2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
دوستان تیتر بتام روز شانزده انتقال ۶ شده و روز ۱۲ عددش ۰/۵ بود....تماس گرفتم مرکز میگن داروهاتو قط ن ...

سلام عزيزم 

خيلى تو فكرت بودم ديشب هم برات دعاى توسل خوندم 

انشالله كه بالا مى ره 🙏

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
سلام عزیزم.ممنون که به فکر من بودید. نه هنوز عملش نکردند.اون روز بعد از دیالیز حالشون خوب نبود.دکتر ...

خدا خودش به صدای نی نی تو دلت گوش کنه و مامان بزرگ قشنگ و مهربونش رو سالیان سال سلامت و شاداب ببینه و حالش رو ببره.

محتاجیم به دعا دوست عزیزم 

یادتون افتادم چون من هم مامانم  پارسال مریضی سختی رو گذروند و خدا خواست شفا پیدا کرد. ایشالله همه مامان های سرزمین مون سلامت باشن اونایی هم که نیستن روحشون شاد باشه که جاشون تو قلب بچه هاشونِ

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی دوست عزیز. عرق سرد ندارم. الان کیسه آب گرم گذاشتم. اگه بشه میرم یه درمانگاه حتما. بازم ممنونم

بهتری دوست جان؟

من اینترنت نداشتم الان پرسیدم ولی به فکرت بودم که این دختر چی شد 

فقط امدم بگم ک بچه ها امیدوار بشن من بعد انتقال منفیم یکبار پریود شدم و دیگه نشدم اصلا شکم نمیبرد ...

عزیزم مبارکت باشه

به دل خوش بغلش بگیری معجزه تو

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
بچه ها علائم خارج رحمی چیه؟؟     یه درد ریز صبح که پا شدم دقیقا رو تخمدان راستمه میترسم ...

خودت میگی درد ریز ...

پس بهش فکر نکن

به چیزای خوب فکر کنید این همه فکرهای خوب هست...

خانمی. عسل که در سه ماهه اول ممنوعه. ارده هم چون عصاره کنجد است و کنجد در بارداری خوب نیست نباید ارد ...

کنجد چرا خوب نیست؟؟؟

وای پس زن باردار چی بخوره اخه من هی هرچی میخورم تهش یجا میشنوم خوب نیست 😞

هی با خودم میگم یعنی همه بچه اوردن اینهمه مراعات کردن؟ :(

ینی برا خوردن هرچی باید سرچ کرد

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
سلام دوستان عزيزم  ليلى جون چى شد جواب ازمايش اش  كسى خبر داره ؟!

هنوز خبر نداده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جان خوبی عزیرم؟ امروز اولین سونو انجام داد روز 7 پریودی. تخمدان راستم 1دونه فولی 13 یه دو ...

عزیزم ظاهرا شرایطت با توجه به ذخیرت خوبه.....

ایشالله همه شون جنینای عالی بشن واست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان سلام من ازمايش تيروئيد دادم جوابش اينه Tsh:3.230 T4:9.3 T3:1.3 ميتوني بفهمي چطوره؟؟؟

عزیزم والا رنج نرمال دوتاشو نمیدونم اما برا اقدام برا بارداری بهتره تی اس هاش زیر ۲ باشه.....

به نظرم بهتره از طریق دکترت با متخصص غدد یه مشورتی بگیری.....

لووتیروکسین میخوری؟

سلام روزت بخير عزيزم  آنا جان من امروز بعد از زدن آمپول دكا ك نصفش امروز تزريق شد يكم احساس سن ...

عزیزم خوب دکا و منوپور هر دوشون غلظت خونتو بالا میبرن.....

احتمالا سنگینی واسه همینه.....

عزیزم آب زیاد بخور.....

اتفاقا آسپرین شاید کمک کنه عوارض این داروها کمترم بشه.....

دو قلویی کلا فقط از جانب خانواده پدری ارث میرسه اما حالا اینو نگین به کسی اونایی که دو قلو دارین ب ...

سلام لاله جان...خوبی؟کوچولوت خوبه؟

تو خصوصی برات یه پیام فرستادم...ممنون میشم اگه فرصت داری بهش یه نگاه بندازی

د 

ای واااای ، عسل خوب واقعا بده برا بارداری ؟🙄 چرا آخه ؟ من اصلا نمیدونستم چند بار عسل خوب خوردم  ...

والا راستسو بخوایی من خیلیارو شنیدم عسل خوردن و مشکلیم نداشتن اما خوب ماها چون احتیاطمون بیشتره یه کم قضیه فرق داره.....

والا عسل طبیعی بیشتر برا حساسیت فکر کنم میگن خوب نیست وگرنه بقیه عسلها که حکم مربارو دارن....

در کل من شخصا ریسک نکردم بخورم اما نگران چند لار خوردنتم نباش.....

مبگم که خیلیا خوردن و مشکلیم نداشتن......

سلام،،،،خوبين خانوما؟!🌺

من دوباره برگشتم براي انتقال سومم!

اين دفعه رو برام سيكل كوتاه شروع كردن،البته خودم خواستم.

فعلا دارم سوپرفكت ميزنم روزي ٢٠واحد و سه تا استراديول و آسپرين ميخورم.

دكترم گفته بعد سونو سه شنبه مشخص ميشه شرايط انتقال دارم يا نه.

به نظرتون سيكل كوتاه تاثيري تو موفقيت يا عدم موفقيت انتقال داره؟؟؟

سلام به همگی  دوستانی که دیفرلین 3/75زدین  دکتر بهم.گفته یک سومش رو تزریق کن ... به تزر ...

عزیزم من از نزدیک ندیدم ولی میدونم میتونی داخل سرنگ بکشی هر چند سی سی حجم اشغال کرد دو سومشو برگردونی و یک سومش رو تزریق کنی.....