2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
ااااا پاییز جون امروز به ما خبر داد ک.... فک کردم دست اوله خبرم😁😂

پس کی رو اشتباه گرفتم؟
به نظرم پاییز جون رو میدونستم که

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

ممنون انا جون

اگه دوزش رو هم بگی و اینکه وقتی میخوردی بازم انقباض داشتی یا نه، ممنون میشم

بچه ها شب همگی خوش
من فعلا برم بخوابم ان شاء ا... در اولین فرصت سر میزنم بهتون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها یعنی اینجا هیچکدومتون نرفته بودین یزد برای میکرو؟شیراز چی؟توروخدا بیاین 

عزیزم من دارم یزد میرم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
ممنون انا جون اگه دوزش رو هم بگی و اینکه وقتی میخوردی بازم انقباض داشتی یا نه، ممنون میشم بچه ها ...

عزیزم دزش همون ده هست.....

والا یه مدت که گفتم حس میکنم انقباض دارم زنگ زدم مطب ماماش گفت سه تاش کنم.....

سه تا کردم بهتر شدم....

اخیرا درگیر دخترم بودم دز وسطی رو یادم میرفت....

دیدم بهترم دیگه همون دو تا ادامه دادم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس کی رو اشتباه گرفتم؟ به نظرم پاییز جون رو میدونستم که

نمیدونم والا... ما از پاییز جون امروز مطلع شدیم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم ما تهرانیم..... حالا شب وقت دکتر داریم..... والا چهارشنبه عصر تبش شروع شد هیچ علامتی نداشت.. ...

همسرم مى گن بايد معاينه بشه اينجورى نمى شه نظرى داد  اما با توجه به علائم و ديدن عكسها گفتن امكان اين هست سينوزيت هاد باشه كه  باعث التهاب وعفونى  و تب مى شه 

در مورد كهير و دون دون هاى حساسيت داروى مى تونه باشه 

چون بعد از مصرف داروها به وجود امده 

كه مى تونيد سيتريزين هر ١٢ساعت استفاده كنيد 

باز من شماره همسر را خصوصى برات مى فرستم انا جانم هر زمان از شب و روز دسترسى به پزشك كودكان نداشتيد تماس بگيريد 

راستى همسرم گفت إسهال نداره 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
با تک تک جملاتت آروم شدم.ممنونم بابت این همه دلگرمیت گلم..هم شما هم تمامی بچه ها دلم گره زدم به تما ...

عزیزم من از خودمون بدتر هم دیدم که باردار شده برای همین میگم باید دلت رو به خواست خدا گره بزنی و ازش بخوای تا صدات رو بشنوه ، البته این حرف رو به همه مامان های منتظر میگم

که...

اول باید باور داشته باشید که میشه ، تا خودتون ، رویاتون رو باور نداشته باشید خدا هم باور نمیکنه که آرزوتون جدیِ ...

باور کنید ، رویا پردازی کنید ، برای نی نی تون چیزی بخرید و نگاهش کنید اینا همه کمک میکنه که زودتر به نتیجه برسید.

دوستم ،تخمک ها کم شدن اما هنوز تموم نشدن پس فرصت داری میشه هنوزم توکل به خدا کرد و سعی کرد.

ورزش کن واقعا موثره وزن و قند خون رو بیار پایین تو کیفیت تخمکها معجزه میشه.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام به همه امیدوارم حال همگی خوب باشه من بعد از غیبت کبرا برگشتم متاسفانه هفته قبل تک و توک انقباض ...

سلام الهی شکر لاله جون که هردوتون خوبین و بخیر گذشت

نمیدونی چقد همه متتظر بودیم بیای یه خبر از خودت بدی

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
سلام به همه امیدوارم حال همگی خوب باشه من بعد از غیبت کبرا برگشتم متاسفانه هفته قبل تک و توک انقباض ...

خدا رو شکر که به خیر گذشته...

خانم اینجا همه کلی نگرانتون بودن.

دعا میکنیم این مدت باقی مونده هم مثل برق و باد راحت و آسوده و بی خطر بگذره و خبر فارغ شدنتون رو بشنویم و از سلامت تون (شما و نی نی) باخبر بشیم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خب پس همون بازو بزنید نه سر سوزنو بزنید روش بزنید توبازو دکمه تهشو فشار بدید تا بچرخه

اوکی.منون عزیزم

سلام انا جون شرمنده همه شدم متاسفانه اصلا امکانش رو نداشتم خبر بدم ولی کاش به همسرم میگفتم یه خبر ...

سلم لاله جون.خداروشکر که بخیر گذشت و سلامت برگشتی.

به پیشنهاد انا مهربن همگی برا سلامتی خودتو و نی نی و عزیزانت صلوات نذر کردیم فرستادیم.

خداروشکر که اومدی گلم.

واااي خدا رو شكررررر،چشمام برررق زد اسمتو ديدم لاله مهربون، صدبار يادت كردم و تو فكرت بودم و هربار امضاتو با خودم ميخوندم آروم ميشدم، خدارو هزاررر مرتبه شكر كه همتون خوبين و به خير گذشته... 

باز خدا رو شکر شما به سینال جواب دادی. واسه من که ۳تا تخمک که دوتاش به درد نمیخورد اخرش میکرو کنسل و ...

AMH چه بالا باشه چه پایین هر کدوم یه سری مشکلات دارن 

بازم خداروشکر که همسری های شما اسپرم دارن 

من هرچقدرم تخمک بسازم همسری عمل میشه و چنتا دونه اسپرم که اونام حرکت ۱ دارن و ضعیفن و در نهایت تعداد جنین کم 

اما ناشکر نیستم خداروشکر که همسرم اسپرم داره 

خداجونم شکرت       
انا جون عزیزم.خونریزیم درحد پریود هستش ولی اخه چون اینموقع شب پری شدم.یعنی 27مرداد میشه روز اول پریو ...

به من گفتن اگه بعد از ظهر به بعد پریودت شروع شد فردای اون روز میشه اولین روز پریودت 

و همچنین گفتن لکه بینی قهوه ای جز روز اول پریود حساب نمیشه خونریزی میشه روز اول پریود 

خداجونم شکرت       

وای عزیزم خیلی نگرانت بودیم 

ولی بازم خدارو هزار مرتبه شکر که حالت خودت و نی نی خوبه 

مراقب خودت و نی نی باش لاله جون 

راستی چرا اکثرا کسایی که میکرو میکنن انقباض دارن؟ربطی به میکرو داره؟؟

خداجونم شکرت