2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
عزیزم اثر دارو با عوارض غیر قابل دارو فرق داره..... بعضی عوارض دارو طبیعین و با ادامه دادن بهش بدن ...

آنا جون من قرص progynova و شیاف پروژسترون رو از قبل از انتقال داشتم و هیچی نبود. کاملا همه چی عادی. دقیقا از روزی که جنین رو تو بدنم گذاشتن پاهایم حالت گرفتگی و ضعف پیدا کرد پهلو و قلب و  ریه چپم هم همینطور که یادتونه گفتم دارم میمیرم از درد. تمام بدنم کش میومد حتی احساس میکردم رحمم هم داره کش میاد. شبا تو خواب حالت خفگی داشتم. آخه اینا اگر اثر دارو بود که من از ۱۰ روز قبل انتقال دارو داشتم و اینطور نبودم. والا خودم هم نمیدونم انگار بدنم جنین و پس میزنه و اینطور ری اکشن میده....

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
عزیزم من هستم فقط شاید بتونم در حد صلوات همراهی کنم چون واقعا بعضا حال خوشی ندارم..... ذهنم بیشتر ا ...

قربونت آنا جون،  ماها كاري جز دعا در حق هم ازمون برنمياد... ايشالله كه شما هم زودتر خوب بشي❤️

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پن وقتی درش بسته هست پایینش بچرخونید ببینید روی چه عددی دیگه نمیچرخه ، بعد پیچش برگردونید روی صفر اص ...

مرسی مایسا جون .هیچی نبود تو قلمش...مجبورشدم یه دونه قلم جدید بخرم😕اونم برای یه بار تزریقش

عزیزم خوش اومدی به خونه خودت..... ایشالله این خونه شاهد شادیات باشه....

فداتشم گلم منم امیدوارم برای شماوهمه ی دوستای عزیزم بهترین هااتفاق بیوفته  

«الهی آمین»

خدایامیدانم که‌میبینی

سلام به همگی.

من دیروز نوبت داشتم پیش دکتر رزاقی.

پرونده هامو دید آزمایشهای انعقادی و انسولین وپنل سقط رو دید گفت باید فعلا دارو مصرف کنی .

10تا آمپول ب 12 داد هفته ای یکی بزنم.

قرص ب 6 داد روزی یکی.

قرص ویتامین د 3 50000داد هفته ای یکی.

اسید فولیک 5داد روزی یکی.

و قرص گلومت داد هفته ی اول یکی هفته ی دوم دوتا .هفته ی سوم سه تا و از هفته ی چهارم روزی چهارتا بخورم .

گفتم بهتر نیست آز ایمنی رو مجدد تکرار کنم گفت تکرار کنی که خیلی بهتره و سی دی مارکرا رو برام نوشت ولی گفت بمون 30آبان بده.

تا اونموقع نباید برم برا آنتقال نه؟

بعد ازش در مورد سرم آی وی ای جی پرسیدم گفت با این آزمایشی که جلو منه شما به سرم احتیاج نداری.گفت شما ی آیتم ایمنیتون بالاست گفتم پردنیزولون رو قطع کرد دکترم چیزی نگفت.

گفتم آسپرین رو ادامه بدم گفت لازم نیست.

حالا ی سوال.مگه بتا افت میکنه هم جز سقط محسوب میشه که باید 2ماه و نیم بصبرم بعد برم آز ایمنی بدم؟

بعدم ی سوال:بعد دو پریود میتونستیم دوباره انتقال بدیم درسته؟یعنی دو پریود بگذره سومی بریم برا گرفتن دارو؟

من تموم آزمایشاتم تکمیله هیچ نقطه ی مبهمی توی پروندم نیست دیگه حتی تموم ازمایشات ژنتیک رو هم دادیم به نظرتون هر راه حلی به ذهنتون میرسه بهم بگید و راهنماییم کنید واقعا دیگه حس میکنم اینبار نمیکشم .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همگی. من دیروز نوبت داشتم پیش دکتر رزاقی. پرونده هامو دید آزمایشهای انعقادی و انسولین وپنل ...

