سلام دوست عزیز. پیغامتون و که دیدم خواستم یه چیزایی رو اضافه کنم. من الان سه ساله که با NHS درگیر درمانم و هیچ سرویس قابل توجهی ازشون ندیدم واقعا. دوبار میکروی منفی داشتم که هر دوبار بعد از انتقال هیچ توجهی به من نشد. با اینکه بعد از انتقال دچار نفس تنگی و ورم پا میشدم و حالت خفه گی داشتم و تماس های پی در پی با گریه و التماس که یه کاری برام انجام بدید فقط من و به GP ارجاع میدادن و اونم میگفت من اطلاعاتی ندارم چون تخصص ندارم حتی داروهاتم نمی شناسم که بدونم SIDE EFFECT دارو هست یا نه. دریغ از آزمایش خون بارداری.... خلاصه که من خیلی داغونم و الانم اصلا تو شرایط مساعد فیزیکی نیستم و تنها چیزی که لطف کردن به من گفتن اینه که برو بخش A&E. که اونم بار اول رفتم و گفتن ما امکانات رسیدگی و حتی تست بارداری نداریم. البته گفتن چون تست شما منفی بوده لزومی هم نداره.
این فقط در مورد من هم نیست. دوستانی بودن که بخاطر تشخیص سرطان تو نوبت های طولانی وقت تلف کردن و در آخر مجبور به بازگشت به ایران برای رسیدگی سریع تر شدن.
ببخشید اگه خیلی حرف زدم ولی واقعا انقدر تو شرایط بدی هستم که .... درسته این پیج محل دفاع یا عدم دفاع از خدمات خارج از کشور نیست و جایی دوستانه برای در کنار هم بودن و حال هم رو خوب کرد نه.
اگه همه چی انقدر اینجا عالی بود من الان تصمیم نداشتم بیام ایران و پیگیر سلامتیم بشم.
در نهایت براتون آرزوی سلامتی دارم و اینکه تو مسیر پیش رو موفق و موءید باشید.