2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048038 بازدید | 684638 پست
دوستای خوبم میشه راهنماییم کنید من چون هایپر شدم انتقالم افتاد دوماه بعد دکترم گفته این دوره ودوره ...

عزیزم باید بخوری چون هایپر شدی
هم کمک میکنه تخمدانت کوچیک بشه
هم فولی های ریزی که هستن کیست هموراژیک نمیشن
حتما بخور

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
شانس آوردی دیگه..... قرار نیست اتفاق همیشه بیفته ولی بهتره احتیاط بشه.....

همون دیگه
میگم چرا نگفته بودن خب!!
خوبه زنده موندم :)))))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون دیگه میگم چرا نگفته بودن خب!! خوبه زنده موندم :)))))))))

لاله جون من یه سوال خصوصی ازت میپرسم.....

ممنون میشم اگه اطلاعاتی داری کمک کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون لاله جون.لطف کردی جواب دادی فقط چیزی که ذهنمو مشغول کرده اینه که اگه از ن زدیکی چهار روز قبل ...

چون ممکنه لقاح دیر تر اتفاق افتاده باشه
اگه اسپرم کیفیت داشته باشه جنین شناس ما گفت تا 10 روزم میتونه زنده بمونه
اما در حالت عادی و با شرایط فعلی الودگی و تغذیه و ... نامناسب، دکترا میگن اسپرم تا 48 ساعت اصولا زنده اس

نه اونارو فعلا گفتن نياز نيست گفتن اونا فقط براى كسانى هست كه چندين بار سقط كردن  حالا اينارو ...

هانا جان حالا که تا ایران اومدی حتما انجامشون بده
سی دی ها رو میگم
خیلی ها سقط نداشتن
نمونه اش خود انا جون

عزززم وقنی دو دوره گفته حتما دلیلی برا کارش داشته..... آندومتریوز نداری؟

نه گلم 

مگه برای آندو خوبه ال دی؟ 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
هانا جان حالا که تا ایران اومدی حتما انجامشون بده سی دی ها رو میگم خیلی ها سقط نداشتن نمونه اش خو ...

باشه عزيزدلم حتما انجام مى دم

فقط CD هارو انجام بدم كافيه؟

چون Neutrophil و Lymphocyte و Eosinophil و Monocyte 

هم انجام دادم

.ممنون.تو برگه مشخصه دو تا هستن .تو مانیتور به خودمم نشون داد.میگم ممکنه این یکی هم باید هفت هفته می ...

اون چیزی که من دیدم انگار دو تا جنین داخل یه ساک هستن که
سمت چپ هم یه نقطه ی تیره اس شایدم اون ساک دوم باشه
شاید هم ساک ها کنار هم هستن و یه دونه دیده میشن

در هر حال اوائل بارداری دو قلویی چون یکی از ساک ها ممکنه خونرسانی بیشتری بهش انجام بشه بزرگ تر میشه و دکترا هم از رو سایز همون ساک هست که میگن چند هفته اس

باشه عزيزدلم حتما انجام مى دم فقط CD هارو انجام بدم كافيه؟ چون Neutrophil و Lymphocyte و Eosinophi ...

عزیزم اینا ایتمای مربوط به گلبول های سفید هستن و برای همه رو جدا جدا تعدادش رو مینویسن