیر بود و داشت تزریق میکرد.....

یا انوکسان به مشکل انعقادی و غلظت خون ربط داره مثل آسپرین پس هر کسی میتونه با توجه به مشکلش بزنه.....

آخه 6 هفته بودم دکترم گفت با جوش شیرین خودتو بشور

پس این دفعه هم تا دکترت نگفته اینکارو نکن شاید این دفعه بگه بشین تو سرکه.....

باید دکترت دقیقا بگه اینکارو بکن.....

آنا جون من خیلی امید دارم 

عالیه که.....

خدا به وسعت امیدت بهت میده.....

باورش کن تا آرزوهاتو تحقق ببخشه.....

خدا از دهنتون بشنوه انا جون خیلی خیلی دلم میخواد نتیجه بگیره خیلی به سختی تونستم برم درمان خدا امیدم ...

ایشالله میگیرین.....

شک نکن.....

دوست عزیز بار اول خونه مادر بودم رفتو امد زیاد بود نمیشد استراحت کنم استرس هم زیاد بود امشب رفتم خون ...

اتفاقا کار خوبی کردی.....

استرس اونا بیشتر اذیت میکنه.....

منم بار اول اشتباه کردم گفتم....

اما دفعات بعدی تنهایی بیشتر راحت بودیم.....

عزيزم بعد از انتقال ميگن نبايد خيلي ويتامين آ مصرف كني حواست به مصرف هويجت بيشتر باشه

عزیزم هویچ سوپ مشکلی ایجاد نمیکنه.....

آب هویجه که توصیه نمیشه.....

ما تبریزیا اصلیترین خورشتمون خورشت هویجه اگه اینطور بوده که نسلمون باید منقرض میشد.....

عزیزم مگه ذخیرت پایین نیست؟ یه لوله تم مگه مشکل نداره؟ البته اگه اشتباه نکنم؟ اگه اینطوره چرا با ...

خب دکتر مرکز زورکی گف باید حتما یبار آی یو آی کنی هر چی میگفتم من مشکلاتم زیاده قبول نکرد سه تا فولی داشتم الان نمیدونم کیست شدن ک موقع نزدیکی عمیق اینقد اذیت میشم؟احساس میکنم تخمدونم بش فشار میار میترسم بترکه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام آ نا جون من دیروز جواب آزمایشم منفی شد داروهاما قطع کردم امروزپریود شدم دردهای خیلی وحشتناکی دا ...

عزیزم خوب داروها بیتاثیر نیستن...

دیواره ضخیم نشده.....

نگران نباش...

باشه عزیز دلم ایشا فردا عصرم میرم خرید کمپوت و روغن زیتون و شیر سویا خونمو حسابی تمیز میکنم که تا دو ...

عزیزم خواست باشه شیر سویا اگه کم کاری تیروئید یا آندومتریوز داشته باشی خوب نیستا!!!!!!

دیگه سوپ بدون هویچ نمیشه کم بود هویچش بیشتر جوانه گندم و جو بود ادویه فقط زرد چوبع یه ذره میزنم

عزیزم نوش جونت.....

هویچ پخته ایرادی نداره آب هویج نخور.....

به دوستمونم گفتم ما خورشت اصلیمون خورشت هویجه اینطوری بود نسلمون منقرض میشد.....