2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
ذخیره تخمدان همون amh؟ یه بار تو یه آزمایشگاه دادم... حالا آزمایشگاش غلط نبوده رو نمیدونم.  نمی ...

بله همونه....

عددش چند بوده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون من یه بسته شیاف خارجی دارم به مدت 24ساعت ازیخچال بیرون موندن البته توتابستون میشه استفاده کن ...

والا نمیدونم.....

ببین روش دمای نگهداریشو چند زده!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مگه شیافو باید تو یخچال گذاشت؟؟😳

فکر کنم از نظر داروش بیرون باشه ایرادی نداره فقط چون ذوب میشه من تو یخچال میذارم.....

ممنونم عزیزم...لحظه شماری میکنم برای فهمیدن جنسیتش🤗😍

بهارجون خوبی؟

نینی خوبه؟

تهوع و این داستانا خوب شد یا هنوز همراهته؟

من سونو ان تی دادم الحمدالله خوب بودن ازمایش ننوشت برام اما قراره سل فری بدم

یکم ترسیدم ممکنه سونو خوب باشه و ازمایش ایراد داشته باشه؟😐

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
بله همونه.... عددش چند بوده؟

الان برگه رو ندارم دادم اونا. گرفتن کلا.   ولی دقیقا یادم نیست 1. ممیز یه چیزی.. نمیدونم. البته بعدا که رفتم اشرف معینی نگاه نکرده به خود آزمایش وقتی فقط اسم آزمایشگاه رو دید گفت باید دوباره بدی قبول ندارم اینجایی که رفتی آشغاله.  من رفته بودم اینو آزمایشگاه قلهک داده بودم. جنب متروی قلهکه... نمیدونم غلطه یعنی ؟

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
بهارجون خوبی؟ نینی خوبه؟ تهوع و این داستانا خوب شد یا هنوز همراهته؟ من سونو ان تی دادم الحمدالله ...

عزیزم نگران نباش....

خیلیامون آز ندادیم الکی به خودت استرس نده.....

ببخشید انا جون من یه سوالی هم دارم.. ببخش ها.. میخواستم بپرسم برای سونویی که گفتن روز دو سه پرسود بیایم باید تمیز شده باشه؟ منظور موهاش هست.. و اینکه تو پریود وقتی اینجوری هستیم چه جوری سونو میکنن  ؟ مشکلی ندارن؟ 

الان برگه رو ندارم دادم اونا. گرفتن کلا.   ولی دقیقا یادم نیست 1. ممیز یه چیزی.. نمیدونم. ...

پس عزیزم اگه یک و خورده ای باشه پس بالا نیست پس احتمالا هم دز داروهات بالا باشه هم احتمالا اگه بدنت به دارو جواب بده تا ۱۴-۱۵ سیکل یا این حدودا پانکچر بشی اما خوب دقیق نمیشه گفت.....

پس عزیزم اگه یک و خورده ای باشه پس بالا نیست پس احتمالا هم دز داروهات بالا باشه هم احتمالا اگه بدنت ...

بالا بودن یا پایین بودن خدبه یا بده؟ یعنی نرمالش چنده ؟

من بیمم شرکت نفته... موفق باشی عزیزم

مرسی عزیزم🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام دوستان خوبین؟

بچه ها من ی مشکل برام پیش اومده ک خیلی روحیم بهم ریخته باعث شد امروز امپول صبحم فراموش کنم بزنم با اینکه ادم منظمی هستم و همه چیزم طبق برنامس ولی به خاطر مشکلم تمرکز ندارم اصلا رو کارام 

خلاصع دکترم کلی ناراحت شد گفت  ستروتاید فردا و پس فردا صبح حتما بزن پنج شنبه هم پانکچرمه 

کلا س روز صبح امپول داشتم همش عصر بود ک من ی روزشو ک امروز میشد نزدم 

بچه ها تو این اوضاع کمبود امپول نمی دونم چرا دکترم انقدر امپول اضافه برای من نوشت مریونال و ستروتاید و سینال اف و (گنادوتروپین مال همسرمه) کلی ازشون دارم اونم تو این وضعیت مملکت ک دارو پیدا نمیشه و گرونه 

برای ارامشم دعا کنین روحیم داغونه

سلام دوستان.تو رو خدا اگر کسی میتونه کمکم کنه.من ۲۴ مرداد سه تا جنین بلاست انتقال دادم.سیزده انتقال از بتای معمولی دادم مشکوک بود.دیروز روز نوزده انتقالم تیتر دادم ۵۶ شده.گفتن دوباره تکرار کن.کسی تجربه ای داره؟به نظرتون میره بالا؟یا امکان خارج رحمی هست.دارم دیونه میشم😢😢