2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان من سوال داشتم فک کنم الان هفته۵بارداری هستم کم وبیش دردزیرشکم داشتم ودارم ولی نیم ساعتی ...

عزیزم داره جا باز میکنه....

من که یه مدت کلا لگن سمت چپم تعطیل بود جدیدا دردش کمتر شده....

بازم رفتی علایمتو به دکتر بگو نیاز باشه دارو میده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیشه کیسه نمک یاحوله گرم کنم بذارم روی کمرم؟

رو کمر نه اصلا!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما خوبید من یه مدت درگیر بودم نشد بیام ازتون خبر بگیرم . میشه بگید مامان جدید داریم؟؟ ثمین ج ...

بله عزیزم به لطف و رحمت و برکت خدا کلی مامان داشتیم یکیشونم مامان ثمین بود.....

وروجکت چطوره؟

تو کارای خونه کمکت میکنه؟؟

دوستان زنگ زدن کلینیک گفتند تا وقتی بتا زیر هزار هست نیا چون چیزی تو سونو پیدا نیست من کی برم که قل ...

آزمایش سوم رو دادی؟ 

فکر کنم 4 هفته و 5 روزه هستی البته اگر اشتباه نکنم باز آنا جون اومد برات حساب میکنه 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
آزمایش سوم رو دادی؟  فکر کنم 4 هفته و 5 روزه هستی البته اگر اشتباه نکنم باز آنا جون اومد برات ...

آزمایش تیتر بتا منظورتونه؟

نه اونو ندادم

فردا بدم خوبه؟

میشه بگین شما انتقالتون چندم بود وک کی اولین سونو را رفتین ؟

آزمایش تیتر بتا منظورتونه؟ نه اونو ندادم فردا بدم خوبه؟ میشه بگین شما انتقالتون چندم بود وک کی او ...

انتقال دومم بود جنین هام 4 روزه بودن چون داروهام تموم شده بود بعد آز اولم مجبور شدم پیش دکترم برم 4 هفته و 4 روز بودم  سونو شدم البته آز تیترم 1526 بود 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
مرمر عزیز دکتر ذوالقدر کارش چطوره؟میتونه برای آندومتر کمک کنه؟به شما چی گفت؟

گلی جون

من مرحله بعدی کارم با دکتر آصف جاه هست،ولی گویا دکتر ذوالقدر هم در زمینه آندومتر تبحر دارند ،چون دوستی به نام طلوع که در این سایت بود و مشکل آندومتر داشت مثل اینکه خیلی جاها رفته بود و مشکلش حل نشده بود ولی دکتر ذوالقدر مشکل آندومترش رو حل کرده بود الان بارداره.

[QUOTE=67061780]عزیزم زود برو آز بده و بیا خبر خوب امروزو بده[/QUOTE]

سلا جونم 

رفتم ازمايش دادم ساعت  ١١ اماده مى شه 

دعا كن برام🙏😘 

راستى لكه بينى ام ديشب قطع شد 

امروز هم چك كردم نبود 

فكر كن به خاطر امپولهاى پروژسترون كه ديروز زدم هست قطع شد 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

[QUOTE=67061628]دوستان زنگ زدن کلینیک گفتند تا وقتی بتا زیر هزار هست نیا چون چیزی تو سونو پیدا نیست من کی برم که قل ...[/QUOTE]

اگر اشتباه نكنم هفته پنجم ات بايد باشى عزيزم باز دوستان اگاه تر أزمن هستند 🙈 

انشالله زودى روزها بگذره برى براى صداى قلب نى نى جان 🙏😘

خدايا شكرت ❤️🙏🏻