2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
عزیزم از الان خودتو نگرانش نکن به دکترت اعتماد کن بذار قلب دومی هم تشکیل بشه راحتتر میتونن سن جنین ...

چشم.ممنون

دکتر گفت دو هفته دیگه برا قلب اون یکی بیا سونو شکمی

ممنون از همگی به خاطر همفکری و راهنمایی تون

نه گلم  مگه برای آندو خوبه ال دی؟

بله میتونه خاموشش کنه.....

البته برا هایپریتم احتمالا داده خلاصه بی علت نبوده تجویزش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم باید بخوری چون هایپر شدی هم کمک میکنه تخمدانت کوچیک بشه هم فولی های ریزی که هستن کیست هموراژ ...

ممنون عزیزم از کمکت

ان شاالله که به سلامت پسرت رو بغل کنی 🤗

خوب پس با خیال راحت می خورم 😘از چند پری بهتره ال دی خورده بشه ؟سیکل پیش از سه پری خوردم

این که گفته سیکل بعدی ۵ روز مونده به تموم شدن قرص هابرم پیشش تا آمادم کنه برای انتقال یعنی همون سیکل دوم که پریود شدم انتقال میده؟

ویه چیز دیگه اینکه یادم رفت از دکترم بپرسم آسپرین این دوماه رو بخورم یا نه؟آخه من یه سقط داشتم قبلا

وای چقدر سوال پرسیدم شرمنده

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

سلام دوستان

من فردا بايد برم سونو روز ١١ پري،روز هشت هفت تا فولي بين ده تا ١٤داشتم كه دكترم دوباره سينال اف روزي ١٥٠ واحد و منوپيور روزي ٤ تا پودر با دو آب و اورگالوتران روزي يكي بهم داده همه رو استفاده كردم امروز تمام شدن به نظرتون رشد كردن فولي ها به اندازه كافي؟؟؟ به نظرتون بازم بهم آمپول ميده؟؟كسي با شرايط من بوده اگه اره روز پانكچرش چه روزي بوده؟؟؟؟فولي ها چه اندازه شن پانكچر ميكنن؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنون عزیزم از کمکت  ان شاالله که به سلامت پسرت رو بغل کنی 🤗 خوب پس با خیال راحت می خورم 😘ا ...

والا بهتره با ال دی آسپرین خورده بشه قبلا با ال دی میخوردی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من فردا بايد برم سونو روز ١١ پري،روز هشت هفت تا فولي بين ده تا ١٤داشتم كه دكترم دوباره ...

عزیزم معمولا فولیا به ۱۷-۱۸ برسن میشه آخرین سونو و وقت عمل تعیین میشه....

سلام دوستای عزیزم مامانایه خوشگل 😍😍😍 

من دیروز رفتم سونو 5 هفته و یک روز بودم 

ساک حاملگی تشکیل شده بود خارج رحم نیست گفت خیلی جاش تمیز و اوکیه 

ولی 8 روزه دیگه برم واسه صدای قلب

حالا دوستان من چون طبیعی حامله  شدم و مورفولوژی همسرم 2 بود احتمال داره جنین ضعیف از آب در بیاد؟ 

سلام دوستای عزیزم مامانایه خوشگل 😍😍😍  من دیروز رفتم سونو 5 هفته و یک روز بودم  ساک حا ...

نه عزیزم خیالت تخت......

من سر این بارداریم که به خاطر بی خبریم کلیم دارو خورده بودم به دکتر نگرانیمو گفتم گفت وروجکی که با این شرایط اومده جون سختتر از این حرفاست.....

عزیزم اینا معجزن.....

نه اونارو فعلا گفتن نياز نيست گفتن اونا فقط براى كسانى هست كه چندين بار سقط كردن  حالا اينارو ...

سی دی ها رو انجام دادی پس که میگی سی دی 69 رو انجام ندادی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستای عزیزم مامانایه خوشگل 😍😍😍  من دیروز رفتم سونو 5 هفته و یک روز بودم  ساک حا ...

خیلی تبریک میگم، نه اصلا نگران نباش، طبیعت به حکم خدا، خودش بهترین اسپرم رو انتخاب کرده،

میتونم بپرسم تعداد کل و تحرک ا و ب چن بود؟

...
ایشالا خدا کنه عزیزم آنا جون سونو رو دیدی چطور بود ؟

والا من خیلی سر در نمیارم اما ظاهرا همه چی خوب بود چیز مورد داری ندیدم.....

هفته بعد فقط به طول سرویکس دقت کن.....

اگه دیدی پایینتر اومده استراحتتو بیشتر کن حتما.....

ممنونم عزيزم پس احتمال داره فردا بهم بگه كي پانكچرمه

اگه آخرین سونوت باشه معمولا دو سه روز بعد پانکچرته.....