2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

[QUOTE=66981714]نگران نباش جیگر..... احتمالا مامان شدی دارن وسایلشونو میچینن!!!! فقط حموم داغ و پر بخار و طولانی ن ...[/QUOTE]

فداى تو انا جانم 

خدا رو شكر تشخيص دادن عزيزم

ديشب اخر وقت همسرم امد براشون  متن و عكس را نشون دادم 

گفت معاينه نكرده من چطور تشخيص بدم اصلا نمى شه درست نيست 

حتى گفتن شماره را بده تماس بگيرن

گفتم حالا نزديك ترين بيمارى كه در ذهنت مياد را بگو🤓🙈😉

خواهش مى كنم انا جانم انشالله كه هيچ وقت مريض نه خودت نه دخملت بشه 

اما هر زمانى دست رسى نداشتى به پزشك با همسر من تماس بگير 

🙏😘

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها حالا که دکتر میکرو رو برام انتخاب کرده نظرتون.چیه؟گفت دو تا پریودی دیگه بیا برا شروع.درصد موف ...

عزیزم به درصدش فکر نکن تو فقط به + شدنش فکر کن اینطوری شانست بالاتر میره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان  خدا بد نده ان شاءالله هم خودت و دختر و شوهرت خوب باشين من يه چند روزي نبودم&n ...

عزیزم شکر خوبیم.....

لاله جونم اومد از خودش خبر داد.....

شکر خدا الان بهتره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم پس خدارو شكر جاي نگراني هم نيست، ان شاءالله تن هر چهارتونو هميشه سلامت باشه و دلتون خووووش كنا ...

فدات عزیزم.....

به همچنبن....

دخترا برا رقیق شدن خون چه پیشنهادی دارین غلضت خون من ۵/۳۵بود که تو رنجش نوشته۳/۵الی ۵ یعنی خیلی کم ...

عزیزم آب زیاد بخور.....

احتمالا دکترتم دارو بده.....

مواد غذایی و میوه هایی که سالسیلات دارن اونایی که مناسب طبع و شرایطت هستن رو بذار تو لیست غذاییت.....

بچه ها میگم توی میکرو لقاح صد در صدیه؟یا بازم ممکنه لقاح صورت نگیره؟؟

عزیزم لقاح رو که انجام میدن حالا یه جنینی رشد میکنه یکی رشد نمیکنه اما خوب بعد چند روز جنینی که رشد کرده رو برات انتقال میدن.....

دیگه باقیش با خداست.....

ممکن صورت نگیره 

عزیزم خوب لقاح که صورت میگیره مبمونه رشد جنین که اون دبگه به سلامت تخمک و اسپرم و جنین برمیگرده....

[QUOTE= 66981714 ]نگران نباش جیگر..... احتمالا مامان شدی دارن وسایلشونو میچینن!!!! فقط حموم داغ و پر ...

فدات عزیزم.....

شرمندم میکنی.....

AMH چه بالا باشه چه پایین هر کدوم یه سری مشکلات دارن  بازم خداروشکر که همسری های شما اسپرم دار ...

عزیزم کار شما یکم سخت تر ه چون  حل چالش ت دست انجام دادن باید ها و نباید های همسرِ که معمولا نسبت به خانم ها کم کار تر هستن که امید وارم ایشون جزء این افراد نباشن 😉 

چاره چیه خواهر... خدا هم ما رو اینجوری آزمایش میکنه 

میگن آدم ها هر چقدر قوی میشن مشکلاتشون هم بزرگتر میشه پس حداقل میتونیم مطمئن باشیم ما قوی هستیم که خدا هم آزمون های سختش رو به ما داده و رو ما حساب کرده

مردم تصور غلط دارن فکر میکنن آدم ضعیف رو خدا بیشتر صداش رو میشنوه و دوست داره اما اصلا اینطور نیست خدا خودش قوی و عظیم و کاربلد هست پس یکی همرنگ خودش رو میپسنده و بهش بها میده خدا حواسش به بنده های مظلومش هست حالا اون مظلوم میتونه قوی هم باشه...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آهان راستی اسهال نبود ولی خیلی بی اشتها شده..... از دکتر پرسیدم چیکار کنم گفت طبیعیه به زور چیزی به ...

آنا جان خدا رو شکر که به خیر گذشت ولی کوچولو نازنینمون اذیت شد دیگه...

البته مامانش و نی نی ش بیشتر...

انشالله همیشه سلامت باشید

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
لقاحش حتمیه ؟ 

خوب عزیزم اسپرمو داخل تخمک تزریق میکنن یعنی لقاح صورت میگیره اما میمونه رشدش دیگه اون بعد چند روز معلوم میشه.....