2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
سلام من همیشه پیغاماتونو میخوندم اما پیغامی نذاشته بودم خیلی دلم میخواس بیام پیغام بزارم منم مثبت ش ...

عزيز دلم نبايد نا اميد بشي دوباره بدنت و روحيه ات رو اماده كن واسه سيكل بعدي و يا انتقال بعديت

اميدت به خدا باشه

همه ما ميدونيم كه شانس ميكرو براي هر بار حدودا ٣٥٪‏

خيلي از بچه ها چند بار ميكرو كردن و بلاخره جواب گرفتن

توكل كن به خدا

ميدونم خيلي داره بهت سخت ميگذره ولي چاره اي نيست

اميدوار باش 

انشالله دفعه بعد حتما حتما جواب ميگيري

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیز دلم خیلی متاسفم..... میدونم سخته اما این روزام میگذرن..... فقط یه کم صبوری میخواد.....

خیلی سخته دنیا رو سرم انگار خراب شد امروز

خیلی رفتم اومدم انقد عذاب کشیدم     عمل   ...

اخرم هیچی به هیچی

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيز دلم نبايد نا اميد بشي دوباره بدنت و روحيه ات رو اماده كن واسه سيكل بعدي و يا انتقال بعديت اميد ...

انقد یهو ناراحت شدم چنان کمرم گرفت که نتونستم صاف وایسم

خیلی سخت بود 

خدا واسه دشمن ادمم این لحظه هارو نصیب نکنه ☹☹☹

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
انقد یهو ناراحت شدم چنان کمرم گرفت که نت نستم صاف وایسم خیلی سخت بود  خدا واسه دشمن ادمم این ...

عزيزززززززم

ميشه بگي مشكلت چي بود و كجا انجام دادي 

سلام خانمهای عزیز.صبحتون بخیرو شادی.من امروز 12 انتقالم دوتا بی بی چک زدم فوری خط انداخت میتونم امید ...

مبارکه مامان خانم👍🌷😍👏👏👏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزيزززززززم ميشه بگي مشكلت چي بود و كجا انجام دادي 

من اندومتریوز دارم

اردیبهشت پانکچر کردم

رویان میرم

از دی ماه سال پیش درمانم تو رویان شروع کردم قبلشم جاهای دیگه میرفتم

وسط سیکل یه ازمایشیم بالا بود فرستادنم انکولوژی گفتن باید از نظر سرطان بررسی بشی 

چقد عذاب کشیدم اون روزا وقتی میرفتم دکتر بین کلی ادمی که دور از جون سرطان داشتن

بعد کلی رفتن اومدن گفتن مشکلی نیس پانکچر کن

بعد گفتن لوله هات هیدروسالپنکس و پولیپم داری باید لاپرا شی

بعد لاپرا هیسترو شدم

گفتن لوله هات هیدرو نبود

پولیپمم برداشتن

تا ۲۰ مرداد که انتقال دادم و امروز اینجوری داغون شدم

عزيزم حركت اسپرم صفره كه پيشنهاد ميكرو مطرح ميشه و واسه نمونه گيري از بيضه بخاطر اينه كه دي ان اي اس ...

ممنونم از توضيحت، ميكرو رو كه ميدونم تحرك آ خودمونم صفره متاسفانه، علت نوع نمونه گيري رو ميخواستم بدونم كه مرسي گفتي عزيزم، آرزوجان ديگه هم هيچ مكملي نخور،خودتو هم از آفتاب بپوشون فعلاً

...
من اندومتریوز دارم اردیبهشت پانکچر کردم رویان میرم از دی ماه سال پیش درمانم تو رویان شروع کردم قب ...

عزيزم چقد سختي كشيدي

ولي الهي هزار مرتبه شكر كه سرطان نبوده

همين مايه خوشحاليه عزيزم

اميدت به خدا باشه

خدا دل هيچ بنده اي رو نميشكنه

به زودي شما هم دلت شاد ميشه شك نكن

عزيزم چقد سختي كشيدي ولي الهي هزار مرتبه شكر كه سرطان نبوده همين مايه خوشحاليه عزيزم اميدت به خدا ...

ممنونم 

خدا هیچ کیو به این درد مبتلا نکنه 

که جدا از درداش حرفای مردم هزینه هاش

روح ادم داغون میشه

22 روز تو مرداد + 10 روز تو شهریور + 14 روز قبل انتقال = 46 روز میشه 6 هفته و 4 روز اصولا تو پایان ...

مرسی لاله جون من تصمیم گرفتم 14 شهریور برم با اینکه دارم سکته میکنم ولی چاره ای نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنونم از توضيحت، ميكرو رو كه ميدونم تحرك آ خودمونم صفره متاسفانه، علت نوع نمونه گيري رو ميخواستم بد ...

باشه عزيزم

خدا به داد هممون برسه

من خودم تقريبا مشكلي ندارم يعني تو سونو و عكس رنگي ظاهرا همه چي اوكي بود

البته اگه با اين كاراي سرخودي كه خودم ميكنم كار دست خودم  ندم

شما كي پانكچر داري؟؟؟

ممنونم  خدا هیچ کیو به این درد مبتلا نکنه  که جدا از درداش حرفای مردم هزینه هاش روح ادم ...

عزيزم نا اميد نباش

خيلي ها دارن با تخمك اهدايي اسپرم اهدايي جنين اهدايي نميدونم رحم أجاره اي بچه دار ميشن

ما كه وضعمون بهتره

انشالله خدا به هممون صبر و دل خوش عنايت كنه

باشه عزيزم خدا به داد هممون برسه من خودم تقريبا مشكلي ندارم يعني تو سونو و عكس رنگي ظاهرا همه چي ا ...

من فعلا وارد سيكل نشدم متاسفانه، چون هنوز عكس ندارم،فعلا معطل عكسيم

...
انا جان وقتي واسه آزمايش ازم خون ميگيرن تا دو روز سر درد و گلاب به روت تهوّع شديد ميگيرم در حدي كه ا ...

دوست عزیز کار خیلی خطرناکی کردی دوز بالایی رو استفاده کردی ولی با اینکه حالت بد میشه و این حرفها به نظرم ریسک نکن و یه آزمایش ویتامین دی بده خیال همه رو راحت کن

ویتامین دی ناشتایی نمیخواد اما اگر باشی جواب درست ترِ

ویتامین دی هم کمش و هم زیادش خیلی بده متاسفانه .

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزيزم نا اميد نباش خيلي ها دارن با تخمك اهدايي اسپرم اهدايي جنين اهدايي نميدونم رحم أجاره اي بچه دا ...

انشالله ممنونم عزیزم