2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048041 بازدید | 684638 پست
والا چی بگم شرایط معمولی با بارداریو یکی میگیرن..... داروت چقدر بود نصف قرص اضافه کرد؟ چون برا منم ...

واقعا ؟ برای 5 /5 فقط یه نصف اضافه کرد؟؟؟ پس حتما همین که گفته تا 3 و 4 خوبه طبق مطالعه وزارت بهداشت درسته دیگه 

من هر روز یه دونه میخوردم یکی تو هفته نداشتم یعنی 6 تا در هفته قرص 1 /0 از این قرمزا میخوردم . حالا یه نصف اضافه کرده گفت دو هفته بعد یه آزمایش بده اگه تغییر به سمت بالا بود باز بیشتر میکنیم اگه داشت پایین میومد معلومه جواب میده . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم داره جا باز میکنه.... من که یه مدت کلا لگن سمت چپم تعطیل بود جدیدا دردش کمتر شده.... بازم رف ...

ممنونم ک جواب دادی عزیزم پنجره هاروکه بستم پتوانداختم روم دردم آروم شددیگه نمیدونم ربطی داشته یانه آخه شهرماشباواقعاسرده ولی دیگه توکل برخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رو کمر نه اصلا!!!!!!

عزیزم ی سوال دیگه ام داشتم اینکه دکترم بهم شیاف پروژسترون دادالان یک هفتس دارم استفاده میکنم گفت۱ماه استفاده کن ولی میگم واقعانیازبوده ک بهم داده؟وقتی ک گفتم شوهرم ضعیف بوده وآی یوآی ومیکرونانوفق داشتم بهم داد

به سلامتی تو سونو چیری مشخص شد؟

دکتر گفت دو قلو هستن دو تا نقطه سیاه تو رحمم بود حالا خودمم هم از اون هفته تو فکرم که دو تا ساک حاملگی بود یا دو تا جنین

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزیزم ممنون میشم از پستهای خودت یا جواب من به پست خودت رپلای کنی..... چون من که یادم نمیمونه چیا گف ...

باشه عزیزم ممنونم

سونوی روزسوم پریودم بود

5شنبه سونوی روزهشتمم میشه

همسرم ال کارنتین وفولیک اسیدمیخوره که الان 2روزه میشه که تموم شد

خواستم بدونم بعدازاین مراحل آمپولم ومشخص شدن وضعیتم انتقالم به نظرتون هفته آینده انجام میشه

عزیزم دخترم این چند روزه طفلی هیچی نخورده بود..... به زور شیر خشک نگهش داشتم..... ضمنا دخترم کلا خ ...

عزيزدلم كلاطبعش گرم هست ميدوني خرما خيلي گرمه اگه خونده باشيد زيادخوردن خرما باعث زايمان ميشه

بس طبع گرمي داره ابجي

منم همش جياي سردميخورم ولي بازم تاكمي گرمي بخورم اينجوري ميشم

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
عزیزم شما گفتی شیراز میرفتی برای درمان قبلا؟من توی بیمارستان مادر و کودک شیراز پرونده دارم.اما الان ...

تهران بروبنظرم شيرازويزد نروتهران خيلي رسيدگي دارن مثلا من شيرازويزد همش خانم بررسي ميكتتداماتهران اقا هم بررسي ميكنند

مادروكودك فقط واسه زايمان خوبه نه بيشتر

من اصلاراضي نبودم

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
گلم هر آزمایشی از قبل دادین هم با خودتون ببرین

مرسي عزيزدلم بردم ولي خب عكس رنگي نداشتم كه گفتم ميرم سنوي فراپرتوشيراز بيهوشي كوتاه مدت ميكنه راحت تره

عزیزم در خدمتم..... اسمت خیلی برام آشناست....

ممنون از لطفت

قبلا در مورد آندومتریوز هم به شما زحمت داده بودم.

بعد لاپرا باردار شدم اما تا 6  هفته بیشتر رشد نداشت و سقط شد. بعد به دکتر اصرار کردم تا برام آز بعد سقط رو بنویسه که تازه جوابش رو گرفتم.

سلام عزیزم ممنونم خانومی انشالله هممون به زودی به نتیجه برسیم و. از این داستانا خلاص شیم بله گفتن ف ...

مرسی عزیزم...خیلی لطف کردید....ممنونم از دعای خوبتون...امیدوارم دیگه حداقل درد دوباره رو تجربه نکنم خصوصا اینکه لوله هم نیست الان...به بدلیل چسبندگی درد زیادی داشتم.پس احتمالا اینسری هر دومون راحت طی میکنیم این قضیه رو...انشاا.....

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیزم ما تهرانیم..... حالا شب وقت دکتر داریم..... والا چهارشنبه عصر تبش شروع شد هیچ علامتی نداشت.. ...

انا جون از رو پیام بانو الانور که رو پیام شما ریپلای کرده بود این پیامت رو دیدم
عزیزم بچه ها تو سن نزدیک دو سال اکثرشون یه بیماری میگیرن به اسم رزوئلا
علائمش شبیه همینه که شما گفتی
دکتر چی تشخیص داد بلاخره؟ الان تبش و دونه های بدنش خوب شده؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام الهی شکر لاله جون که هردوتون خوبین و بخیر گذشت نمیدونی چقد همه متتظر بودیم بیای یه خبر از خودت ...

ممنون صبا جون از محبت تک تکتون
خودت خوبی؟ نی نی جون خوبه؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو