2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048077 بازدید | 684641 پست
آره عزيزم سه تا جنين ديگه دارم اما هر دفعه يكى برام انتقال مى دن هر چى هم بهشون مى گم اصلا و ابدا م ...

اخه شماتوکدوم شهرهستید همه جا حداقل دوتاروانتقال میدن دفعه ی بعد سه تاروانتقال بدید 

سلام دوستان گلم.چند روزی نبودم.امروز هم حالم مساعد نیست اما اومدم از خودم خبری بدم .چون دوستان قبلا ...

ستاره جون وافعا متاسف و ناراحت شدم ، تسلیت میگم بهت عزیزم 🙏 روحشون شاد و همنشین حضرت زهرا باشه ان شالله . امیدوارم خودتم زود زود بهتر بشی . برای آرامش روح مادرت و سلامتی خودت و نینی نازنینت، اگه قابل باشم یاسین و زیارت عاشورا میخونم ❤❤

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم الان شما بارداری؟یعنی هیچ استراحت نمیکنی؟کارهای خونت را خودت انجام میدی؟

نه عزيزم باردار نيستم دو بار انتقال دادم منفى شد

استراحت مطلق نمى كردم اما كاراى سنگين هم اصلا انجام نمى دادم

اما نشد

با توجه به ليستى كه آنا جون برامون فرستاده بود از دكترت خواستى برات بنويسه عزيزم؟

نه عزیزم.. من بعد پایین اومدن بتا و پریود شدن رفتم پیش دکترم.. خودش نگفته من نوشت.گفت قبل انتقال بعدی بررسی بشه بهتره .

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه عزیزم.. من بعد پایین اومدن بتا و پریود شدن رفتم پیش دکترم.. خودش نگفته من نوشت.گفت قبل انتقال بعد ...

خوب شايد اين تست خيلى مهم نباشه چون امروز به آزمايشگاه نيلو هم زنگ زدم گفتن اينو انجام نمى ديم بقيه هارو انجام مى دادن

ممنونم از همه شما خانم های گل و نازنین. ان شاءالله که همتون شاد و سلامت باشید. ببخشید نمی تونم تک تک جوابگوی محبتتون باشم.

از همه کسانی که برای آرامش من و مادرم قرآن میخونید هم ممنونم

سلام دوستان گلم.چند روزی نبودم.امروز هم حالم مساعد نیست اما اومدم از خودم خبری بدم .چون دوستان قبلا ...

عزیزم خدا بیامرزه مامانتو خیلی تسلیت میگم انشالله با اومدن نی نیت دلت شاد میشه.انشالله روحش قرین رحمت و آرامش باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین