2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
بچه ها میگم توی میکرو لقاح صد در صدیه؟یا بازم ممکنه لقاح صورت نگیره؟؟

عزیزم هیچی صد در صدی نیست

اما درصدش از ای وی اف بیشتره چون مستقیم اسپرم شسته شده و سالم رو داخل تخمک خوب و مناسب میکنن و از نظر علم باید بگیره 

اما تو تشکیل شدن یه جنین فقط علم دخیل نیست انرژی خوب و حال خوب و دعاهای درست هم لازمِ

انشالله ...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مر مر جان دکتر آصف چه دکتری رو بهتون پیشنهاد کرد که برید پیشش برا ای وی اف؟به من گفت یه دکتری هست که ...

گلی جون

دکتر ذوالقدر رو به من معرفی کرد که من سیکلم رو با ایشون شروع کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون مگه بهترین اسپرم و تخمک جدا نمیکنن ؟؟! 

عزیزم چرا بهترین از نظر ظاهریو انتخاب میکنن!!!!!

از توش که خبر ندارن.....

دقیقا مثل ازدواجه!!!!!

خوب آدم سعی میکنه در مورد طالبش تحقیق کنه و یه چیزایی دستش میاد اما از باطن آدما که خبر نداره.....

اینم دقیقا اون مدلیه.....

حتی ممکنه دو نفر از هر لحاظ عالی باشن اما مناسب هم نباشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان خدا رو شکر که به خیر گذشت ولی کوچولو نازنینمون اذیت شد دیگه... البته مامانش و نی نی ش بیشتر ...

خدارو شکر چیز مهمی نبود.....

والا بیشتر بلاتکلیفی آدمو اذیت میکنه وگرنه ما عادت کردیم به سختیا....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام.من خیییلی تخمدان یا کمر سمت راستم درد مبکنه تیر میکشه..همیسه نزدیک پریودم این حالت و داشتم الان روز 7 پ هستم ولی درد دارم...ترشحاتمم زیاد شده چرااااا

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
سلام.من خیییلی تخمدان یا کمر سمت راستم درد مبکنه تیر میکشه..همیسه نزدیک پریودم این حالت و داشتم الان ...

خوب ترشحات که زیاد شده برا اینه فولیکولا دارن بالغ میشن.....

یا تخمدان راستت بیشتر تحریک شده یا کیستی چیزی داره.....

فقط دولا راست نشو....

جارو برقی نکش.....

کلا به شکمت و تخمدانت فشار نیار....

آبم زیاد بخور....

سلام بچه ها من تازه وارد سیکل میکروشدم داروها اصلا پیدانمیشن با بدبختی مشابهشونو پیدا کردم ولی سترتا ...

سلام.

من یک ماه پیش از شرابیانی تو ستارخان خریدم و واقعا پیدا نمیشد.

اما بچه ها جون مثل اینکه داروخانه فتح و داروخانه روبروی بیمارستان ارش تهران پارس که اسمش یادم رفته (نمیدونم چی چی حسینی بود یا همچین چیزایی)داروهای نازایی رو خوب داره.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خب خدا رو شکر واسه خودت مشکلی نداره، ان شاء الله عزیز خاله هم زودتر خوب خوب بشه، خیلی گناه داره

خدارو شکر واقعا به خیر گذشت.....

ممنون که به فکر بودین....

این دو ماهی که استراحت دارم تا شروع میکرو به نظرتون طب سنتی رو هم امتحان کنم؟؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
خوب ترشحات که زیاد شده برا اینه فولیکولا دارن بالغ میشن..... یا تخمدان راستت بیشتر تحریک شده یا کیس ...

نه خداروشکر کیست ندارم....فردا سونو کردن بهم میگن فولیکولام در چه حالن؟؟؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
بهار جون من نگرانیم همش خاطرات دفعه پیش هستش یادته از سومین بتا رشدش کم شد؟هرچقدر به دکتر اصرار کردم ...

عزیزم  قرار نیست ک دوباره اتفاقی ک برات افتاده یکبار دیگه تکرار بشه ...بسپارش ب خدا ...استراحت کن و این لک ها هم بالاخره تموم میشه جاری من سه ماه لک داشت و الانم ماشالا پسرش سالم و سلامت تو بغلشه ...نگران نباش 

سلام به همه امیدوارم حال همگی خوب باشه من بعد از غیبت کبرا برگشتم متاسفانه هفته قبل تک و توک انقباض ...

سلام لاله جون وای خیلی نگران و دلتنگت بودیم عزیزم خداروشکر ک خودت و پسرت سلامت هستید عزیزم استراحت داشته باش این چند هفته باقیمانده هم ب ی چشم زدن تموم میشه و پسر گلتو ب سلامتی بغل میکنی 😍

و مساله اخر اینکه لطفا حتما و حتما انقباض رو جدی بگیرین خیلی هم جدی بگیرین من چون در عرض دو روز که ...

لاله جون این انقباضات سه ماه اول هم رخ میده؟ آخه زیر دل من ی وقتایی سفت میشه من همش فکر میکنم بچست خودشو سفت میکنه