2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
سلام من رفتم سونو خداروشکر همه چی خوب بود یکی بود میشه قبل nt هم یه بار دیگه برم؟ ممنون بانو جان ...

مبارکه عزیزم
به سلامتی و دل خوش طی کنی این روزا رو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلاااااامممم خانوما چطورین... خدا قوت به انا جون و لاله جون.. و همه ی مامانایی که نزدیک زایما ...

ممنون عزیزم
ان شاء ا... قسمت های خوبش رو فقط تحربه میکنین
بی استرس بی انقباض بی خارش :))))))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون یادم میاددکترم اخرای ماه پنج پرد نیزولونمو قطع کرد زایمانم دلیلش قطع پرد میشه باشه .من دوبا ...

عزیزم علت زایمان زود رس شما چی بود؟
دقیقا چی باعث شد ؟
شما بودی طول سرویکست اول بالای 40 بود بعد کم شد؟

لاله جون من تهران میتونم همینجا با دکتر طرازی یا ابن سینا برم میکرو ولی مادرم به خاطر کار پدرم خیلی ...

عزیزم به نظرم به شهرستان و تهران نیست
مهم اینه دکترت کارش رو بلد باشه و مهارت کافی تو مساله حفاظت از مادر و جنین تو بارداری های مثل ماها داشته باشه
من پیش یه دکتر میکرو کردم و پیش یه دکتر دیگه که سالهاست تحت نطرش هستم و صاحب و موسس مرکز ناباروری شهر رشت هست بعد از بارداری مراقبت هام رو ادامه دادم

وقتی پیش دکتر قبلی بودم خودم حواسم به همه چیز بود
حتی دوز داروهام یا نوع داروهام و ازهام و ...
حتی ازهام رو خودم با ترفند های خاص انجام دادم

اما الان پیش این دکتر خیالم جمع هست چون دقیق و ریز بینه
هر چند الان هم خودم حواسم هست اما خب اون استرس رو دیگه ندارم

میخوام بگم من هر دو نوع دکتر رو تجربه کردم
به نظرم مسیر درمان مثل یه سه پایه اس
یه پایه اش همون ازها و تست های لازمه
یه پایه اش مهارت و وجدان کاری دکتره
و پایه ی سومش خود فرد هست
یعنی حتی دو تا ایتم اول هم تکمیل باشن و و ایتم اخر ه مربوط به خود ادم میشه کامل نباشه ، بازم سه پایه لق میزنه
حالا یکی شانس میاره و نمیوفته از روش یکی هم بد شانسه و میوفته زمین

سلام انا جان 12 انتقال 15 بودم 17 انتقال 24 22 انتقال 38 با دکترم که حرف زدم گفت اون ازمایشات قب ...

متاسفم عزیزم
اما نرمال بالا نرفته بتاهاتون
بهتره حواست به خارج رحمی باشه

[QUOTE= 68367326 ]نه به اینکه تو انگلیس میگن بی بی چک بزنین و اصلا ازمایش نمینویسن !! نه به اینکه تو ...

عزیزم دوست خودمون که میکرو کردن تو انگلیس نوشتن که فقط بی بی چک میگن بزنین
همین چند ص قبل بود و به خاطر هزینه اش هم گفتن نمیتونن ازاد برن و انجام بدن

سلام لاله جان  عزیزم اونایی که فیبرو.کیست هستن استروژن داشته باشن باید چکار کنن ؟ فقط چکاب هر ...

عزیزم من خودم پستانم فیبروکیستیکه
این مساله مشکل خاصی اصولا ایجاد نمیکنه
فقط با مصرف استروژن و استرادیول میتونه سایز و تعداد کیست ها بیشتر بشه و درد پستان ایجاد بشه
همین که روتین سالانه چک آپ داشته باشین کافیه

انا جانم و لاله جانم  انشالله كه هفته اخر بارداريتون مخصوصا انا جانم شما كه نزديك تريد   ...

ممنون عزیزم
همچنین شما و بقیه دوستانی که تازه مثبت شدن

سلام خانم  های عزیز من  ان شاءالله از فردا قرص استرادیول شروع میکنم اول خیلی خیلی التماس. دعا  دارم دوبار انتقال منفی ده سال منتظرم. لوله هام کات کردند   مشکلم  انعقادی هم دارم.     حالا چه بخورم چه نخورم لطفا راهنما ییم کنید سری،قبلی نشاسته آناناس شبر سویا خوردم 

ولی انگار فهمیدم چون مشکل انعقادی دارم نیاید بخوردم  لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
عزیزم به نظرم به شهرستان و تهران نیست مهم اینه دکترت کارش رو بلد باشه و مهارت کافی تو مساله حفاظت ا ...

ممنونم لاله جون خیلی واضح و عالی راهنماییم کردی،، برای اون پایه ی سوم چه توصیه ای داری برام؟؟ یعنی مولا یکی از سوالام اینه اگه گزینه ی شهرستانو انتخاب کنم پیش مامان برم، اونجا آزهامو چیکار کنم که بیا و برگرد نباشه بین اینجا و شهرستان،،، یعنی چه ترفندایی به درد میخوره درمورد آزها؟؟ 

یکی از سوالای دیگه م در این حیطه اینه که به مظر شما من همین اولین قدم برم این لیست ایمنی ها رو بدم؟؟ یا کاریم نباشه و همینجوری پیش برم؟

شما اولش دادین ایمنی ها رو؟

یه سوال دیگه اینکه سیکل شما با ال دی بود؟؟

...
بقیه رو می دونستم خوب نیست ولی آناناس وانبه وبادام رو چرا نمیشه خورد؟من فکر می کردم این سه تا تازه خ ...

منم دقيقا همين جورى فكر مى كردم و هميشه بادوم مى خورم و دفعه اول آناناس خوردم و دفعه دوم فقط بادوم و انبه