ثمین جون شما چند سالتونه؟ 

دقیقا سوال منم هست آیا افت بتا جزو سقط حساب میشه 

چون منم بتام مثل شما افت کرد😔😔

سلام به همگی. من دیروز نوبت داشتم پیش دکتر رزاقی. پرونده هامو دید آزمایشهای انعقادی و انسولین وپنل ...

ثمین جون خوبی عزیزم؟بنظرم حتی اگه الان امکان انتقال برات هست بازم فعلا دست نگه دار ک بدنت ب روال عادی خودش برگرده و یه استراحتی دداشته باشه و این داروها بدنتو کم کم آماده میکنن برا انتقال بعدی انشالله

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
والا منم سوزش و خراش بخصوص سوزش و التهاب بعد پانکچر داشتم پماد دادن خوب شدم..... رفتی سونو بگو چک ک ...

سلام انا جون خوبی؟من 6تا جنین گریدbوc شد.

خودم انتظارشو نداشتم واقعا.خداروهزار مرتبه شکر.

دیگه سونو نشدم گفتن هایپر نیستی زیر 10تا تخمک بودی و دردتم طبیعیه.

برام فریز کردن گفتن شیافرو قطع کن تا پریود شی بع تو پاکیت بیا سونو تا اگر کیست نداشتی بهت دارو بدیم برای 2تا6پریودی و روز 13 پری بیا سونو شو اگر ok بود 17یا18پریود برات انتقال میدیم.

میگم انا جون ببخشید بعداز پانکچر تا چقدر نباید ن ز د ی ک ی داشته باشیم؟

عزیزم از الان تا 1ماه و نیم دیگه توصیه ای برا من داری برا قبل از انتقال؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
افلاطونیان فقط روزای یکشنبه میاد مرکز. انشالله عزیزم.ممنون..حالا فردا که باز سونو شدی قطعی بهت میگن ...

سلام خانومی.خوبی؟من دیروز باز افلاطونیان رو دیدم.ظاهرا بیشتراز قبل میاد مرکز.

اخه لقاح جنین ها روهم فقط خودش انجام میده.نمیذاره دکتر دیگه ای انجام بده.بازم خدا خیرش بده.برامن که دستش خوب بود.انشاالله توهم بهترینا برات اتفاق بیوفته عزیزم.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
عزیزم در مورد سوال اولت که چیزی نمیدونم‌ اما سوال دومت.. من یه هفته بعد پانکچر پریود شدم و توی سیکل ...

ممنون عزیزم که جواب دادی
فکرمیکنم اون دیفرلین که زدین برای اندومتریوز نبوده فقط برای جلوگیری از تخمکگذاری تو سیکل انتقالتون بوده. که معمولا نصف یا یک سوم دیفرلین میدن.

خدایا شکررررررر

ثمین جون منم افت بتا داشتم دکترم گفت سقط شیمیایی محسوب میشه. اما در مورد آزمایش.. برای من نوشت و گفت برو انجام بده. من الان دومین پریودیم تموم شده.یکی بعد افت بتا یکیم امپول داد پریود شدم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

ان شالله ک این دفعه دیگه بارداری . عزیزم قرص گلومت دیگه چیه ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنون عزیزم که جواب دادی فکرمیکنم اون دیفرلین که زدین برای اندومتریوز نبوده فقط برای جلوگیری از تخمک ...

دقیقا عزیزم.یک سومش تزریق کردم.برای جلوگیری از تخمک گذاری...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام خانومی.خوبی؟من دیروز باز افلاطونیان رو دیدم.ظاهرا بیشتراز قبل میاد مرکز. اخه لقاح جنین ها روهم ...

سلام عزیزم.خوبی؟؟انتقال رو چطور اونم خودش انجام میده؟؟؟چند نا جتین تشکیل شد؟؟انتقالت افتاد کی؟؟خداروشکر که دستش بران خوب بوده عزیزم انشالله تا آخرش خوب برات پیش بیاد

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...