2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
والا بهتره با ال دی آسپرین خورده بشه قبلا با ال دی میخوردی؟

من از آذر آسپرین می خوردم به خاطر سقطی که داشتم ولی چون لک بینی می گرفتم دکتر قبلیم گفت توی پریودهات نخور

بعد دکترم که عوض شد این دکترم سیکل قبل از پانکچر که ال دی داد گفت بعد انتقال بهت میدم ‌وتوی سیکل ال دی بهم آسپرین نداد 

فکر کنم یه بار دیگه باید برم پیشش😩

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

ببخشید دوستان من باز سوال دارم .

دکتر قبلیم میگفت دوماه قبل انتقال پردنیزولون باید شروع بشه ماه اول روزی دوتا از ماه دوم هفته ی اول یکی بعدش نصف بعدم یکروز درمیون نصف و یک هفته قبل انتقال قطع یک هفته بعد انتقال دوباره شروع.که باردار شدم و توی 10هفته سقط کردم

دکتر دوم میگه 1ماه قبل انتقال پردنیزولون روزی 1دونه همجوری ادامه میدی به محض +شدن قطع.

میشه نظراتتونو بگید.؟

بعد آسپرین رو از یکماه قبل انتقال بخورم کافیه؟

وضعیت متفورمینم به چه صورتیه در روز 4تا باید بخورم .روزای انتقالمم باید بخورم 4تا رو یا قطع کنم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از آذر آسپرین می خوردم به خاطر سقطی که داشتم ولی چون لک بینی می گرفتم دکتر قبلیم گفت توی پریودهات ...

پس باهاش مشورت کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید دوستان من باز سوال دارم . دکتر قبلیم میگفت دوماه قبل انتقال پردنیزولون باید شروع بشه ماه اول ...

عزیزم والا من پردم طبق نظر دکتر اولت بوده.....

آسپرینم قرار بود دو ماه قبلش مصرف کنم که کلا بهم نساخت.....

متفورمینم کلا اطلاعاتی در موردش ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم خوبی فدات شم فکرنکنم مثبت باشه الان بی بی زدم منفی بود

اگه بی بی درست بود دکترا پیشنهاد میدادن.خودتونودرگیر چه کارای میکنید به نی نی هم اضطراب واردمیکنی😍😍

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
ببخشید دوستان من باز سوال دارم . دکتر قبلیم میگفت دوماه قبل انتقال پردنیزولون باید شروع بشه ماه اول ...

من ازقرصای دیگه اطلاعی ندارم امادکترم میگفت متفورمین نبایدیکدفعه قطع شه باید دوزش کم شه ودراخرقطع.قطع یکباره سقط میاره.اسپرین هم مشکلی نیست

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
سی دی ها رو انجام دادی پس که میگی سی دی 69 رو انجام ندادی؟

نه انجام ندادم اما رفتم از آزمايشگاه پرسيدم 

ليست آنا رو نشونشون دادم و گفتن فقط Cd69 رو نمى شه تهران هم زنگ زدن آزمايشگاه نور اونا هم گفتن انجام نمى ديم زنگزدم آزمايشگاه نيلو تهران اونا هم انجام نمى دن

قربونتون برم دوستای گلم آخه دکتر گفت دو تا کیسه دارن پس همسان نیستن تازه گفت چون عقب و جلو هستن یع ...

رعد و برق جون تبریک میگم واقعا در مقابل خواست و اراده و معجزه خدا میمونم چی بگم انشالله بزودی صدای قلب قل دوم بشنوی و صحیح و سالم بیان بغلت

بچه ها داروخونه ای می شناسین که هنوز فمیبیون ۱ داشته باشه؟؟؟؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!