2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
یه سوال دیگه همسرم نبایدچیزی مصرف کنه به نظرتون

والا همسرت مکمل نداشته؟

ضمنا الان هر چیم مصرف کنه فرقی نداره همسرت باید از سه ماه قبل مکمل میخورد نه الان....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سوزش و خارش ندارم....

پس احتمالا برا شیافه ولی ویزیت بعدی حتما به دکترت بگو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کار شما یکم سخت تر ه چون  حل چالش ت دست انجام دادن باید ها و نباید های همسرِ که معمولا نس ...

آره عزیزم حرفت واقعا درسته 

بازم خداروشکر بعضیا هستند که تن تن و راحت بچه دار میشن و لی زن و مرد باهم مشکل دارن 

همینکه تواین راه همسرامون پا به پای ما هستند و از اعماق وجودمون تلاش میکنیم برای بچه دار شدن برای من ارزشمنده 

وقتی میبینم همسرم برای نی نی انقد ذوق داره وقتی انتقال میدم میاد کنارم میشینه و میگه الان حسش میکنی؟؟؟ داره تکون میخوره ؟؟

با اینکه چیز زیادی نمیدونه و کنجکاوه خیلی خوشحالم 

سری پیش بهش میگفتم به نظرت الان نی نی کجای شکممه اون دستشو میزاشت زیر سینم میگف اینجا 

کلی میخندیدم 

خدایا شکرت 

خداجونم شکرت       

[QUOTE=66996635]عزیزم سونوی روز ۷ت بود درسته؟[

سونوی روزسوم پریودم بوددیروز

5شنبه سونوی روزهشتمم میشه

همسرم ال کارنتین وفولیک اسیدمیخوره که الان 2روزه میشه که تموم شده

سلام خانوما 

لی لا جون نیومد؟

دیروز پانکچر داشت؟؟

لی لا جون هرجا هستی انشالله حالت خوب باشه عزیزم انشالله نی نی های تپل مپل برات تشکیل یشه گلم ❤❤❤❤❤❤

خداجونم شکرت       
آره عزیزم حرفت واقعا درسته  بازم خداروشکر بعضیا هستند که تن تن و راحت بچه دار میشن و لی زن و م ...

ایشالله اون روزو میبینی همسرت دستشو بذاره رو شکمتو بگه وای تکون خورد حسش کردم و کلی اشک شوق بریزین.....

[QUOTE=66996635]عزیزم سونوی روز ۷ت بود درسته؟[ سونوی روزسوم پریودم بوددیروز 5شنبه سونوی روزهشتمم م ...

آهان پس هنوز اول راهی.....

احتمال داره از آزیترومایسین باشه....

چون هنوز چند روز زدی که حس کنی اثر سینال افه.....

عزدزم فقط آب زیاد بخور....

با با دکترت مشورت کن....

سلام خانوما  لی لا جون نیومد؟ دیروز پانکچر داشت؟؟ لی لا جون هرجا هستی انشالله حالت خوب باشه ...

من انقدر درگیر دخترم بودم حواسم نبود.....

ایشالله تخمکها و جنینای عالی داره.....

ایشالله اون روزو میبینی همسرت دستشو بذاره رو شکمتو بگه وای تکون خورد حسش کردم و کلی اشک شوق بریزین.. ...

یه لحظه بغضم گرفت 😢

انشالله انشالله همه منتظرا این حس رو تجربه کنن

خداجونم شکرت       
یه لحظه بغضم گرفت 😢 انشالله انشالله همه منتظرا این حس رو تجربه کنن

آمیییییییبنننننن....

من الان لكه بينى افتادم 

قهوه اى خيلى كمرنگ رفتم دستشوى اصلا لكه نيامد اما

وقتى خودمو را تميز كردم ديدم سريع با همسرم دكترم تماس گرفتم گفت شياف پروژسترون را خواركى مى خوردم قطع كنم 

دوتا امپولش را بزنم كه زدم 

گفت براى فردا هم بوم ازمايش خون 

خيلى نگرانم 

باز الان رفتم دستشوى تميز كردم بود اما نه زياد 

اصلا درحالتى نيست كه بگم ازم مياد 

چون همش سر پايين ببينم مى ريزه يا نه 

ببخشيد اينقدر راحت توضيح دادم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
من الان لكه بينى افتادم  قهوه اى خيلى كمرنگ رفتم دستشوى اصلا لكه نيامد اما وقتى خودمو را تميز ...

عزیزم نگران نباش خیره.....

ایشالله جواب بتای تپلت خیالتو راحت میکنه.....

استراحت و پروژسترون داشته باشی ایشالله حله.....

[QUOTE=66998095]عزیزم نگران نباش خیره..... ایشالله جواب بتای تپلت خیالتو راحت میکنه..... استراحت و پروژسترون داشته ...[/QUOTE]

نگرانم امروز روز ١٣انتقال 

از حالتهاى ديشبم هم گفتم 

صبح بلند شدم خوب بودم حالت پرى خيلى خيلى كم داشتم مثل دم صبح نبود

اخه دكترم گفت لكه بينى طبيعى نيست 

سرم امد 

براى چى هست اخه 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

سلام آ نا جون خوبین عزیزم دیشب این سوالا پرسیدم ولی دیرموقع بود حجم سوالات ماهم بالاست شرمنده اینقدر اذیتت میکنیم دوباره سوالم رامیپرسم دوست من 4بارتاحالا میکرو کرده ولی همشون منفی شدن آخری هم بلاست بود برای اخری پی ار پی انجام داد برای قبلی هم هیستروشد هم خراش اند ومتر ولی همشون منفی شدن فقط یه جنین بلاست داره به نظرتون الان چه کاربکنه تا این یکی دیگه مثبت بشه؟

😍😍خدایا شکرت