2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

سلام دوستان من امروز پانکچر شدم دکتر گفتن شنبه زنگ بزنم مطب احتمالا س شنبه انتقالمه به امید خدا

ی سوال تو رویان من مثلا س روز بعدش میرفتم جنین میشد 3روزه الان یعنی جنین میشه 5روزه؟بعدم دکتر بهم استرادیول داده قبلش نمی خوردم روزی دوتا 

امپول پروژسترون ایرانی هم داشت داروخونش از فردا شب ی عدد 

ی امپولی هم گفته شاید بهم تزریق کنه ب اسم فیلگراستیم  اطلاعات داروییش واس سرطانی ها و ایدزی هاست. این همون امپولی ک انا جون شما زدی گفتی عوارضش اذیتت کرد؟می دونم ک گلبول های سفید خون زیاد می کنه و سیستم ایمنی قوی فکر کنم 

دعا کنین جنین های خوبی تشکیل بشه برام

عزیزم نمیشه دقیق گفت میتونی ترای کنی اگه اذیت نشدی اقدام داشته باشی اما حتما با ملاحظه باشه.....

ممنونم ازت گلم..

توصیه ای نداری برام تواین دوماه؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بتای اول 15 بود...و حالا 22 انتقال شده  38.95 شیاف سیکلوژست هم اصلا گیر نمیاد فرنوژست زد ...

عزیزم من فکر کردم اولی ۲۴ بوده.....

۱۵ بعد دو روز شده ۳۸؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه رشدش خوبه پس چرا میگن دوبرابر باید بشه؟

عزیزم خوب اصلا یه جوری نوشتی من بالاخره نفهمیدم بتای کی چند بوده و فاصله بتاهات چند روز بوده.....

الان گیج شدم دیگه.....

دقیق بنویس بتای روز چند انتقالت چند بوده....

هر کدومو تو یه سطر که قاطی نشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آز اول یعنی روز 14 بتا بوده 15 و الان روز 22 شده 38.5 نمیخوام ناراحتت کنم ولی حتما بروو زودتر سونو ...

یعنی اینجوری بوده؟

من فکر کردم به فاصله دو روزه بتاهات......

تازه من فکر کردم اولی ۲۴ و دومی ۳۸ هست.....

سلام دوستان من امروز پانکچر شدم دکتر گفتن شنبه زنگ بزنم مطب احتمالا س شنبه انتقالمه به امید خدا ی س ...

عزیزم مبارکه.....

ایشالله بزودی مامانی....

عزیرم بله پنج روزس.....

آمپولتم قرار نیست حتما عوارض داشته باشه......

اون زمان با من چند تا از دوستامونم زدن هیچ کدوم درد نداشتن فقط من داشتم.....

شاید تو هم نداشته باشی اما اگه داشتی نگران نباش گذراست.....

ممنونم ازت گلم.. توصیه ای نداری برام تواین دوماه؟

سعی کن روحیتو تقویت کنی.....

اگه میتونین سفر برین.....

آب زیاد بخور.....

پیاده روی......

به تغذیت برس......

طبق طبعت و شرایط بدنت.....

عزیزم خوب اصلا یه جوری نوشتی من بالاخره نفهمیدم بتای کی چند بوده و فاصله بتاهات چند روز بوده..... ا ...

آنا جون بتای اولش 15بود بعد شد 24 بعدم 38 .بتای روز چهارده 15بود بتای روز 16 هم شد 24 امروزم روز 22 انتقالش بود 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستای گلم یه چیزمیخام بگم دعوام نکنیدا من اگه روز یازدهم انتقالم برم ازمایش بتا انجام بدم مشخص ...

عزیزم خوب ریسک داره.....

میتونه نشون بده، میتونه نشون نده.....

آنا جون بتای اولش 15بود بعد شد 24 بعدم 38 .بتای روز چهارده 15بود بتای روز 16 هم شد 24 امروزم روز 22 ...

خوب بین ۱۵ تا ۲۴ نرمال بوده اما بین ۲۴ تا ۳۸ با ۷ روز فاصله نرمال نبوده.....

سلام به همگی 

آنا جون من امروز روز موعد پریود هست اما خبری ازش نیس 

این یعنی سیکلم به مشکل خورد ؟؟

نکنه مجبور بشم امپول پروژسترون بزنم 

مدروکسی پروژسترون داشتم از 15قاعدگی به مدت 10شب

راستی یک سوم دیفرلین رو هم زدم 

خیلی کلافه وسردرگمم