2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
چقدر بد مرکز مگه میشه همچین امکاناتی نداشته باشه مشکل اینه که حق انتقال جنین از اونجا هم ندارن بیم ...

آره دقیقا 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام به سرى آزمايشهام آماده شد  IgG من مثبت هست يعنى مشكل ايمنى دارم؟😞😞

عزیزم سی دی مارکرا رو هم انجام دادی؟کدوم آزمایشگاه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قربونتون برم دوستای گلم آخه دکتر گفت دو تا کیسه دارن پس همسان نیستن تازه گفت چون عقب و جلو هستن یع ...

ای جونم چه قشنگ

اره احتمال زیاد از همون اقدامت بوده یکی از جوجه هات

بمونن برات همیشه😍

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
همون اقدام 4 روز قبل هم میتونه باعث بارداری باشه مبارکت باشه عزیزم

ممنون لاله جون.لطف کردی جواب دادی

فقط چیزی که ذهنمو مشغول کرده اینه که اگه از ن زدیکی چهار روز قبل انتقاله چرا پنج هفتشه؟

آخه اون هفت هفته ای یه دقیقا هفته و روزش به انتقالم میخوره!!!!؟؟؟؟

دکترم خیلی حاذقه و من قبولش دارم.پرسیدم چرا هفته هاشون فرق میکنه با اطمینان گفت دختر و پسرن

(Rubella(IgG Serology/Immunology اگه زير ٥ باشه يعنى Negative كه براى من ٢١٥ هست يعنى Positive

هاناجان این فاکتور واسه منم بالا بود البته بعد بارداری

ولی پایین بودنش مشکل داره

واکسن سرخک و سرخجه زدی قبلا؟ این ممکنه بخاطر اون باشه که میگه بدن مقاوم شده در برابرش

عزیزم سی دی مارکرا رو هم انجام دادی؟کدوم آزمایشگاه؟

نه اونارو فعلا گفتن نياز نيست

گفتن اونا فقط براى كسانى هست كه چندين بار سقط كردن 

حالا اينارو نشون بدم لازم بود اونارو هم انجام مى دم

به غير از Cd69 همه رو آزمايشگاه آشتيانى انجام مى دن

من که تو این عکس یدونه کیسه و جنین میبینم ولی اگه دکتر گفته دومی هم تشکیل شده حتما دوتاست و تو عکس ...

.ممنون.تو برگه مشخصه دو تا هستن .تو مانیتور به خودمم نشون داد.میگم ممکنه این یکی هم باید هفت هفته میبوده ولی تو پنج هفته مونده باشه؟

درسینه.ممنون.تو برگه مشخصه دو تا هستن .تو مانیتور به خودمم نشون داد.میگم ممکنه این یکی هم باید هفت ه ...

عزیزم از الان خودتو نگرانش نکن

به دکترت اعتماد کن بذار قلب دومی هم تشکیل بشه راحتتر میتونن سن جنین رو بگن

(Rubella(IgG Serology/Immunology اگه زير ٥ باشه يعنى Negative كه براى من ٢١٥ هست يعنى Positive

عزیزم خصوصی جواب دادم این یعنی عالیه بدنت به سرخچه ایمنه و نیازی به واکسن نداری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جنسشون ؟ از الان جنس رو فهمیده؟

والا لاله جون منم متوجه نشدم منظورش چیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راست مى گى صبا دلمو شاد كردى🙏🏼💕آره عزيزم واكسنهارو زدم

دکتر خودمم اصلا محلش نکرده بود اما من میترسیدم از دوستم که پزشک ازمایشگاه هست پرسیدم بهم گفت