2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
خب اخه میخوام یذره غیر کلی تر  یعنی جزئی تر بدونم... اخه میدونی ؟ میخوام ببینم الان مثلا من فرد ...

گلم نمیشه دقیق گفت

شما ۴ـ۵ روز آمپول میزنی دوباره میری سونو

بازم بهت آمپول میدن و بازم سونو

اینکه چند روز آمپول بزنی مشخص نیست چون بستگی به تخمکات داره

مثلا من روز نهم پریود پانکچر شدم

ولی ممکنه کسی باشه که روز ۱۲ پانکچر شده باشه

همه چی به تخمکا و بدنت بستگی داره

اگه همه چیت خوب پیش بره و هایپر نشی قبل عاشورا انتقال میدن

ببخشید یه سوال مهم اخه.. مثلا من فردا رفتم اگه امپولا شروع شه چند روزه؟ و تخمک کشی دقیقا چند روز دیگ ...

عزیزم اصلا نمیشه گفت....

ببین اگه داروهای اصلی و آمپولات شروع بشن بر اساس نتیجه سونوت دز داروهات تعیین میشن.....

بعد مثلا میگن پنج شش روز دیگه مجدد سونو میشی.....

بعد بر اساس سونو میبینن بدنت چه وصعی داره و باید داروهات کم بشن یا زیاد یا همونو ادامه بدی.....

بعد دوباره میگن برو دو سه روز دیگه بیا سونو.....

یعنی هی این سونو شدنها هست تا بگن دیگه فولیکولات اندازه شون مناسبه و وقت پانکچر تعیین میشه.....

پس اصلا نمیشه گفت.....

مثلا من یه نفر سه بار پانکچر شدم و هر دفعه روزش متفاوت بوده، روزای ۱۲، ۱۳، ۱۶ سیکل پانکچر شدم...

پس چطور انتظار داری من بگم پانکچر شما کی هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیکلت تعیین میشه یعنی چی ؟

اینکه سیکلت نوعش چی باشه....

کوتاه باشه...

بلند باشه.....

با ال دی باشه.....

بدون ال دی باشه.....

آنتاگونیست باشه.....

اگونیست باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
با روغن زیتون

فکر نکنم مشکلی داشته باشه.....

بابت گرم کردنش میخوایی چرب کنی یا خشک نشدنش؟

عزیزم اصلا نمیشه گفت.... ببین اگه داروهای اصلی و آمپولات شروع بشن بر اساس نتیجه سونوت دز داروهات تع ...

خب اخه میخوام ببینم به عاشورا تاسوعا میخوره؟ اخه چه جوری بفهمم. اگه بخوره به غاشورا چی؟ شوهرمم گفته نخوره.. خیلی نگرانم 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
گلم نمیشه دقیق گفت شما ۴ـ۵ روز آمپول میزنی دوباره میری سونو بازم بهت آمپول میدن و بازم سونو اینکه ...

خب انتقال بدن که دیگه نمیتونم جایی برم... میگن باسد استراحت تو خونه... درسته ؟

خب اخه میخوام ببینم به عاشورا تاسوعا میخوره؟ اخه چه جوری بفهمم. اگه بخوره به غاشورا چی؟ شوهرمم گفته ...

خوب عزیزم پانکچرت احتمال زیاد قبل تاسوعا عاشوراست.....

اما خوب مورد بوده حتی پانکچرش به ۲۷ سیکلشم خورده.....

ببین عزیزم واقعا نمیشه گفت اما به احتمال زیاد تا اون موقع پانکچر شدی و احتمالا انتقالم دادی....

خوب در مورد ذخیره تخمدانت میدونی؟

پلی کیستیک هستی یا نه؟

شاید اینارو بگی یه حدسی بشه زد.....

خب انتقال بدن که دیگه نمیتونم جایی برم... میگن باسد استراحت تو خونه... درسته ؟

خوب انتقال بدن دو سه روز اول استراحت بکنی کافیه بعدش زندگی عادیتو داشته باش فقط خودتو خسته نکن....

خوب عزیزم پانکچرت احتمال زیاد قبل تاسوعا عاشوراست..... اما خوب مورد بوده حتی پانکچرش به ۲۷ سیکلشم خ ...

ذخیره تخمدان همون amh؟ یه بار تو یه آزمایشگاه دادم... حالا آزمایشگاش غلط نبوده رو نمیدونم.  نمیدونم چه جوریه.. فقط میدونم خود رویان که این مدارکو بهشون دادم دیگه نگفتن باید دوباره بدم. خودشونم بهم گفتن بیا از دو سه که شروع کنیم سیکلو. 

عیبی نداره زنگ بزن.... بذار حس کنه خیلی تحویلش میگیریم.....

انا جون من یه بسته شیاف خارجی دارم به مدت 24ساعت ازیخچال بیرون موندن البته توتابستون میشه استفاده کنم؟

😍😍خدایا شکرت