2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
من فعلا وارد سيكل نشدم متاسفانه، چون هنوز عكس ندارم،فعلا معطل عكسيم

عزيزم تو ابن سينا همون روز جواب عكس رنگي رو ميدن فقط بايد بعد از پري بري عكس رنگي بگيري و قبلش نزديكي نداشته باشي همچنين نبايد عفونت داشته باشي

رعايت كن پريود شدي روز هشتم تا دهم وقت داري بري 

تو ابن سينا با بيهوشي هم انجام ميدن

من بدون بيهوشي انجام دادم تنها هم رفتم اصلا چيز خاصي نبود دردش هم در حد پري بود

البته قبلش حتما برو دكتر تا واست شياف و مسكّن و ... بنويسه و دستورات قبل و بعدش رو بهت بده

زودتر انجام بده تا نگرانيت كم شه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
دوست عزیز کار خیلی خطرناکی کردی دوز بالایی رو استفاده کردی ولی با اینکه حالت بد میشه و این حرفها به ...

وااااااي خيلي نگران شدم

فردا ميرم ازمايش

چه اشتباهي كردم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من همیشه پیغاماتونو میخوندم اما پیغامی نذاشته بودم خیلی دلم میخواس بیام پیغام بزارم منم مثبت ش ...

عزیزم ناراحت شدم براتون. اما بدون همه ی ما اینجا حال دلت رو خوب میفهمیم غصه نخور ایشالله سیکل بعدی خبر ۲قلو باردار شدنت رو بهمون میدی واسه آرامش دلت دعا میکنم🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خیلی سخته دنیا رو سرم انگار خراب شد امروز خیلی رفتم اومدم انقد عذاب کشیدم     عمل   ...

میفهمت.....

خودمم این تجربه تلخ رو دو بار داشتم.....

تازه من فریزم نداشتم و هر بار باید از صفر شروع میکردم.....

اما به خدا اون روزا گذشتن.....

الان باورشم برام مثل خوابه منتظر دومیشم....

پس امیدتو از دست نده......

یه کم به خودت فرصت بده و دوباره تلاشتو بکن ولی این دفعه حتما همه چیو بررسی کن.....

ایمنی، انعقادی، هیسترو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام آ ناجون خوبی؟من دیروز رفتم سونو اندومترم 10بود خوبه به نظرت؟ چهارشنبه صبح انتقال دارم البته استرس هم دارم چه کارهایی بایدبکنم تامثبت بشه؟

😍😍خدایا شکرت
من اندومتریوز دارم اردیبهشت پانکچر کردم رویان میرم از دی ماه سال پیش درمانم تو رویان شروع کردم قب ...

عزیزم برا آندومتریوزت من پیشنهاد میدم اگه نیازه عمل کنی با خز علی باشه.....

منم آندومتریوز داشتم شکر خدا هم از اون دردا خلاص شدم هم بارداری دومم طبیعی شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ناراحت شدم براتون. اما بدون همه ی ما اینجا حال دلت رو خوب میفهمیم غصه نخور ایشالله سیکل بعدی خ ...

ممنونم عزیزم تحملش سخته اما چاره ای نیست

برام دعا کنین

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
انقد یهو ناراحت شدم چنان کمرم گرفت که نتونستم صاف وایسم خیلی سخت بود  خدا واسه دشمن ادمم این ...

باید تو این راه خیلی قوی باشی رو صبرت کار کن ، ناراحتی داره مگه میشه نداشته باشه کلی دارو به خودت زدی ، برای هر سونو و دارو و ... هزینه های زیادی کردی ،سختی کشیدی میدونم همه ی ما این ها رو تجربه کردیم اما مسلط شو به خودت و افکارت چون مثبت شدن بتا اولین چیز و جزئی ترین قسمت ۹ماه بارداریِ.

از آزمایش ت مطمئنی ؟

زود که نرفتی آز بدی ، لازم نیست تکرار کنی؟

باشه عزيزم خدا به داد هممون برسه من خودم تقريبا مشكلي ندارم يعني تو سونو و عكس رنگي ظاهرا همه چي ا ...

عزیزم آزهای تکمیلی چی؟

ایمنی انعقادی؟

میفهمت..... خودمم این تجربه تلخ رو دو بار داشتم..... تازه من فریزم نداشتم و هر بار باید از صفر شرو ...

خدا کنه بهشون بگم از ایمنی بنویسن قبول کنن

هیسترو شدم

کورتاژ اندومتر هم کردم

پلیپمم برداشتن 

اما نشد 

لاپرا که شدم از ترس کم نشدن ذخیره تخمدانمگفتم دست به کیستام نزنن فقط لوله و چسبندگی بررسی کردن

من اصلا درد ندارم

رفتم برای چکاب ۳ سال پیش فهمیدم اندو دارم

این درد بی درمونه لعنتی ☹☹☹

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
مرسی لاله جون من تصمیم گرفتم 14 شهریور برم با اینکه دارم سکته میکنم ولی چاره ای نیست

به سلامتی دوست جان انشالله با کلی خبر خوب میای و مجددما رو شااااااد میکنی

سلام آ ناجون خوبی؟من دیروز رفتم سونو اندومترم 10بود خوبه به نظرت؟ چهارشنبه صبح انتقال دارم البته است ...

عزیزم خوبه.....

عزییزم هیچ کار خاصی نیاز نیست.....

فقط دیگه از این جا به بعدشو به خدا بسپار.....

تغذیت مناسب طبعت باشه.....

چیزای عجیب غریب و ناآشنا با بدنت نخور.....

آب زیاد بخور......

استراحتت نسبی باشه مطلق نباشه هر از گاهی پاشو یه دوری بزن.....

باید تو این راه خیلی قوی باشی رو صبرت کار کن ، ناراحتی داره مگه میشه نداشته باشه کلی دارو به خودت زد ...

امروز روز ۱۷ انتقالم بود ۲۰ مرداد انتقال دادم هنوز جواب ازمایشمم کتبی نگرفتم

صبح زنگ زدم ازمایشگاه گفتن منفیه گفتم بتا چند گفت ۱ ممیز نمیدونم چند انقد ناراحت شدم متوجه نشدم چی گفتن 

بعدشم که کمرم گرفت و .......

خدا کنه بهشون بگم از ایمنی بنویسن قبول کنن هیسترو شدم کورتاژ اندومتر هم کردم پلیپمم برداشتن  ...

عزیزم والا به دکتر و مرکزت بستگی داره خیلیا نمینویسن.....

اگه ننوشتن برو بده یه دکتر زنان معمولی نزدیک خونتون بنویسه.....

عزیزم آندومتریوزم درمان داره.....

تخمداناتم دارن؟

من تخمدانام نداشتن ولی لگنم شدید درگیر بود.....

کم مونده بود به روده هامم برسه.....