2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
يه سوال ديگه م رو هم لطفا جواب بدين🌺 براي جاي آمپولا كه متورم و قرمز و خارشناكه چي كار كنم؟ تازه ...

طبق تجربه دوستان باید از سر سوزن عمیق عضلانی استفاده کنید به داروخانه بگید بهتون میدن 24 ساعت اول کمپرس سرد 24 ساعت بعد کمپرس گرم استفاده کنید

خدایا شکرت😙
سلام خانوما🌺🌺🌺 من ديروز انتقال داشتم دكتر عارفي از سه روز قبل انتقال به من قرص ايكويين(استروژن) ...

سلام عزیزم ، ان شالله به خیر و سلامتی ، دست دکتر عارفی واقعا خوبه منم ۸ مرداد انتقال داشتم . ان شالله که مامان میشی . منم داروهام همینه به اضافه ی انوکسان.

در مورد جای آمپولا هم تقریبا نمیشه کاریش کرد جز تحمل ، من الان خودم تقریبا ۴۲ روزه دارم میزنم و پشتم آش ولاشه . کمپرس گرم هم نمیشه زیاد استفاده کرد چون گرما برای جنین بده ، خیلی کوتاه با کیف آب گرم یا آب گرم . ولی با احتیاط . البته من خودم تو این مدت شاید دو سه بار بیشتر کمپرس گرم نکردم از ترسم . دیگه تحمل دارم میکنم

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شنبه صبح زنگ بزن ووقت بگیر منشیش خانوم خوبیه راحت بهت وقت میده  حس می کنم ۵شنبه وجمعه ها ...

ممنونم عزیزم محبت کردی پاسخ دادی. همش نگران بودم نکنه شنبه دیر باشه و وقت نده 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
فدات عزیزم..... دلم به همین دلهای مهربون دوستان و دعاهای نابشون قرصه.....

اناجون يه نفر درد پريودي نداشته باشه و فقط كمر درد بگيره قبل از پري خداي ناكرده ميتونه اندو متريو باشه؟ يعني به پشت ميزنه دردش؟  بافت اندو پشت بدن كجا ميتونه نفوذ كرده باشه؟

...
چرارويان تهران نميري عزيزم اضافه وزن نداري؟

اضافه وزن دارم تا دلت بخواد 179 قدمه 100کیلو وزن.

من چندین سال تهران مرکز ابن سینا رفتم نتیجه نگرفتم برام سخته تا تهران اومدن 7ساعت راهه واقعا سختمه بعد چون همیشه تنها میرم دکترا رو ی کم سخت میشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من اسوه میزنم زیر نافم کبود شده خیلی ام درد دارم

مگه زیر ناف هم میزنن آنوکسان رو؟مگه نباید چپ و راست بزنی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین  جان ،من و همسرم هم از جهت ژنتیک اوکی بودیم ولی دستور پی جی اس دادن  بازم شماره ام ر ...

ممنونم افسون جون .مزاحمت میشم خواهری.فقط ی سوال انجام دادید پی جی اس رو؟

آنا جون و دوستان ی سوالی برام پیش اومده.

دکتر رزاقی بهم امپول ب 12 و قرص ویتامین ب 6 و ویتامین د سه 50000 و گلومت داده .میخوام بدونم اینا رو در حین مصرف میشه آزمایش ایمنی داد یا نه باید بمونم تموم بشه بعد؟

بعد اینکه مامان آینده گفتن دکتر طرازی گفتن دو هفته بعد مصرف آسپرین و هپارین میشه آزمایش ایمنی رو داد یعنی به نظرتون برم دوهفته ی دیگه آزمایش رو بدم یا نه بمونم برا دوماه بعد.به نظرم دوماه خیلیهههههه

ممنونم افسون جون .مزاحمت میشم خواهری.فقط ی سوال انجام دادید پی جی اس رو؟

سلام ثمین جونم ، من یه ویدیو از دکتر عارفی تو آپارات دیدم که تو یه برنامه ی تلویزیونی ( فکر کنم شبکه دو) در مورد ناباروری صحبت میکرد ، یه توضیحی داد در مورد پی جی اس ، گفت این تست رو اختصاصا ما برای بررسی مشکلات ژنتیکی جنین در مورد لانه گزینی انجام میدیم ، توضیح میداد که مردم به اشتباه فکر میکنن که پی جی اس تمام مشکلات و نقایص و بیماری های ژنتیک رو همزمان بررسی میکنه در صورتی که اینطور نیست ، میگفت ما در این تست دقیقا دنبال یه هدف خاص یا یه بیماری خاص میگردیم ، که گفت بیشتر هم هدفمون اینه که در کسایی که سقط مکرر دارن ببینیم مشکل ژنتیکی جنین و ناتوانی اون  در چسبیدن به دیواره ی رحم چیه .

گفتم این توضیح رو بهت بدم که بدونی اساسا پی جی اس کاربردش چیه ❤

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
سلام ثمین جونم ، من یه ویدیو از دکتر عارفی تو آپارات دیدم که تو یه برنامه ی تلویزیونی ( فکر کنم شبکه ...

ممنونم عزیزم .پس قطعا باید پیشنهادشو به دکترم بدم.میدونی آخه هر دو بار بتا + شده ولی جنین رشد نکرده و از نظر من این دیوونه کنندست

نه عزیزم استراحت مطلق در کل خوب نیست مگر در موارد خاصی که لک یا خونریزی داشته باشی.....

جدي پس بايد چكاركني ك بچه بمونه وقتي كاشت انجام دادي چكاركردي

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون

@تورک_آنا     آنا جون من با اینکه مارلین میخورم بازم ترشحات تخمک گذاری دارم ک...

مگه این قرص جلوگیری نمیکنه از این کار مث ال دی..؟؟ یا ربطی نداره؟

و اینکه خداروشکر مث قبل تخمدونام تیر نمیکشن .الان خیلی کمتره و گاهی یروز  اصلا بی دردم.

فک کنم قرص داره اثر میکنه.🍀🍃😊ایشالا.

حالامیخاستم بدونم ن ز د ی ک ی خطر داره.. ؟دکتر گفت نداشته باش .

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام 

دوستاي عزيزم ان شاءالله هر جا هستين و در هر مرحله اي از درمان هستين موفق باشيد 

بعد از انتقال كدوم يكي از آجيل ها رو ميشه مصرف كرد؟؟

آبميوه چ خوبه ؟؟

هر چي ب ذهنتون ميرسه بهم بگين ممنون ميشم 

ديگه هر كدوم ب طبعم ميسازه مصرف كنم 

🌹🌹