2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
عزیزم بستگی به شرایط بدنت داره..... به این جزئیات فکر نکن..... تو داری تلاشتو میکنی باقیو بسپار به ...

سلام آنای عزیز.  من خرداد پانکچر داشتم الان پریود شدم به مرکز زنگ زدم گفتن باید از 15قاعدگی قبلی ال دی یا مدوکسی پروژسترون میخوردی الان دیگه نمیشه انتقال بدی و میفته ماه بعد یعنی واقعا این قرص انقد واجبه؟  اگه نخورده باشم واقعا نمیتونم انتقال بدم؟  اتفاقا من وقتی ال دی میخورم ضخامتم بد میشه. 

راستي دكتر ميخواست دوباره به همسرم دارو و اينا بده من بهش گفتم دارو بايد حداقل سه ماه مصرف بشه تا اث ...

خانوم گل همسری منم دارومصرف کردیه خورده تغییرکرددیرورقسمت مردان هم بهمون گفت روزپانکچرنمونه ازش میگیرن اگه خوب بودکه هیچ وگرنه نمونه ازبیضه اش میگیرن هزینه اشم هم گفت 1میلیون میشه هزینه میکروهم 3تومن گفت

پس اگه هایپربشم فریزمیکنن درسته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمهای عزیز.صبحتون بخیرو شادی.من امروز 12 انتقالم دوتا بی بی چک زدم فوری خط انداخت میتونم امید ...

مبارکه عزیزم
بله قابل اعتماده
بهتره آز بدین امروز یا فردا و 48 ساعت بعدش هم تکرار کنین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم خدارو شکر که فولیای خوبی داری ایشالله همه شون تخمک با کیفیت میشن.... عزیزم خوب اسپرم تعداد می ...

ممنونم خانوم گل توکل بخدامیگم فقط اگه هایپربشم تخمکاروفریزمیکنن یانه موردی دیگه ای هم هست؟

بعدازانچکراگه موردی نداشته باشیم کی انتقال میدن 

مرسی

پس به نظرم تماس بگیر بپرس یا اشتباه کرده و حواسش نبوده یا برای موارد دیگه داده این دارو رو چون درس ...

آهااااااان لاله جون زدی تو خال.اگه خونرسانی به رحم را زیاد میکنه که همون 12 ساعت میخورم.چون وزن نی نی ام کم بود. وااااای لاله جون ممنونم.چه خوب تو لاله جون و آنا جون گل و با حوصله را ما داریم.ممنون عززززززیزم.از سردر گمی نجات یافتم😍😍😍😍😍😍😍😍

عزیزم شرایط اسپرم همسرتون چطور بود؟ میشه تعداد و تحرک و مورفو رو بگی؟ تحرک ها رو جدا جدا بگو یعنی گر ...

لاله جون تحرك آ صفره

و ب سي درصده،مورفو٣و تعداد توتال ننوشته متاسفانه، فقط كانسنتريشن در هر ميل بعد از پراسسينگ ٥٠ميليون، كه ولوم هم ٣و نيم ميل زده و چسبندگي هم متاسفانه مثبت زده،، كبدچرب هم دارن و چربي خون و قند

...
آهااااااان لاله جون زدی تو خال.اگه خونرسانی به رحم را زیاد میکنه که همون 12 ساعت میخورم.چون وزن نی ن ...

قربونت ستاره جان
اما چون تعدادش هم غلط نوشته به نظرم باز تماس بگیر بپرس

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خانوم گل همسری منم دارومصرف کردیه خورده تغییرکرددیرورقسمت مردان هم بهمون گفت روزپانکچرنمونه ازش میگی ...

عزيززززم

منم ديروز دكتر بودم و همينها رو بهمون گفت

شما كجا ميري؟؟؟من ابن سينا ميرم و دكتر همسرم اراسته است

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
لاله جون تحرك آ صفره و ب سي درصده،مورفو٣و تعداد توتال ننوشته متاسفانه، فقط كانسنتريشن در هر ميل بع ...

خب درست گفته
شرایط برای ای یو ای خوب نیست چون تحرک گرید آ نداره الکی وقت و هزینه صرف کردن بود
اما برای میکرو خوبه شرایط شما
تعداد اسپرم ما 22 میلیون بود
گرید ب17 درصد
مورفو هم 1 درصد!!

پس خیلی شرایط شما عالیه

انا جان سلام من يك ماه پيش آز خون دادم ويتامين دي ٢٤ بود خب خيلي كم بود منم سرخود روزي يه ويتامين د ...

اصلا اصلا سر خود نخور ديگه به هيچ وجه، چون زيادش براي جنين خيلي مضرّه و اگه توكسيك بشه مدت طولاني تو بدنت ميمونه، اصلا نخور

...
ممنونم خانوم گل توکل بخدامیگم فقط اگه هایپربشم تخمکاروفریزمیکنن یانه موردی دیگه ای هم هست؟ بعدازانچ ...

عزيزم اگه مشكلي نداشته باشي دو تا پنج روز بعدش انتقال ميدن

اصلا اصلا سر خود نخور ديگه به هيچ وجه، چون زيادش براي جنين خيلي مضرّه و اگه توكسيك بشه مدت طولاني تو ...

يا خود خدا

نميخورم ديگه،كاش حداقل قرص ضعيفش رو خورده بودم

٥٠٠٠٠ خوردم بيست روز😐😐😐😐😐😐😒😒

باسلام به همه دوستان سلام آناجونم خوبین شمادخترگلتونو بهتره؟ من دیروزآخرین سونومودادم دکترازهمه تخ ...

خانمی با این استرس و فکر و خیال که خیلی بده. ریلکس باش.هممممممه چیز را به خدای مهربون بسپار.بگو من تلاشم را کردم.همه چیز را به خودت میسپارم چون میدونم هوامو داشتی همیشه.خدا هواتو داشته که تونستی حتی تو زمینه میکرو کردن قدم بزاری.خیلی ها هستند حتی نمیتونن یک آمپولش را تهیه کنن.پس اصلا به اسپرم و فریز و اینا فکر نکن. با زمان خودش جلو برو.همه چیز را به موقع میفهمی.مگه قرار به خدای نکرده منفی بودن انتقالت فکر کنی که فریز میخوای؟شما با هر تعداد جنینی که برات درست بشه همین انتقال اول مامانی به لطف خدا.فقططططططط خدا و مثبت فکر کردن 

نه بابا زود نیست..... حالا دوست داشتی به کم دیرتر برو اما فکر کنم زود نباشه.....

آنا جون من گاهی مثلا ممکنه روزی 1بار در حد 2قطره ترشح قهوه ای دارم بعدم قطع میشه 3روزم ممکنه اصلا نباشه ممکنه بخاطر رشد جنین باشه؟خل نشم صلوات .اصلا خودمم دارم به عقلم شک میکنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....