2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
فدات بشم عزیزم.....

آنا جون ...من ازمایشتم رو بردم دکتر نشون دادم ...

گفت همه چیز نرماله ...

ولی چون سه تا سقط و سه تا میکرو ناموفق داشتی ...

برام سرم نوشت .انوکسا.آس آ.خراش .هیسترو ...خلاصه ..

گفت هفته بعد یه شنبه وقت عمل هیسترو و خراش داد ...

گفت بعد هیسترو هم عادت شدی بیا ال دی بدم بعدم دکاپیل بدم ...یه روز قبل انتقال هم سرم رو میزنی....

خواستم بپرسم ...بعد هیسترو چقدر طول میکشه عادت بشیم .بعد عمل ایا خونریزی داره ادم....و این ال دی که گفته چه مدت میده و  دکاپیل چیه ...

ثمین  جان ،من و همسرم هم از جهت ژنتیک اوکی بودیم ولی دستور پی جی اس دادن 

بازم شماره ام را می زارم خواستی با من تماس بگیر09143544843

از بابت اتفاقی که برات پیش اومد متاسفم تا دو روز با همه قهر بودم انگار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من نمیدونم دقیقا منظور دکترت آندومتریوز بوده یا نه اما خوب آندومتریوز یه بیماریه..... وقتی سل ...

آره.احتمالا. نگفت آندومتریوز ، مدام میگفت آندومتر و 

گفت ۵ میلی هست.

🤔😅

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ای بابا عزیزم توکل به خدا کن نگران نباش اخرای بارداری شنیدم سخت میگذره، اناجون شما اینجا انقدر کمک ح ...

فدات عزیزم.....

دلم به همین دلهای مهربون دوستان و دعاهای نابشون قرصه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم خوبی . من تو ۳۵ هفته ۵ روز زایمان کردم به دلیل باز شدن دهانه رحم ختم بارداری دادن . خدارو ...

عاطی جون تو باز شدنو حس کردی؟

من چند روزه حس میکنم گاها ببخشیدا واژنم کس میاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@تورک_آنا   عزیز دلم برات صلوات فرستادم.. ایشالا اخراش به خوبی و خووووشی طی میشه.. 🍀🍃💙 بازم ...

فدات بشم عزیزم.....

شرمندم کردی.....

استراحت مطلق بايدباشي توي كاشت جنين  

نه عزیزم استراحت مطلق در کل خوب نیست مگر در موارد خاصی که لک یا خونریزی داشته باشی.....

آنا جون ...من ازمایشتم رو بردم دکتر نشون دادم ... گفت همه چیز نرماله ... ولی چون سه تا سقط و سه تا ...

عزیزم والا من هیسترو خالی نداشتم ولی فکر کنم تا دو هفته لک و چند روز اول خونریزی طبیعیه.....

خدارو شکر داره برات سنگ تموم میذاره ایشالله این دفعه مامانی.....

عزیزم خوب یه دوره ال دی میده احتمالا حدودای بیست سیکلی که ال دی داری دکا داشته باشی.....

احتمالا سیکلت لانگه.....

برا مهار سیستم باروریه.....

سلام با هیسترو تا یه هفته لک طبیعیه 

آنا جون انشاءالله به سلامت زایمان کنی برا منم دعا کن دوباره باردار بشم

یه سوالم دارم من بعد اینکه پسرم از شیر گرفتم سینه ام خشک شده بود  سوم شعبان از شیر گرفتمش ولی این ماه روز اول قبل پریودم سینه هام ترشح داشت یعنی پرولاکتینم بالاست؟

و من یقنط من رحمة ربه الا الضالون «جز گمراهان چه کسى از رحمت پروردگار خود ناامید مى شود؟» سوره حجر، آیه 56.
ممنون عزیزم خوبه خداروشکر . ولی واقعا مسعولیت سختیه درسته خمش تو تلاش هستیم تا به نتیجه میرسیم ولی و ...

سختیها میگذرن عزیزم ان شاءالله موفقیتهاشو ببینی هر وقت شیر میدی برای همه منتظراهم دعا کن

خدایا شکرت😙
والا واسه منم البرزداروئه اما وحشتناک کبود میشم و درد داره دفعه پیش اسوه بود که کبود نمیکرد اما کلی ...

من قبلا اسوه میزدم درد نداشت اما کبود میکردولی الان البرز دارو گرفتم فقط موقع تزریق درد داره

خدایا شکرت😙

آنا جون من دیروز انتقال داشتم دو تا جنین درجه یک و دو .از دیشب باز حالتهای کشش و سفت شدن بدن رو دارم دلم میخواد تمام بدنمو کش بدم.میگم چرا به این سرعت بدنم واکنش نشون داد؟ قبلاً وقتی مثبت شد اینجور میشدم