2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست

دوستان میشه کمک کنید . من به دخترم از اول شیرخشک نان کمکی میدم خوب میخوره فقط یوبس شده روزی یه بار دفع داره ولی طفلی خیلی زور میزنه و گریه میکنه . دل درد هم داره . حالا دکتر گفت بجاش ببلاک کامفورت بدم نمیدونم چکار کنم تو سایت نوشتن زیاد اسهال میاره.  عوضش کنم به نظرتون ؟؟ نان کامفورت هم هست ؟ من کلا از شیر خوشک سر در نمیارم که هر کدوم واسه چی خوبن 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزيزم مبارك باشه  ان شاءالله به سلامتي بغلش كني  ان شاءالله ك برا منم خير باشه&n ...

عزیزم متاسفانه سقط شد 

من دوباره دارم آمپولای تخمک گیری میزنم 

ولی منظورم ایین بود که به فال نیک بگیر انشالله که یهترین برات پیش بیاد  

بله همسر منم آزو هستش

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شبتون بخير  امروز چهارمين روز بعد از انتقالمه  زير دلم كمرم درد ميكنه از صبح بود ال ...

عزیزم هفته اول معمولا مال داروها و دستکاریاس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من آزمایش های ایمنی انعقادی رو ماه قبل انجام دادم . هزینه اش ۸۶۰۰۰۰ شده حالا که باید بهم جواب ...

عزیزم یه فاکتوره فکرکنم هزینشم زیاد نباشه میتونی یا دوباره یه جای دیگه بدی یا منتظر جواب اینا باشی.....

چون ممکنه جواب همینا یه جوری اونم ساپورت کنه.....

فکر کنم با درمان جهش تو پای وان بکیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آفرين دقيقا اون زير ميزنه بعد يهو ميبيني زير دنده ميزنه بعد همزمان سكسكه هم ميكنه ! اصلا گيج ميشم چي ...

سخت ن

یر بذار بچرخه واسه خودش......

ملک خودشه و صاحب اختیارشه.....

ب من گفتن ک استانه یائسگی ام و وبدنم خود ایمنی و وتخمکارو از بین میبره من حالم خوب نبود نمیدونم دیگه ...

عزیزم پس هنوز یائسه نشدی.....

اول برا تخمک حودت تلاشتو بکن جواب نگرفتی برو سراغ اهدایی.....

مدلش عوض شده كاملا، انگار همش كش و قوس مياد، اونجوري ضربه هاش شبيه قبل نيست

خوب جاش تنگه دیگه.....

دوستان میشه کمک کنید . من به دخترم از اول شیرخشک نان کمکی میدم خوب میخوره فقط یوبس شده روزی یه بار د ...

عزیزم شیر خشکش ببلاکه معمولی بوده؟

اگه همون بوده خوب میتونی موقتا کامفورت بدی ببینی چی میشه.....

دختر من که ببلاک خیلی بهش میسازه.....

دوستان میشه کمک کنید . من به دخترم از اول شیرخشک نان کمکی میدم خوب میخوره فقط یوبس شده روزی یه بار د ...

گلم ببلاک کامفورت بده دختر منم همین مشکل واسش پیش اومد ببلاک کامفورت دکتر واسش نوشت.دادپش خوب شد بعد ببلاک ساده دادمش ولی وزن نمیگرفت دکتر اپتامیل نوشت عالیه الانم دارم میدم

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

سلام مریم جون و momعزیز و دوستای که ازمایششون نزدیکه...بیاید بگید ببینم چه خبر.چه علائمی دارید و بی بی نزدید ایا؟؟؟؟؟؟منتظرتونم

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
سلام مرمر عزیز مدتی نبودم . فکر کنم پزشک شما و من یکی بوده . شما به کجا رسیدید ؟ امیدوارم نتیجه خوب ...

من بعد از پانکچر با دکتر ذوالقدر الان زیر نظر دکتر آصف جاه هستم ،دو روز قبل از پریود باید برم برای بررسی رحم و احتمالا تعیین تاریخ هیستروسکوپی.که احتمالا هفته آینده می رم

عزیزم متاسفانه سقط شد  من دوباره دارم آمپولای تخمک گیری میزنم  ولی منظورم ایین بود که به ...

خيلي ناراحت شدم ان شاءالله اينبار آخرين انتقالت باشه و مادر بشي 

ممنونم از دلداري ك بهم دادي 

واقعا خيال كردم مامان شدي اما ان شاءالله ك ميشي اونم ب زودي زود 

پس مشكل شما هم مثل ما هستش 

شوهرم آزو هستش 

راستي يه سوال شوهر شما ك تسه شد معذرت ميخوام پايين تنش كبود نشد ؟؟

سري قبل اينجوري نبود اما الان كبود شده نميدونيم علتش چيه ، فقط اين سري بعد از عملش از موضع خون اومد توش لخته خون جمع شده بود ك مجبور بود هر روز بره برا شستشو و پانسمان كلا بخيه ش رو براش باز كردن برا خارج شدن لخته 

هنوزم بخيه نداره قراره فردا براش بخيه بزنن 

الحمدالله همينجوري درد هم نداره فقط موقع راه رفتن ك اين عاديه  

حالا اونا برطرف شده اين كبودي منو خودش رو دلواپس كرده ك خداي نكرده چيز بدي نباشه 

عزیزم هفته اول معمولا مال داروها و دستکاریاس.....

حدس ميزدم برا همينا باشه 

اما چون سري قبل اينجوري نبودم برام سوال شد 

مثل هميشه ممنونم ازت آنا جان 

در هر حال همراهمون هستي 

ان شاءالله خداوند  هميشه همراه و نگهدارت باشه 

راستش من راضی به رضای خدا نیستم، چون تو عمرم پیش نیومده که یه جا فقط یه جا بهم حال داده باشه،یه بار ...

عزیزم انشالله خدا اینبار یه بارداری طبیعی وبدون دردسربهت بده نگو نمیشه.من اصلا این حرفارو قبولدنداشتم اما وقتی چندتا ازفامیل ودوست بعدچندبار ای وی اف طبیعی بچه دارشدن دیدم شد.من چندوقته دارم قانون جذب میخونم نگو خدا واسم بد خواست خدایه پدرمهربانه که فقط وفقط بهترینهارو برات میخواد همیشه بالابخواه میده حتمامیده.منم بارچهارم هستم امااینبارکاملا پرانرژی تموم حساتو درک میکنم حتی بیشترچون ۴باراین راه رو رفتم.هیچی رو هم نگو دسته قسمته وتقدیره اخه خداواسه همه تقدیر خوب خواسته.محکم باش روزای خوب نزدیکه😍😍😍

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید