2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
بعد میگم سر خود حتی مکمل نخورین جدی نمبگیرین..... ایشالله که فقط کمبودو جبران کرده..... من جات باش ...

انا جان وقتي واسه آزمايش ازم خون ميگيرن تا دو روز سر درد و گلاب به روت تهوّع شديد ميگيرم در حدي كه ارزوي مرگ ميكنم

خيلي كم خونم اخه

چيكار كنم حالا خانمي

راستي يه چيز ديگه 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

الان يك هفته است دارم ويتامين E ميخورم

اونم هر روز

🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

اينم سر  خود 🙈🙈🙈🙈🙈

ديگه نميخورم غلط كردم اقا دعوام نكن

اشتباه كردم ي

خدااااا

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
انا جان وقتي واسه آزمايش ازم خون ميگيرن تا دو روز سر درد و گلاب به روت تهوّع شديد ميگيرم در حدي كه ا ...

شاید وقتی حجم زیادی ازت خون میگیرن اینطوری میشه و برا یه تست شاید نشه دقیق شرایطت رو نمیدونم.....

حالا با دکترت مشورت کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمهای عزیز.صبحتون بخیرو شادی.من امروز 12 انتقالم دوتا بی بی چک زدم فوری خط انداخت میتونم امید ...

آخ میبخشی میخواستم واسه شما پیام بدم رو پیام لاله سرخ ریپلای کردم

به هر حال باز بهت تبریک میگم انشالله یه بتای تپل هم خوهی داشت

يا خود خدا نميخورم ديگه،كاش حداقل قرص ضعيفش رو خورده بودم ٥٠٠٠٠ خوردم بيست روز😐😐😐😐😐😐😒😒

سلام به همگی 

خانمی این قرص با این دز باید هفته ای یه بار یا هر ده روز یه بار بخوری !!

خب درست گفته شرایط برای ای یو ای خوب نیست چون تحرک گرید آ نداره الکی وقت و هزینه صرف کردن بود اما ...

لاله جون خيلي ازت ممنونم،خدا ب هممون كمك كنه و انشالله بارداري راحتي داشته باشي، خدا خيرت بده، لاله جون اعتمادم داره ب اين دكتره جلب ميشه

...
عزیزم مبارکه انشالله به سلامتی باشه واست تو این 12 روز علائم خاصی هم داشتی؟

ممنونم خطیبه جان سه روز درد شدید پریودی که ضعف توی پاهام داشتم و لک بینی حتی تا دیروز ولی الان دردام کامل رفته فقط گهگاهی رحمم تیر میکشه.به مرکز هم زنگ زدم که شیاف برام اضاف کنه گفت اصلا اضاف نکن همون روزی دوتا ادامه بده.ولی الهی شکر خیلی خیلی کم شده.تا ببینم بعداز دوتا انتقال اینسری مثبت میشم یا نه

سلام من همیشه پیغاماتونو میخوندم اما پیغامی نذاشته بودم

خیلی دلم میخواس بیام پیغام بزارم منم مثبت شده انتقالم 

اما متاسفانه امروز منفی شد ازمایشم

انقدر گریه کردم صدام در نمیاد 

خیلی ناراحتم

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
نه نمونه گيري رو منظورمه

عزيزم حركت اسپرم صفره كه پيشنهاد ميكرو مطرح ميشه و واسه نمونه گيري از بيضه بخاطر اينه كه دي ان اي اسپرم همسرم داغونه و دكتر گفت اگه نمونه رو از بيضه بگيرن اين مشكل رفع ميشه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام من همیشه پیغاماتونو میخوندم اما پیغامی نزاشته بودم خیلی دلم میخواس بیام پیغام بزارم منم مثبت ش ...

عزیز دلم خیلی متاسفم.....

میدونم سخته اما این روزام میگذرن.....

فقط یه کم صبوری میخواد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com